- 23 Kasım 2010
- 1.343
- 1.233
-
- Konu Sahibi nuripapacium
O benimkine bakıyorWhatsapp durumuna kim bakıyor ya? Ben şahsen hiç bakmıyorum.
Şaka mı bu konu?Arkadaşlar bana öyle whatsapp durumları söyleyin ki sevgilim ona çok kırıldığımı anlasın ? Kavga ettik ve hafta sonu buluşmamız falan hep yalan olacak.Hep takip ediyor yazdıklarımı falan bende Mesajı ordan vermek istiyorum ne yazabilirim ?
Önemli olan komik bulduğumuz seyleri yapmak değil bunun icin burada konu acmak.Herkes laf sokmak olarak algılamış bir kişi dışında.Yeri geliyor böyle durumlar oluyor hanımlar komik bulduğunuz şeyleri bir gün kendiniz de yapabilirsiniz hayat bu belli mi olur? Teşekkürler herkese yinede
yapma cisem yapma bunu nolursenin araban namaz kılıyor mu?
benim ki clio
cumartesi izlediğim oyunda yapılan bi espiriydi..
kırgınsan açıkca düzgün bir dille konus içine atıp da içinde büyütme hırs yapmaArkadaşlar bana öyle whatsapp durumları söyleyin ki sevgilim ona çok kırıldığımı anlasın ? Kavga ettik ve hafta sonu buluşmamız falan hep yalan olacak.Hep takip ediyor yazdıklarımı falan bende Mesajı ordan vermek istiyorum ne yazabilirim ?
yapma cisem yapma bunu nolur
Ahaha numarani vereydinde bizde takip edeydik durumalarini. 22 yas icin gecmedimi bunlar. Iletisim kurulamayan bi iliski zaman kaybi. sen benim arkadasim olsan sana imada bulunmak istesem "içim ürperiyor, ya beyni yoksa" yazardım. Anlardın sanırım :)
sende de ne cevherler varmış şekerim''seni sevmek ibadetim ama sevemem cenabetim''