• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime 1.yıl sürprizi

mrs_lowett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
135
12
68
İstanbul
Selam kızlar.martın sonunda sevgilimle birinci yılımızı bitiricez.ona bir sürpriz yapmalıyım yoksa erkekten mi beklenir yıldönümünde karar veremiyorum.. Ne yapabilirim onu da bulamadım kıyafet,parfüm gibi satın alıp verilecek birşey düşünmüyorum çünkü erkek arkadaşım böyle şeylere önem verir özel birşey olmalı.. Sizin aklınıza ne geliyor yardım edin bana:(

Son düzenleme:
Selam kızlar.martın sonunda sevgilimle birinci yılımızı bitiricez.ona bir sürpriz yapmalıyım yoksa erkekten mi beklenir yıldönümünde karar veremiyorum.. Ne yapabilirim onu da bulamadım kıyafet,parfüm gibi satın alıp verilecek birşey düşünmüyorum çünkü erkek arkadaşım böyle şeylere önem verir özel birşey olmalı.. Sizin aklınıza ne geliyor yardım edin bana:(

Bir kutuda kucuk bır kutunun oconde bır suru yazılmıs soz buluşmalarnzda yasadıgınz komık anıları hatırlatma ona olan sevgını dıle getırme gıvb kucuk kagıtlarla doldurun. güller serpın bonıbon jelıbon kıtap ayracları kokunuzu sıktıtıgınız şal bırakın yuzuk tesbıh gbı kucuk hedıyeeler koyun resım cıkartın koyun ne bıleyım kucuk ama hosuna gıder

Back