Sevgilime by yaplm

Ya depresyondaysa ilaç kullanır,terapi görür,kurtulur..Niçin bu yönde davranmıyorsun da tutmuş falcıya götürüyorsun sevgilini ? Bir an önce uzmandan yardım alsın,böyle safsatalara da prim vermeyin..

büyücü,falcı kızlar yapmayın kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz.geçmişimiz böyle şeylerle sömürüldü,hala da sömürülmeye devam ediyo.yapmayın Allah aşkına yaa.

sevgilinin gözü körmü yada ağzı tatsız bişimi adet kanı içmişşş??inanmayın ne olur böyle şeylere yaaa

Ya depresyondaysa ilaç kullanır,terapi görür,kurtulur..Niçin bu yönde davranmıyorsun da tutmuş falcıya götürüyorsun sevgilini ? Bir an önce uzmandan yardım alsın,böyle safsatalara da prim vermeyin..

katılıyorum. zaten teşhisi konulmuş. tedavisine başlanacak bir an önce....

Canım benim bildiğim kadarıyla fal ve büyü farklı şeyler. Fal bakılamayacağı belirtiliyor Kuranda yani gelecekten haber verilemeyeceği. Falcılar ve medyumlar başka yaratıkları kullanarak yapılan şeylerle ilgili haber verebiliyorlar.Yani gelecek zamanden değil bizim bilmediğimiz geçmiş zamandan. Büyünün varlığıda kuranda kabul ediliyor. Tabi bunlar çok derin ve gerçekten mide bulandırıcı konular.

tmm madem kuran a bu kadar inanıyoruz günahtan korkuyoruz da kuranın yasakladığı bir şeyi yapıp falcıya gidip ona niçin inanıyoruz

bunun gibi nice şeyler duyduğum için bana şaşırtıcı gelmedi falcı ayrı hoca ayrı canım fala inanıp böle saçma sapan şeyler için kafanı yorma madem içinde kuşku olacak güvenilir bir hocaya git tabi o da paracı olmayacak o bi baksın sana söler çewremde çok görmüşüm bu tür şeyleri ama yine sen dua et yazık ya insanlar ne hallere düşmüş eğer gerçekten yapılmışsa o yapan kişi hiç mi düşünmemiş ahiretini hesabı büyük neyse dediğim gibi güvenilir bir hocaya git şüphelerinden kurtul ne günlere kaldık

falcılara inanmak neden günah çünkü böyle fitne sokuluyor araya belki de suçlanan kızın hiç bir günahı yok falcı bir tip uydurdu onlar da onu birine benzetmeye çalıştı kim yapar bu kötülüğü tabi ki eski sevgili yapmayın arkadaşlar inanmayın böyle şeylere bunlar insanlar arasına fitne fesat sokmaktan başka bir işe yaramaz

Zaten sende onda şunda büyü var demeyen falcı da daha görmedim.
Aynı falcı ben bunu bozabilecek birini tanıyorum, şu kadar para da dedi mi?
%90'ı der de...

hoca falcı işin kolaylığı kızlar.psikolağa gidince teşhis konulacak ya .bakın işte derdi belliymiş zaten adam depresyona girmiş.alır hapını mapını iyileşir.siz de mutluluğa erişirsiniz:roflol:

Allah akıl fikir vermiş yaratırken...
Konu sahıbı arkadasta okadar güzel ınanmıs ki olaya nasıl bozacagını bıze soruyor...
Sevgılın oldugu ıcın için gıdıyor anlayabılıyorum canım,Allah kımseyı öle ınsanlarla karsılastırmasın ama bıraz sılkelen kendıne gel,falcıya gıtmıssın tabıkı falcı her tur büyü hakkında bıseyler bılecek,bılecek ki gelenlere ınandırıcı bıseyler söyleyebılsın degıl mı?
Çareyı bu tarz yöntemlerle degıl bilimsel yöntemlerle önce bulmaya calısrsanız daha saglıklı cevaplar alabılecegınıze ınanıyorum...

buyu oldugunu varsayarak kizdan ayrildigina gore buyu muyu yok..
sekillerden birini tarif edebilir ama bu kisi yapmis diyemez..
gozuyle gormedigi birseyi iddia edemez..iftira atmis olur..hemde buyuk gunah..
sevgilinin huysuzlugunu buyuye yada baska birine baglamak cok yanlis..
icinizde suphe varsa bol bol dua okusun..manevi olarak rahatlatir..
hemde kotuluklerden korunur..
keske falciya gidene kadar kolundan tutup doktora goturseydin..
bu tip konular kapatiliyor haberin olsun...

