- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.237
- Konu Sahibi ikibedentekkalp
Şarkıyı size armağan ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nasıl bir manyaklık yaüniversite mezunu yeni çalışan birisiyim.
sevgilim 3 yıllık ilişkimizi ailem yüzünden bitirmek istiyor. Birlikte olduk bu süreçte ve ben kendisinden kopamıyorum. Ondan habersiz hamile kalıp hayatından sessizce çıkmak istiyorum. Ömrüm boyunca ondan bir parça ile hayatımı yaşamak istiyorum maddi durumum iyi.
şırınga yöntemi yapanlar varsa yorum yapabilir mi? Nasıl hamile kalabilirim. Çok kuvvetli geri çekilme yönteminde yapma şansım yok.
Kötü yorum yapanlar lütfen benim 3 yıl içindeki durumumu da düşünsünler.
Düşündüm lakin emin olamadım bundan.Olabilir de peşpeşe aynı konuyu açacak kadar saf değildir
Pamuklu iç çamaşırında oluyordu sanırım bu iş. Konu sahibi bir dene istersenAllah aşkına burada insanlar ne yöntemlerle hamile kalamıyor siz şırıngayla mı kalacaksınız iç çamaşırlarınız varken sürtünmeyi deneseniz bile daha çok ihtimal var nelerimi gördük burada
Destek olan sadece ablam kuzenlerimÖnce bir karar verin ailenizden destek mi
var köstek mi?
Şimdi bak bacım ;üniversite mezunu yeni çalışan birisiyim.
sevgilim 3 yıllık ilişkimizi ailem yüzünden bitirmek istiyor. Birlikte olduk bu süreçte ve ben kendisinden kopamıyorum. Ondan habersiz hamile kalıp hayatından sessizce çıkmak istiyorum. Ömrüm boyunca ondan bir parça ile hayatımı yaşamak istiyorum maddi durumum iyi.
şırınga yöntemi yapanlar varsa yorum yapabilir mi? Nasıl hamile kalabilirim. Çok kuvvetli geri çekilme yönteminde yapma şansım yok.
Kötü yorum yapanlar lütfen benim 3 yıl içindeki durumumu da düşünsünler.
Mune havayolları size iyi uçuşlar diler
Evlen evlen vermezlerse gaçAilem daha da mecbur kalmazsa aldırmaya da iznim olmadan hiçbir şey yapamazlar. Evet bunu düşündüm ama onu bişiyleri mecbur yapmak zorunda olduğunu düşünmesini istemedim.
Harbiden bende ya biz bunu eksik yapıyor muşuz galiba yaHayır 1,5 senedir normal yollarla her şekilde denedim hamile kalamadım, prezervatifden şırınga ile çekip hamile kalırsa yakarım bu siteyi
Ikinci bahar dizisini izledinmi bilmiyorum. Orda turkan Şorayin kizi fakirlikden bikiyor ve zengin sevgilisine korunuyorum dedjyi halde korunmuyor. Hamile kaliyor. Bir kaç ay gizliyor. Hani buyusun de aldirmayalim gibisinden. Sonra da erkek öğreniyor ve dimdizlak kizi ortada birakiyor. Genç yaşinda çocuk dogurup bakmasiyla kaliyor. Böyle şeyler dusunmek insanliğin en iğrenc halidir. Ay sevinmiş falan. Boşver bunlari. Ailen razi değilse gidip kaçman bu soylediğinden daha mantikli. Herkes hayatinda olesiye birini çok sever, herkes sevdiğinden çocuk yapmak ister. Ama zekasi gelişen insanlar kendine 'dur' diyerek boyle igrenç fikirden kendini uzaklaşdirir. Intihar etmeyi dusunmen bile ne kadar yuzeysel dusundugunu gosteriyor. Kendinin farkina var. Şu an ciddi sorunlarin var. En yakin arkadaşim 7 yaşinda evladini kaybetti. Inan gozleri ağlamakdan kan çanağina donmuşdu. O bile intihari dusunmedi. Artik Turkiyeye akli başinda insanlar gerekli. Kendiniz olumsuzluğun içine dustuyseniz boyle bir hayata bir can dunyaya getirmeye hakkiniz yok.Dediğim gibi daha önce hamile kalma şansım vardı. Çok mutlu olmuştu. Bilmşyorum. Şuan bu psikoloji ile böyle düşünüyorum. Be yapacağıma karar vermiş değilim.