Ahahaha durduk yere trip atmana neden oldum yaaa affetGideyim de basak burcu esime trip atayim.
Boga burcu neden mutsuzmus acaba
27 puahhaha ya valla sevimli atışma olsun şimdiye sırfAh Burcu ah diyecektim ki burçmuş
Kız deli şey yükselen daha önemli
Ama kafayı yediğin bir gerçek,bunun için trip atmak...yaş en fazla 20 mi
Ay sorma işsizlikten hep :))Burçlara da inanmak ne bileyim biraz şey
Ayyy ahahaha şimdi okuyunca farkettim cidden heeeKimdir bu burcu diye gelenler
27 mi etme eyleme ya27 puahhaha ya valla sevimli atışma olsun şimdiye sırf
Bende koçum 15 eylüle kadar sessiz kalın diyor yoksa ilişkinizden olursunuz evliler için boşanma gündemde olucak diyor eğer sessiz kalmazsanız ben gittim nişanlıma trip attım ben kaşındım resmen . İş hayatındada başarılı olacagınız gelişmeler olucak diyorSena ben de koç burcuyum bana at bir şeyler
Yarın istediğimizi yaparız o zamanBende koçum 15 eylüle kadar sessiz kalın diyor yoksa ilişkinizden olursunuz evliler için boşanma gündemde olucak diyor eğer sessiz kalmazsanız ben gittim nişanlıma trip attım ben kaşındım resmen . İş hayatındada başarılı olacagınız gelişmeler olucak diyor
Ahahah boğayı dinlemedim ben sadece Koç ve başağı takip ederim bak youtubedan Nuray sayarı :)))Boga burcu niye mutsuzmus yaona cevap alamadim
Ahahha aynenYarın istediğimizi yaparız o zaman
Yok artık daha nelerEki Görüntüle 2916893 aşırı inanıyorum bu kadının dediği hersry çıkıyor nişanlım Başak ve uzakta yaaa bunu ona attım sadece güldü sacmalama dediii
Gercekten cok spesifik,nokta atışı tahminler........Eki Görüntüle 2916893 aşırı inanıyorum bu kadının dediği hersry çıkıyor nişanlım Başak ve uzakta yaaa bunu ona attım sadece güldü sacmalama dediii
Cidden güzel şeyler diyorGercekten cok spesifik,nokta atışı tahminler........
Şaka yapıyor olmalısınız
Ben başak, eşim koç burcu neyse ki 15 eylülü kazasız belasız atlattıkBende koçum 15 eylüle kadar sessiz kalın diyor yoksa ilişkinizden olursunuz evliler için boşanma gündemde olucak diyor eğer sessiz kalmazsanız ben gittim nişanlıma trip attım ben kaşındım resmen . İş hayatındada başarılı olacagınız gelişmeler olucak diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?