Sevgilime doğum gününde ne almalıyım?

shephthali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
27
0
36
İstanbul
Arkadaşlar,

2 Şubat erkek arkadaşımın doğum günü... ve ben alacak bir şey bulamıyorum.. Dün kemer cüzdan takımlarına baktım... Girip çıkmadığım mağaza kalmadı... ne yazık ki elde tutulur bir şey bulamadım.. Hep sıradan şeyler geliyor aklıma... Sizin aklınıza gelen veya aldığınız hediyeler nelerdi? Lütfen yardımcı olunnn... Az zamanım kaldı...

givenchy pi...Mükemmel bir erkek kokusu...Zaten onu kullandıktan sonra hem başka parfüm tercih etmeyecektir hemde hep seni anacaktır.

ben kendim pek ilgilenmesem de bilgisayarla ilgili bikaç eksiği vardı onları tamamlamıştım gerçekten sevinmişti. eğer erkek arkadaşınız ilgiliyse böyle şeylere teknosa darty gibi elektronik marketleri gezin derim ben.

givenchy pi...Mükemmel bir erkek kokusu...Zaten onu kullandıktan sonra hem başka parfüm tercih etmeyecektir hemde hep seni anacaktır.

Aslında parfümde düşündüm kullandığı bir koku var... Burberry... Fakat parfüm almak istemiyorum.. :/ farklı bir şey olsun istiyorum ama bulamıyorum da...

Aslında pek yok... Belki bir telefon olabilir ama o da inanılmaz pahalı olup beni şu an için aşar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…