- 17 Şubat 2023
- 75
- 4
- 8
- 24
- Konu Sahibi elizabeth-
-
Kızlar 1 yıllık ilişkim var hala konulup görüşmeyi çok seviyorum sadece biraz sık görüşüyoruz kendisi bana karşı çok iyi çok seviyorum oda beni çok çok seviyor bendende ayrılamıyor hiç aynı şekilde bende. Ama son 1,2 aydır içimde garip bir his var yanındayken asla mutsuz değilim oturur mesajlaşırım ararım ama hep sorguluyorum soğudum mu diye. Sanki eski hislerim pek yok çok yoğun değil zaten aynı okuldayız çok sık görüşüyoruz bilemiyorum ama tek istediğim eskisi gibi rahat rahat ilişkimi yaşayabilmek asla ayrılmak iistemiyorum napıcam nolur yardım edin ödüm kopuyor soğumaktan ilişkimiz çok güzel
Hayır asla. Allah korusun ben ona ihanet edememAklınızı karıştıran başka biri mi var ?
Ay biz ne bilelim. Arkadaşlar aranızda müneccim b.kunun tadına bakan varsa bu arkadaşa bi el atsın. Bazen üyeler burası müneccimin dışkısını yemişte herşeyi biliyormuşuz gibi davranıyorlar ay Allah'ımKızlar 1 yıllık ilişkim var hala konulup görüşmeyi çok seviyorum sadece biraz sık görüşüyoruz kendisi bana karşı çok iyi çok seviyorum oda beni çok çok seviyor bendende ayrılamıyor hiç aynı şekilde bende. Ama son 1,2 aydır içimde garip bir his var yanındayken asla mutsuz değilim oturur mesajlaşırım ararım ama hep sorguluyorum soğudum mu diye. Sanki eski hislerim pek yok çok yoğun değil zaten aynı okuldayız çok sık görüşüyoruz bilemiyorum ama tek istediğim eskisi gibi rahat rahat ilişkimi yaşayabilmek asla ayrılmak iistemiyorum napıcam nolur yardım edin ödüm kopuyor soğumaktan ilişkimiz çok güzel
Benzer durumu yaşamış olabilen insanlar belki anlar diye yazdım madem konuya dair fikrin yok zikrinde olmasın lütfenAy biz ne bilelim. Arkadaşlar aranızda müneccim b.kunun tadına bakan varsa bu arkadaşa bi el atsın. Bazen üyeler burası müneccimin dışkısını yemişte herşeyi biliyormuşuz gibi davranıyorlar ay Allah'ım
1. Yılımız olucak evet en uzun ilişkimBaşlardaki yeni tanişmanin verdiği heyecanin geçmesini soğumak sanip panik olmuş olabilir misiniz?En uzun ilişkiniz bu ilişkiniz mi?
Birini her gün görünce heyecandan karnı agrimiyor insanin normal eger olay buysa
evet sürekli aynı şeyleri yapıyoruzBiraz monotona bağlamış olabilir farklı aktiviteler yapın konser, tiyatro, sinema gibi
İnsan soğuyup soğumadığını nasıl anlamaz?
Normal değil mi? Arada özlem yok , merak yok i. Ben her zaman çok mubabbet tez ayrılık getirir derim. Eşimle aynı okulda bile olmak istemedim o yüzden. Sebebi bu olabilir. Biraz özlem olsun az araya mesafe koyun göreceksiniz ki eski duygulara kavuşmuşsunuzKızlar 1 yıllık ilişkim var hala konulup görüşmeyi çok seviyorum sadece biraz sık görüşüyoruz kendisi bana karşı çok iyi çok seviyorum oda beni çok çok seviyor bendende ayrılamıyor hiç aynı şekilde bende. Ama son 1,2 aydır içimde garip bir his var yanındayken asla mutsuz değilim oturur mesajlaşırım ararım ama hep sorguluyorum soğudum mu diye. Sanki eski hislerim pek yok çok yoğun değil zaten aynı okuldayız çok sık görüşüyoruz bilemiyorum ama tek istediğim eskisi gibi rahat rahat ilişkimi yaşayabilmek asla ayrılmak iistemiyorum napıcam nolur yardım edin ödüm kopuyor soğumaktan ilişkimiz çok güzel
Anlayamıyorum korkuyorum soğumaktan soğusamda bu kadar üzülüp çabalamazdım diye düşünüyorum amaİnsan soğuyup soğumadığını nasıl anlamaz?
Normal değil mi? Arada özlem yok , merak yok i. Ben her zaman çok mubabbet tez ayrılık getirir derim. Eşimle aynı okulda bile olmak istemedim o yüzden. Sebebi bu olabilir. Biraz özlem olsun az araya mesafe koyun göreceksiniz ki eski duygulara kavuşmuşsunuz
Napmam lazım hiç bilmiyorum yaNormal değil mi? Arada özlem yok , merak yok i. Ben her zaman çok mubabbet tez ayrılık getirir derim. Eşimle aynı okulda bile olmak istemedim o yüzden. Sebebi bu olabilir. Biraz özlem olsun az araya mesafe koyun göreceksiniz ki eski duygulara kavuşmuşsunuz
Çok fikrim varda, sen o fikirleri kaldıramayabilirsin kırılırsın diyerek söylememeyi tercih edenlerdenim :)Benzer durumu yaşamış olabilen insanlar belki anlar diye yazdım madem konuya dair fikrin yok zikrinde olmasın lütfen
Hayır asla. Allah korusun ben ona ihanet edemem
Yok paylaşabilirsiniz sorun değil yaşım biraz küçük ona göre konuşursanız sevşnirimÇok fikrim varda, sen o fikirleri kaldıramayabilirsin kırılırsın diyerek söylememeyi tercih edenlerdenim :)
Yok öyle bir durumum durduk yerde oluveriyorİhanet ettiniz demiyorum. Başka birinin ilgisi ya da başka kişilerin ilişkisini görüp kıyas yapıyor olabilir misiniz?
Ama 2 ayda tamamen soğumaz mıydım soğusam böyle görmek ister miyim soğutacak bi harakette yapmadı çocukDur bakayım.
Hımm evet sogumaya başlamışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?