Sevgilime by yaplm

axsxxixkyengeç

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2007
59
0
86
İzmir
merhaba kızlar benim yaklaşık 8 aylık bir ilişkim var ve sevgilim tanıdığımdan beri hiç rahat uyuyamayan,aniden sinirlenen biri bunu konuştuğumuzda yaşadığı streslere veriyorduk,yaklaşık 1 ay önce ısrarımla birlikte falcıya gittik falcıda sevgilime eski kız arkadaşının ona adet kanı içirdiğini ve bu yüzden uyuyamayan ve aniden sinirlenen biri olup çıktığını söyledi ve kızı tarif ettive tariflerde uyuyor şimdi ben ne yapacağımı bilmiyorum neden yapılır bu büyü hiç mi allahtan korkusu yok bu insanların yaaaa :çok üzgünüm: nasıl normale döner bu iş bir bilen varsa bişey desin lütfen :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Falcıya gittik. Büyü olduğunu fark etti diyorsun! Falcı ne anlar büyüden? Gerçekten böyle bir şey varsa bunun hocaları anlar. Ayrıca erkek arkadaşın adet kanı içtiğini fark etmemiş mi? :bbo:

Bence falcı sallamış ya sevgilin adet kanı içicek ve farkında olmayacak öyle mi kafamçokkarıştı

arkadasim bak egitimci bi insanmissin inanma butur seylere..
bi psikologa gitmek icin ikna etseydin falciya ikna edene kadar...

ayyy iğrenç yaakötükedihüsoama bu dediğin şeyi ben duydum hatta bizzat komşumuzun kızı yaptı çayın içine karıştırmış bir de marifet gibi anlatmıştı ondan sonra nefret ettim zaten kendisiyle görüşmedim bir daha sadece selam verirse alıyodum o kadar bunu sevgilisinin gözü kendisinden başka kimseyi görmesin diye yaptığını anlatmıştı ama içirdiği kişi de aynı mahalledendi bir başkasıyla evlendi çok da mutlu oldu hiç alakası yok yani üzme kendini böyle saçmalıklarla kuranda büyünün varlığı yazıyor tabi ki inkar edilemez ama yapanın da yaptıranında 2 tarafta da yeri yok allahım korusun bu tür insanlardan:Saruboceq:

bence falcıdan önce bir psikoloğa götürseydiniz daha doğru bir şey yapmış olurdunuz

adet kanını kahveye koyuyorlarmıs asık etmek ıcın ...

boyle duymustum bır yerden..

inanma boyle seylere..bi psikologa gotur :)

doğrudur kızlar.. inanmayan arkadaşlara anlatmak isterim.. içtiği herhangi birşeyin içine birkaç damla katıldığı zaman fark etmez bile içen...

bir yakınımın başına aynı durum geldiğinden biliyorum.. bozulması için de yapan kişinin pisliğine ihtiyaç duyuluyor. yediği birşeye karıştırılıp yedirilmesi ve yedikten sonra işte "onun pisliği vardı içinde" denilerek yediğini çıkardığı zaman bozuluyormuş...

bilmiyorum yapabilirmisiniz ama çözümünün bu olduğunu söylemişlerdi.

lmaz:lmaz:lmaz:

Allah aşkına ya, ne güzel akıllar veriyorsunuz. Böyle saçma sapan şeylere inanmayın. Büyü varsa duayla bozulur, Allah'a sığınılarak... Pislik, pislikle temizlenir mi?

ayy yapmayın allah aşkına bu ne böyle adet kanı içmişmiş de sinirliymiş hem de bunu falcı söylemişmiş bu ne saçma sapan bir şey böyle buna inanan kişi de bir eğitimci madem böyle şeylerin kuran da yeri var falcılığın da bunlara inanmanında günah olduğunu bilmeniz gerekir

Papaz Büyüsü...

--------------------------------------------------------------------------------

PAPAZ BÜYÜSÜ...

-hayz kanı ile yapılan ve pagan dönemlerden kalan en etkili büyü çeşitlerinden birisidir...

-genellikle kadim süryani dili ile okunan dualar kullanıldığı için papaz büyüsü adını alır...

-kadının hayz günü başlangıcın daki ilk kan ile yapılır...

-sıcak ve soğuk şekli vardır...

-bir çok amaç için yapılır (bağlama,muhabbet,kısırlık,soğutma ve cinsel tercih değişikliği için)

-ayni kadının hayz günü sonundaki kan ile bozulur (bozma işlemi yapılır)

ilginç bir uygulamadır...
bazı ünlü bayanların genç erkekler üzerinde uygulattığı gibi bir rivayet te vardır...

ilgilenenlerin okurken gözlerinin parlaması buradan görülüyor

AZ ÖNCE BULDUM KIZLAR. BİR SİTEDE AÇIKÇA YAZILMIŞ. NE KADAR DOĞRU NE KADAR YANLIŞ BİLMİYORUM. TEK BİLDİĞİM ŞEY BÜYÜNÜN KURAN_I KERİMDE GEÇTİĞİ,YAPANINDA YAPTIRANINDA CEHENNEMDEN ÇIKMAYACAĞI... ALLAH BUNLARI BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…