Sevgilime by yaplm

her sinirli olana her uykusuza büyü yapılmış olsaydı eheeeeyy ...:roflol:
sen gel ben de sana anlatayım şöyle bi kızdır o yapmıştır diye,Türkiye burası arkadaşım,bişey uydurup da tutturması öyle kolay ki..kızların % kaçı 1.75'den uzun,kaç tanesi gerçek sarışın he??önce kumral yada esmer der,boyunu ortalama bi Türk kızı boyu söyler,he tutmadı mı..''ben böyle birini gördüm ozaman yapan eski kız arkadaşın değil başka,yakınından biri'' der ve eninde sonunda saf saf aaa evet bilmemkim diye birine benzetirsiniz :roflol:
buarada nedense iş büyüye bilmemneye geldi mi din hatırlanır,önce sen bi git bakalım doktor gerçekten hiçbişey bulamıyo da sen hala çok garip buluyosan anlarım...ayrıca kendi isminizi bile biyere yazarken büyük harfle başlayıp,çok bildiğiniz o kitabın isminin baş harfini küçük harfle yazmanız da ayrı bi komiklik doğrusu ..

hoş,ben artık böyle garip konuları okuyunca hep acaba bu da mı losap,yeni nick mi almış diyorum sırnaşık şey konuları sürekli takip eden arkadaşlar,anladınız siz onu yerimsenibensırnaşık şey

aynen bende....kolonyali losap geliyor aklima :roflol:

adet kanı içirilmesiyle yapılan büyü kendine bağlama büyüsüdür canım. eğer büyü olsaydı o arkadaşın o kıza saplantılı bir biçimde aşık olurdu, sinirlilikle alakası yok o büyünün.. hoş ona aşıklık da denmez ya. bu arada falcılar anlamaz büyüden, arkadaşlar doğru demiş. sizin ilk yapacağınız bi psikiyatra görünmek. ondan hiç sonuç alamazsan ki bu çok küçük ihtimal, o zaman bu işten anlayan adam gibi birini bul. onlar zaten senin paranı da almaz Allah rızası için sorunu hallederler.

bu arada böle bişi yok diyen bacılarım, maalesef var. evet büyü var ve kullanan da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…