- 10 Haziran 2019
- 44
- 7
- 1
Merhaba kızlar benim bir sorunum var sevgilimle yaklaşık bir buçuk yıldır sevgiliyiz. İlişkimizin başında eski kız arkadaşıyla yaşadığı cinselliği sakladı ve beni kandırdı. Daha sonrasında ise itiraf etmek zorunda kaldı ilişkimizin ortasında çok pişmandı ve bırakmamdan korktuğu için söylemediğini söyledi biraz küs kaldık fakat onu affettim sinirim tamamen benden sakladığı ve yalan söylediği içindi ama ilişki kısmı da aklıma takılmıyor değil eski sevgilisiyle bir çok şey yaşamış ve ben kız kadar iyi değilim malesef ondan daha iyiyim manevi konuda tabiki sevgilim de söyler ama güzellik fizik vs kız beni sollar atar erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşamaktan korkuyorum bu yüzden beni beğenmeyip o kızla karşılaştırırsa diye çok üzülüyorum onlar sevgiliyken ben de sevgilimle arkadaştım kızı tanımıyordum onlar ayrıldıktan bir sene sonra sevgili olduk sevgilim sevgilisini her konuda çok beğendiğini sürekli söylerdi ben ne güzellik konusunda ne de cinsellik konusunda yetersizim kısayım ve hafif kiloluyum yüzüm güzel o kadar cinselliğe gelince göğüslerim küçük vajianmdan da utanıyorum beğenmiyorum onun da beğeneceğini düşünmüyorum onunla kıyaslarsa ve benden iğrenirse ne yaparım lütfen akıl verin (