- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- Konu Sahibi sassyassyy
Gerçekten yanlışlıkla atmış olsa.... empati yapsana bi. Sen (olmazya) yanlışlıkla foto attın onun sevgilisine diyelim... kıza gidip sevgline yanlşlıkla foto attım mı dersin sadece? İçeriği neden söylemiyor? Ve hâlâ yüzsüzşüğü ele alarak sevgiline başka sekilde ulaşıyor mahcup olmakta yok tabi. Baska adam mı yok soracak? Ve son olarak hanım kızımız sağda solda attığı resmin içeriğini söylemeden pişkin pişkin senin hakkında kezban beni engelledi diye konusuyor ?ya ben bir emin olabilsem tam anlamıyla hani "ya bu kız kesin bilerek attı" diyebilsem herkese söylerim hatta okulun sistemine bile atarım fotoğrafı
ama emin değilim,kızın bir suçu yoksa boş yere onu böyle bir şeyler ortaya atmak hiç istemem işte o zaman içime oturur. o yüzden sustum kaldım.
sevgilimle de kavga ettik kendisi arkadaşlarımı iyi seçemediğimden,durduk yerde onu saçma insanlarla muhatap ettiğimden yakındı durdu.
yahu kız durduk yerde başıma bela oldu.
Bunu sen yasıyorsun biz yazdığın konuyu okuyoruz. Biz bile anladık sen hâlâ "acaba" mı diyorsun :) avaz avaz bağırıyor kız "ben çirkef bi yellozum a komşular" diye
Not; sevgilin sadakatiyle gönüllerimiz fethetti. Saygılar, hürmetler efenim ❤