Sevgilime çok kırıldım ve bunu söylemeden belli etmek istiyorum.Öyle Cümleler yazın ki farketsin?:(

Böyle çocukça yollara başvurmak yerine lütfen adam akıllı konuşmayı ve sorunlarınızı tartışmayı deneyin..

Erkekler azıcık kalın kafalı olduklarından öyle imalı komik durumlarla uğraşmayın ne gerek var. Adam gibi meramınızı anlatın

Anlatacak hikayelerim bitmedi henüz
Anlaşacak dostlarım tükenmedi
Yorgunluk kırgınlık hepsi gelir geçer
Her şeye rağmen yaşamak güzel HoppaHoppa

Ahaha numarani vereydinde bizde takip edeydik durumalarini. 22 yas icin gecmedimi bunlar. Iletisim kurulamayan bi iliski zaman kaybi. sen benim arkadasim olsan sana imada bulunmak istesem "içim ürperiyor, ya beyni yoksa" yazardım. Anlardın sanırım :)

Eger hala ergenlikte olacak yaştaysaniz YAZIN, KIMSE TUTAMAZ SIZI EN ATARLISINDAN YAZIN "senin yaptığın gider benim hoşuma gider :KK66::KK66:" yazın. Biz ne dersek diyelim engellenemez çünkü

Ama yok akliniz basiniza gelmic yaslardaysaniz "yapimayin" komik oluyor, sacma oluyor, rezil olmayin durduk yere

Herkes laf sokmak olarak algılamış bir kişi dışında.Yeri geliyor böyle durumlar oluyor hanımlar komik bulduğunuz şeyleri bir gün kendiniz de yapabilirsiniz hayat bu belli mi olur? Teşekkürler herkese yinede

Arkadaşlar bana öyle whatsapp durumları söyleyin ki sevgilim ona çok kırıldığımı anlasın ? Kavga ettik ve hafta sonu buluşmamız falan hep yalan olacak.Hep takip ediyor yazdıklarımı falan bende Mesajı ordan vermek istiyorum ne yazabilirim ?
Şaka mı bu konu?

İki kere caldırıp kapatırsan kırıldığını,

Whatsapptan engellersen bozulduğunu,

Instagramdan silersen de ayrıldığını anlar :S

Herkes laf sokmak olarak algılamış bir kişi dışında.Yeri geliyor böyle durumlar oluyor hanımlar komik bulduğunuz şeyleri bir gün kendiniz de yapabilirsiniz hayat bu belli mi olur? Teşekkürler herkese yinede
Önemli olan komik bulduğumuz seyleri yapmak değil bunun icin burada konu acmak.

senin araban namaz kılıyor mu?
benim ki clio :KK70::KK70::KK70::KK70:
cumartesi izlediğim oyunda yapılan bi espiriydi..

Arkadaşlar bana öyle whatsapp durumları söyleyin ki sevgilim ona çok kırıldığımı anlasın ? Kavga ettik ve hafta sonu buluşmamız falan hep yalan olacak.Hep takip ediyor yazdıklarımı falan bende Mesajı ordan vermek istiyorum ne yazabilirim ?
kırgınsan açıkca düzgün bir dille konus içine atıp da içinde büyütme hırs yapma

Ahaha numarani vereydinde bizde takip edeydik durumalarini. 22 yas icin gecmedimi bunlar. Iletisim kurulamayan bi iliski zaman kaybi. sen benim arkadasim olsan sana imada bulunmak istesem "içim ürperiyor, ya beyni yoksa" yazardım. Anlardın sanırım :)

:-):-):-):-):-)

whatsappta durumları sadece liseliler yazıyorsa, benim listemdeki hatunların hepsi ergen. hayretsiniz valla :KK76:

X