Örgü Sevgilime atkı örmek istiyorum yardım lütfen

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

28yagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
101
0
arkadaşlar sevgilime atkı örmek istiyorum.ama işin kötü tarafı atkı örmeyi bilmiyorum. anneme bi arkadaşımla iddiaya girdim dedimç ama yaptığımın çok basit olmasını da istemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.:KK61:

ahh ahh benimde bitaneme ötdüğüm atkı aklıma geldi.

2007 ekimde başlamıştım
2008 kasımda takabilmişti sevgilim:KK1:

tek hatırladığım şey 1 ters 2 düz şişle bişeler yapıyodum. gri renkti. 2 metreden fazla yapmıştım:kk77: saçakları bile vardı. :KK52:

öncelikle kolay gelsin bende geçen sene örmüştüm :) aynen hiç bişey örmeyi bilmiyordum şehir dışında okuyorum yurtta görevli bi abla yardımıyla öğrendim zaten kolay bişey emin ol alışıyo elin bakmadan örüyosun bi süre sonra.buarada atkı zaten çok farklı olamazki standart bişey ör erkekler de önem vermez okadar basit olmasın şöyle olsun böyle olsun diye sen örüyosun sonuçta:21: ben 2 ters 2 düz ördüm gayet güzel oluyo..

2007 ekimde başlamıştım

tek hatırladığım şey 1 ters 2 düz şişle bişeler yapıyodum. gri renkti. 2 metreden fazla yapmıştım:kk77: saçakları bile vardı. :KK52:

aynen bak uzun olmasına dikkat et sıkılıp bırakma kısacık kötü durur boynunda .. bende koyu gri yapmştım füme :)

2007 ekimde başlamıştım

Valla sevgilim de aynı şeyi söyledi sen simdi başlarsın 1 yıla bitmez gibi şeyler. inat ettim bende kışa kadar örmek istiyorum bu arada teşekkür ederim cevap içinn :KK9:

öncelikle kolay gelsin bende geçen sene örmüştüm :) aynen hiç bişey örmeyi bilmiyordum şehir dışında okuyorum yurtta görevli bi abla yardımıyla öğrendim zaten kolay bişey emin ol alışıyo elin bakmadan örüyosun bi süre sonra.buarada atkı zaten çok farklı olamazki standart bişey ör erkekler de önem vermez okadar basit olmasın şöyle olsun böyle olsun diye sen örüyosun sonuçta:21: ben 2 ters 2 düz ördüm gayet güzel oluyo..

teşekkür ederimm:) yani örüyorum sonuçta o kadar uğraşmışım beğenir herhalde :KK66:

Lastik örgü nasıl yapılır? - UZMANTV
Örgü nasıl bitirilir? - UZMANTV
Örgü örerken ilmek nasıl atılır? - UZMANTV
Örgü örerken şişe ilmek nasıl atılır? - UZMANTV
Örgünün gevşek ya da sıkı olmasını nasıl engelleriz? - UZMANTV

Atkı genelde lastik örgüden yapılır en güzel o şekilde çünkü. Hiç bilmediğini düşünerek baktım videolara başlamandan bitirmene kadar hepsini gösteriyor.
İki ya da üç renk çizgili yapabilirsin lastik örgüde çok güzel gözküyor.
Asıl bere nasıl örülür onu söyleyin bana :KK14:
Bu arada çabuk bitmesi için kalın şiş ve kalın iple ör :KK34:

Lastik örgü nasıl yapılır? - UZMANTV
Örgü nasıl bitirilir? - UZMANTV
Örgü örerken ilmek nasıl atılır? - UZMANTV
Örgü örerken şişe ilmek nasıl atılır? - UZMANTV
Örgünün gevşek ya da sıkı olmasını nasıl engelleriz? - UZMANTV

Atkı genelde lastik örgüden yapılır en güzel o şekilde çünkü. Hiç bilmediğini düşünerek baktım videolara başlamandan bitirmene kadar hepsini gösteriyor.
İki ya da üç renk çizgili yapabilirsin lastik örgüde çok güzel gözküyor.
Asıl bere nasıl örülür onu söyleyin bana :KK14:
Bu arada çabuk bitmesi için kalın şiş ve kalın iple ör :KK34:

hiç bi bilgim yok gerçekten sadece küçükken annem bişeyler göstermşti biraz başlamıştım ama sıkılıp bırakmıştım ve hiç bişey hatırlamıyorum bu videolar baya işime yarıcak teşekkür ederim :KK61:

X