Sevgilime çok kırıldım ve bunu söylemeden belli etmek istiyorum.Öyle Cümleler yazın ki farketsin?:(

Amacım qırıldım qie yazmak falan değil hanımefendi.Karşımdaki bazen benim Sözlerimi dinlemeyen,asabi yanı ağır bastığında geri adım atmayan biri.Sözsüz iletişim gibi düşünürseniz daha iyi anlarsınız.Bir seferinde yapma dediğim bir şeyi Israrla yapmaya devam ettiğini farketmiştim.Hiç konuşmadım ve sadece whatsapp'ı 'benden nefret etmen için elimden geleni yapıyorum der gibi' yazmıştım.Direk üstüne alınıp mesaj atmıştı hep gözü ne yaptığımda da olduğu için.Anlatabiliyor muyum ?

Siz herkese açık bir şey yazdığınızda bunu üstüne alınıp cevap veriyor ama ona kişisel olarak bir mesaj gönderdiğinizde umursamıyor mu yani?

Susmak en guzel cevaptir anlayana... Hatasini anlayip mesaj attiginda kirildiginizi dile getirirsiniz..

Kişisel olarak bunu yazsam kavga ederiz bende ima yapıyorum ve daha etkili oluyor diyelim

Anladım, o zaman sevgiliniz burada size önerdikleri sessiz kalma ve sizden girişim bekleme yöntemini uyguluyor, siz de önceleri bu tarz tepkili sözler içeren şeyler yazdığınız için karşı tarafın sizden beķlediği yöntem de bu olmuş. O zaman ya yine aynı yönteme devam edersiniz ya da sessiz kalıp ondan atak bekleyerek rolleri değişirsiniz.

Eski konularına baktım bi sene önce 25 yaşındayım demişsin şimdiyse 22 yazmışsın. O zamanlar evli biriyle sevgili olmuşsun bilmiyorum çok karışık ssaçma sapan geldi bana yaşadıklarına saygı duyuyorum ama herneyse whatsapp a
durum demişsin
Gelmesen önemli değil, gelsen önemli olurdu yazabilirsiniz

Arkadaşım o.Ben al burdan yaz fikir al demiştim.Epey zaman oldu

Whatsapptan laf sokmamı ahahahaha vala güldüm Arkadaslarınıda kendine güldürme herkesin kavga ettiğinizi anlamasına gerek var mı

Ay hala var mi durum bildirimiyle laf sokan. Nesilleri tukendi saniyordum. Cok itici...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…