Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilime Burcu yüzünden trip attım resmen
- Konu Sahibi sena0134
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- başak burcu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
Ahahaha durduk yere trip atmana neden oldum yaaa affetGideyim de basak burcu esime trip atayim.
Boga burcu neden mutsuzmus acaba
27 puahhaha ya valla sevimli atışma olsun şimdiye sırfAh Burcu ah diyecektim ki burçmuş
Kız deli şey yükselen daha önemli
Ama kafayı yediğin bir gerçek,bunun için trip atmak...yaş en fazla 20 mi
Ay sorma işsizlikten hep :))Burçlara da inanmak ne bileyim biraz şey
Ayyy ahahaha şimdi okuyunca farkettim cidden heeeKimdir bu burcu diye gelenler
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
27 mi etme eyleme ya27 puahhaha ya valla sevimli atışma olsun şimdiye sırf
Gerçi böyle anlaşıyorsanız ...
Bende koçum 15 eylüle kadar sessiz kalın diyor yoksa ilişkinizden olursunuz evliler için boşanma gündemde olucak diyor eğer sessiz kalmazsanız ben gittim nişanlıma trip attım ben kaşındım resmen . İş hayatındada başarılı olacagınız gelişmeler olucak diyorSena ben de koç burcuyum bana at bir şeyler
Yarın istediğimizi yaparız o zamanBende koçum 15 eylüle kadar sessiz kalın diyor yoksa ilişkinizden olursunuz evliler için boşanma gündemde olucak diyor eğer sessiz kalmazsanız ben gittim nişanlıma trip attım ben kaşındım resmen . İş hayatındada başarılı olacagınız gelişmeler olucak diyor
Ahahah boğayı dinlemedim ben sadece Koç ve başağı takip ederim bak youtubedan Nuray sayarı :)))Boga burcu niye mutsuzmus ya ona cevap alamadim
Ahahha aynenYarın istediğimizi yaparız o zaman
- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- 78
Yok artık daha nelerEki Görüntüle 2916893 aşırı inanıyorum bu kadının dediği hersry çıkıyor nişanlım Başak ve uzakta yaaa bunu ona attım sadece güldü sacmalama dediii
Gercekten cok spesifik,nokta atışı tahminler........Eki Görüntüle 2916893 aşırı inanıyorum bu kadının dediği hersry çıkıyor nişanlım Başak ve uzakta yaaa bunu ona attım sadece güldü sacmalama dediii
Şaka yapıyor olmalısınız
Cidden güzel şeyler diyorGercekten cok spesifik,nokta atışı tahminler........
Şaka yapıyor olmalısınız
- 10 Ocak 2014
- 1.542
- 2.686
- 333
Ben başak, eşim koç burcu neyse ki 15 eylülü kazasız belasız atlattıkBende koçum 15 eylüle kadar sessiz kalın diyor yoksa ilişkinizden olursunuz evliler için boşanma gündemde olucak diyor eğer sessiz kalmazsanız ben gittim nişanlıma trip attım ben kaşındım resmen . İş hayatındada başarılı olacagınız gelişmeler olucak diyor