• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimden hamile kaldım

çocuğu aldırmalımıym?

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .

kabilderesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2017
1
0
1
31
üniversite öğrencisiyim 3-4 ay dır devam eden bir ilişkim var en son yaşadığım ilişki sonucu hamile kaldığımı öğrendim. sevgilim bu doğumu gerçekleştirmemi istiyor. ben kararsızım daha doğrusu istemiyorum çocuğu ailem biraz tepki göstersede evlenmemi isteyecekler bu çok ciddi bir karar. erkek arkadaşımın kararını kabul etmelimiyim?

üniversite öğrencisiyim 3-4 ay dır devam eden bir ilişkim var en son yaşadığım ilişki sonucu hamile kaldığımı öğrendim. sevgilim bu doğumu gerçekleştirmemi istiyor. ben kararsızım daha doğrusu istemiyorum çocuğu ailem biraz tepki göstersede evlenmemi isteyecekler bu çok ciddi bir karar. erkek arkadaşımın kararını kabul etmelimiyim?
Madem bu boyutlara geleceğini bildiğiniz halde yaptysanz demek ki çok sevyrsnz o zaman evlenin iste 5 dakikalık zevk iniz için bi masumunda yasama hakkini elinden almayin . gerçi sizin bu yükü kaldirblcgnzde meçhul

Neden korunmadın? Ailen duysa kötü karşılamazsa aldırma ama bu çok büyük bir karar çünkü bir anda hayatın alt üst olabilir ki olmuş da zaten.
Bakın burdan herkese diyorum "korunun, Çifter Çifter korunun hem de"!

Neden korunmadın? Ailen duysa kötü karşılamazsa aldırma ama bu çok büyük bir karar çünkü bir anda hayatın alt üst olabilir ki olmuş da zaten.
Bakın burdan herkese diyorum "korunun, Çifter Çifter korunun hem de"!
Vallahi haklısın . Tek koruma da kurtarıcı değil. Spiralle kaldım bundan sonrasında çifter çifter korunacağım..
Konu sahibi , kıyma bebeğine arkanda duruyormuşta madem sevgilin ciddiyete bindirin bir an evvel. Olaylar daha fsrklı noktalara gelmeden...

üniversite öğrencisiyim 3-4 ay dır devam eden bir ilişkim var en son yaşadığım ilişki sonucu hamile kaldığımı öğrendim. sevgilim bu doğumu gerçekleştirmemi istiyor. ben kararsızım daha doğrusu istemiyorum çocuğu ailem biraz tepki göstersede evlenmemi isteyecekler bu çok ciddi bir karar. erkek arkadaşımın kararını kabul etmelim

yanlış anlama ama o çocuğun günahına girme çok günah doğur bence hem erkek arkadaşında doğurmanı istiyorsa doğur

Back