Sevgilimden çekiniyorum

Evet senden iğrenır korkmalısın. Ne haatalıklı dusuncelerınız var ya. Eskı sevfılısıyle bsey yasamıa dıye küsüp sen mı yasayacaksın sımdı. Sonra bı sebeple ayrıldıgınızda sen de yenı sevfılıne bunu saklayıp ılıskı ortasında pişman olsugunu falan anlatırsın. Komik komik hıkayeler. Yas 18 23 arası bence. Bırıyle bı sey yaaamadan ınce de ıyıce dusunmelısın. Aklına gelmeyecek sonuclarla karsılasabılırsın ileride.

Eski sevgilidi ile yasadiklarini gizli tutmasi gerekiyordu söylemesi hata olmus. Sizde anlatmadi diye küsmüssünüz garip. Eski sevgili olmasi bayanin mahremiyetinin sizinle konusulmasi gerekiyr anlamina gelmiyor. Onu begenmeseydi sevgili olmazdi. Sizide begenmeseydi sevgili olmazdi. Kendini karsilastiriyorsun ve sevgilininde karsilastirmasina izin vermissin. Normal degil. Onu karalamasi herseyi desifre etmesi daha cok hosunuza gidecek. Sizde birgün eski olabilirsiniz unutmayin.

ben şeyi anlamadım asıl nasıln kandırdı ? onunla beraber olmadım yada kimseyle sevişmedim dedi ve siz aslında seviştilerini mi öğrendiniz ?
yoksa sizin ilk görüştüğünüz dönemlerde eskisiyle birşey mi yaşamış tek gecelik gibi ?

Kendini boyle ezik gosterirsen gelen ezer gecen ezer canim benimm
Sen bikere ben en iyisiyim diyeceksin once.. sevgilin etsin bu kuruntulari sen niye ediyosun.. guzellik gorecelidir.. hersey guzellik degildir.. karakterde huyda vardir isin icinde.. ve bence en onemli unsurlar karakter ve huydur bir kiside..

Amma kafiyeli konusmusum haa

Valla bende ilk evlendiğimde öyleydim çekiniyordum ama şimdi o durum yok onlar çok mu iyiler sanki kendinizi diğeriyle kıyaslamayın adı üstünde eski yani

Once sen kendini sev deger ver, ancak o zaman seni senden daha cok seven birini bulursun

Sevgilinizi cinsellikle elde tutabileceğinizi mi düşünüyorsunuz. Yapmayın Allah aşkına bazı şeyleri vaktinde yaşamak daha iyi değil mi ?

Hayır ama eski sevgilisinin tüm organlarını görmüş gibisin onunki mükemmel de senin ki mı kötü? Hadi öyle diyelim (ki bilemeyiz kimsenin pitisini memesini) bunu aşamazsan kendinden nefret etmeye başlarsin benden söylemesi. O sevgili gelir geçer ama senin kendi vucudundan nefretin zor geçer. Yapma bunu kendine dostum.

Sevgilin senden ayrilirsa vajinan cirkinliginden degil, ozguvenin yoksunlugundan ayrilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…