Menopoza kaç yaşında giriliyor ortalama haberin bile olmayabilir mi? Yorum yazanların büyük çoğunluğu gayet genç hanımlar. Menopoz ne alaka başka bir şey bulamadın mıMenopoz lafına gucenir mi insan askolsun. Çoğunuz menopozlu ve eğlence için burada değil misiniz şimdi. iftira mı atıyorum
Menopoz mu demedin,lağım faresi mi demedin.. Ayrıca bu siteyi daha önce takip etmediğin belli,yoksa burda böyle hakaret edenlere dava açılıp yaptırım uygulandığını bilirdin.@Otrera öfkeli kuşum mütevazi beyinlim. Anonim hesaplara hakaretten sonuç çıkmaz. Menopoz demek de kesinlikle hakaret sınıfına girmez zaten . Olmayan hukuk bilginle şov yapma burada
Tsaklı bi abimizmis cidden.telefonunu bile istedim vermedi
pijama diyorum başka şey demiyorum
adama özür bile dilettiriyor demek ki burda çare arıyor
Sen de ancak evinin tuvaletini yıkatacağın birine asılacak kadar yokluktasın demedi miSen ancak evimin tuvaletini yıkamaya layıksın dedim.
Biz babamı bekliyoruz dışarda herkes cikti, babam yok sonra beni aradi beni çıkarmıyorlar gözaltına alındım dedi. Kendide neden olduğunu bilmiyor suna yazmıştım,buna yazmistim diyor facebook haber vs sayfalarının altina yorum ama bambaşka birşey çıktı ünide bir bölüm başkanı ,doçent kadin hocaya ağiza alınmayacak şeyler söylemişti ona yazmış. Bir daha tek kelime yazma kimseye dedik. Sanki ne oluyor yazinca hicİşte yani ne gerek var, boş yere 5 sene tetikte bekleyecek amca.
Cidden değmez yani gözaltına alınmak vs bir sürü sıkıntı.
İşte sanırım bulamazlar sanmış babanız. Bir üst nesil sosyal medya konusunda bazen yanılabiliyor.Biz babamı bekliyoruz dışarda herkes cikti, babam yok sonra beni aradi beni çıkarmıyorlar gözaltına alındım dedi. Kendide neden olduğunu bilmiyor suna yazmıştım,buna yazmistim diyor facebook haber vs sayfalarının altina yorum ama bambaşka birşey çıktı ünide bir bölüm başkanı ,doçent kadin hocaya ağiza alınmayacak şeyler söylemişti ona yazmış. Bir daha tek kelime yazma kimseye dedik. Sanki ne oluyor yazinca hic
Onları alt eder.Menapozu aşağılama kelimesi olarak seçen birini çok da ciddiye almamak gerek ama gerçekten çok çirkin bir üslubun var. Eline işeyip fırlatmalı cono kavgasına girsen asla sırıtmazsın.
Ben asla teyze olamayacağım.Bu arada ben cidden teyzeyim 14 tane falan yeğenim var askdkfkfk
Milette yaran ne yaran ne diye salya sümük saldırıyorsunuz ama o beğenmediğiniz TEMİZLİKÇİyle 5 ayda hayal kurup terk edilince burada krize giren sizsiniz yani yaranın basınca zırlayanın da kim olduğu çok açıkSeni ben bir zirlatirim. Yaran ne senin..temizlikçi olmak mı yoksa cinsellik mi doğru söyle
Temizlik yaparken beğendiğin adama ayrılırken temizlikçi diye hakaret eden üstüne lağım faresi diyen siz mi üslûptan bahsediyorsunuzistediğini söyleyen istemediğini işitir linç çetesi. Önce sakin ve usturuplu olacaksınız sonra saygı bekleyeceksiniz. Sizde iyi niyet olsa eleştiri yapacak olsanız bile üsluplu bir şekilde elestirirsiniz. Ben de buna saygı duyarım belki ders çıkarırım bana da faydası olur.
Ama sizin bu linç çabanız faydalı olmadığı gibi derdiniz üzüm yemek yerine bağcı dövmek olduğu için hakaret etmemden hakkettiğiniz cevabı almaktan rahatsız olmayacaksınız.iste o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?