- 17 Şubat 2023
- 75
- 4
- 8
- 24
- Konu Sahibi elizabeth-
-
Monotonluk diyoruz biz bunaAma 2 ayda tamamen soğumaz mıydım soğusam böyle görmek ister miyim soğutacak bi harakette yapmadı çocuk
Evham ve takinti yapiyorsunuz gibi geldi bana. Genelde öyle bir yapiniz var midir?Anlayamıyorum korkuyorum soğumaktan soğusamda bu kadar üzülüp çabalamazdım diye düşünüyorum ama
Düzelir mi diyorsunuz ayrılmayı hiç istememMonotonluk diyoruz biz buna
Alışmışlık.
Zaten zamanla her ilişki ilk gün ki heyecanını korumaz.
Düzelmek değil de oldugu gibi kabul etmelisin.Düzelir mi diyorsunuz ayrılmayı hiç istemem
Evet çok kafama takarım fazla üzülürüm sevdiğim biri çünküEvham ve takinti yapiyorsunuz gibi geldi bana. Genelde öyle bir yapiniz var midir?
Çok doğru söylüyorsunuz teşekkürler umarım içim rahatlarDüzelmek değil de oldugu gibi kabul etmelisin.
Her daim kalbin gümbür gümbür atamaz.
Yani dizilerde ki filmlerdeki gibi değil hiç bir şey.
Derdini seveyim ÖmerKızlar 1 yıllık ilişkim var hala konulup görüşmeyi çok seviyorum sadece biraz sık görüşüyoruz kendisi bana karşı çok iyi çok seviyorum oda beni çok çok seviyor bendende ayrılamıyor hiç aynı şekilde bende. Ama son 1,2 aydır içimde garip bir his var yanındayken asla mutsuz değilim oturur mesajlaşırım ararım ama hep sorguluyorum soğudum mu diye. Sanki eski hislerim pek yok çok yoğun değil zaten aynı okuldayız çok sık görüşüyoruz bilemiyorum ama tek istediğim eskisi gibi rahat rahat ilişkimi yaşayabilmek asla ayrılmak iistemiyorum napıcam nolur yardım edin ödüm kopuyor soğumaktan ilişkimiz çok güzel
Ama çok seviyordum eskisi gibi hissetmek istiyorum inanın ağlıyorum çok üzücüDerdini seveyim Ömer
Damdan dusenin halini damdan dusen anlar. Takintili biri olarak aldim hemen kokunuzuEvet çok kafama takarım fazla üzülürüm sevdiğim biri çünkü
Daha lisedeyim evet ama bir an önce düzelsin istiyorum sevgilimle ilişkimiz çok güzelDamdan dusenin halini damdan dusen anlar. Takintili biri olarak aldim hemen kokunuzu
Anladigim kadariyla henuz evlenmeyi dusunmuyorsunuz ve yasiniz da genc? E seviyorum ayrilmam diyorsunuz.
O zaman soyle dusunun, bu sorunun cevabi yakin gelecekte hayatinizi etkilemeyecek, o zaman cevabi iyi de olsa kotu de olsa hemen bulmak zorunda degilsiniz. Bence akisina birakin.
Evet ilgili davranıyorAdam çok üstüne düştüyse şımarmışsındır geçer
16 ya daha küçüğüz ikimizdeyaşlarınız kaç? Görüşmelerinize de biraz zaman koyabilirsiniz haftanın 5 günü ise 3 veya 2 olabilir.
Ohoooooo daha neler neler yaşayacaksın şu hayatta.16 ya daha küçüğüz ikimizde
Tatlim guzel olan iliskinin nesi duzelecek? Kendi kendine evham yaparak kendi kendine bozuyorsun herseyi.Daha lisedeyim evet ama bir an önce düzelsin istiyorum sevgilimle ilişkimiz çok güzel
bence kuruntu yapmayı bırak bu zamanlarının tadını çıkar. ileri ki yaşlarında ilişkilerin, şuan ki ilişkin gibi olmayacak bir süre sonra her şey karşılıklı çıkar ilişkisi olmaya başlıyor.16 ya daha küçüğüz ikimizde
Haklısınız benim annemde böyle söylüyor ama insanı üzüyor ciddenOhoooooo daha neler neler yaşayacaksın şu hayatta.
Küçüksün kızım.
Kızımla 1 yaş var aranda.
Oturup aglama.
Kafama takmayı bırakmam lazım umarım düzelirim üzücü bir durum iyi biriübence kuruntu yapmayı bırak bu zamanlarının tadını çıkar. ileri ki yaşlarında ilişkilerin, şuan ki ilişkin gibi olmayacak bir süre sonra her şey karşılıklı çıkar ilişkisi olmaya başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?