Sevgilime çok kırıldım ve bunu söylemeden belli etmek istiyorum.Öyle Cümleler yazın ki farketsin?:(

nuripapacium

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
915
148
31
Arkadaşlar bana öyle whatsapp durumları söyleyin ki sevgilim ona çok kırıldığımı anlasın ? Kavga ettik ve hafta sonu buluşmamız falan hep yalan olacak.Hep takip ediyor yazdıklarımı falan bende Mesajı ordan vermek istiyorum ne yazabilirim ?

Kızdığın kırıldığın şeyi direkt söylemek en işe yarar yöntemdir. Lafı dolandırıp laf sokmana gerek yok. Ha illa sokacam diyorsan " aşk yeniden" falan yaz. Kesin çözüm.

benim 20 yıllık evli yengem dayıma kızınca face den watsapp tan atarlı durum paylaşımları yapıyor. üstelik bizler ve bütün akrabalar kendisinde ekli olduğu halde. sen yapmışsın çok mu

Bir insanı herhangi biri kırabilir ama sadece en sevdiği acıtabilirmiş, çok acıttıgında anladım.

Ama ben bunları ortaokulda yapardım:))

O da bana kızgın ve konuşmuyoruz anlatabiliyor muyum?

Bu sonsuza kadar konuşmayacak anlamına gelmiyor. Belki sizin girişim yapmanızı bekliyor. Beklemese bile konuşma çabanız sonuçsuz kalacak diye kesin bir şey yok; kalırsa, zaten sizi istemiyor demektir. Eğer planladığınız gibi olgun bir insanın yapmayacağı, hele ki kadınlara hiç yakışmayan komik ve bayağı sözler yazıp kendinizi küçük duruma düşürmek ve günümüz tabiri ile "kezban" damgası yemek istiyorsanız o sizin bileceğiniz iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…