Son düzenleme:
birincisi ben bu büyü nasıl bozulur diye sormadım başlık bir derdim var değil mi bende burda başımdan geçen bir olayı yazdım paylaştım kimisi cevap vermiş kimsi bana yüklenmiş ben hastalığı es geçip falcıdan medet umdum diye yazmamışım,büyü nasıl bozulur diye yazmamışım ne diye bana yükleniyorsunuz ki evet bu durumu için doktora gittik,ilaç kullanıyor depresyon için bu duruma çare bulsun diye gitmedik falcıya maksat muhabbetti ama söylenen birşeyi yazmak istedim büyü yapılmış bu olayı bilen var mı dedim sadece

aşıkyengeç bende böyle bir topik açmıştım konum kapanmıştı.benim derdimde eşime büyü yapılmış olabilirmiydi yaptılar demedim bile olabilirmi dedim demediklerini bırakmadılar arkadaşlar sağolsunlar.kaçınçı yüzyıl olursa olsun kuran aynı kuran büyü aynı büyü tabiki herşeyden önce tıp ama neden bir hastamız oldumu hemen elimizde kuran dua edin dua edin diye yalvarıyoruz çünkü orda gerçek var tıpın bile bilemeyeceği gerçek allah kitapta büyüye yer ayırmış böyle birşey var insanın kaderini etkiler ama yapmayın affı yok der.falcılar evet yalancı ona katılıyorum ama büyüye inanmayın yok öyle bişey aaa büyü ne yaa falan bu tür laflar dine hakaret olur bana göre neden kuranda gecen duaya inanıyoruzda büyüye inanmıyoruz hee tamam hepte öyle yaşanmaz bugün uyumadım tamam bana büyü yaptılar demek salaklıktır ama bazı şeyler varki insan şüpheleniyor.tabi yapılacak en güzel şey bol bol dua etmek onunda tek ilacı o.
gelelim bana 4 yıl önce eşimle sözlendim ve birden eşim söz attı hatta attığı gün dedimki ona içine şeytanmı girdi bu ne sinir bittiyse bitti tamam be dedim yüzüğü verdim çıktım ama tabi aşırı üzüldüm anneannemin komşusu gel dedi sana kurşun döktürelim ya gidin inanmam ben öyle şaçma sapan şeylere dedim ya dökelim ne olcak aman falan dediler neyse kurşuncu geldi döktü falan 3 kadın ne yapmış etmiş aranızı bozmuş seni istememişler dedi tabi aklıma kimse gelmiyor kadın dedi ama üzülme bu adam sana döncek ve sessiz sedasız evleneceksiniz dedim asla dönmez aşırı gururludur gör bak dedi.5 ay geçti aradan eşim bana geri döndü kimseye haber vermeden aile arasında sade bir nikah kıyıldı ve eşimin ailesinden 3 kadın annesi 2 ablası beni istemediklerini ve bana düşman olduklarını söylediler şok oldum sadece şokbenneyaptımki

okudum bütün sayfalarıda aklıma takılan bişey oldu kimsede sormamış eski sevgilisi neden bunu yapmış ve yapmasındaki amaç neymiş falcı hanım onuda söylemedimi ya ben büyüye muskaya felan inanırım arkadaşım gidin bir hocaya danışın eğer falcının dediklerne inanıyorsanız kesinlikle onun çaresi hoca imam danışın o sizi bilgilendirir

ay yok artık
falcı adı üstünde falcı..
büyüye inanıyorsunuz ama fal bakmanın günah olduğunu
gelecekten haber vermenin imkansız olduğunu bilmiyorsunuz
ayrıca falcının içirdiğini söylediği şey bir su değil çay değil
kan ya bildiğimiz kan
insan bunu içerde anlamaz mı bunun tadı niye bu kadar garip demez mi
inanmayın böyle şeylere allah aşkına
sinir stres normaldede olabilir hepimiz yaşıyoruz sebebini başka şeylerde aramayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…