• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden çekiniyorum

Messypass

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
44
7
1
Merhaba kızlar benim bir sorunum var sevgilimle yaklaşık bir buçuk yıldır sevgiliyiz. İlişkimizin başında eski kız arkadaşıyla yaşadığı cinselliği sakladı ve beni kandırdı. Daha sonrasında ise itiraf etmek zorunda kaldı ilişkimizin ortasında çok pişmandı ve bırakmamdan korktuğu için söylemediğini söyledi biraz küs kaldık fakat onu affettim sinirim tamamen benden sakladığı ve yalan söylediği içindi ama ilişki kısmı da aklıma takılmıyor değil eski sevgilisiyle bir çok şey yaşamış ve ben kız kadar iyi değilim malesef ondan daha iyiyim manevi konuda tabiki sevgilim de söyler ama güzellik fizik vs kız beni sollar atar erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşamaktan korkuyorum bu yüzden beni beğenmeyip o kızla karşılaştırırsa diye çok üzülüyorum onlar sevgiliyken ben de sevgilimle arkadaştım kızı tanımıyordum onlar ayrıldıktan bir sene sonra sevgili olduk sevgilim sevgilisini her konuda çok beğendiğini sürekli söylerdi ben ne güzellik konusunda ne de cinsellik konusunda yetersizim kısayım ve hafif kiloluyum yüzüm güzel o kadar cinselliğe gelince göğüslerim küçük vajianmdan da utanıyorum beğenmiyorum onun da beğeneceğini düşünmüyorum onunla kıyaslarsa ve benden iğrenirse ne yaparım lütfen akıl verin :KK43:(

Hülya Avşar'ın, feraye ile aldatildigi bir dunyada, herşeyin güzellik olmadığını hala anlamadiniz mi? :) Demek ki sizin karakteriniz ve başka şeyler daha çok etkiledi ki şuan sizinle beraber. Ama siz kendinizi sürekli eskisiyle kıyaslayıp, yetersiz görmeye devam ederseniz, sevgiliniz sizi burdan vurmaya başlar ve sonunda da ayrılır. Kim ozguvensiz bir kadınla sevgili olmak ister ki?

Öncelikle çirkin kadın yoktur, birinin dillere destan güzel olabilmesi için onun yüz hatlarının altın kural oranına uyması gerek, ikincisi ise emin ol bakım yapıyordur. Sen özgüven eksikliği yaşarsan, çok zor olmaz mı senin için.. Senden bir tane daha yok. Kendini sev, youtubeda cilt bakım videolarını izle, bilmediğin bilmediğim o kadar çok şey var ki. Kendini yargılayacağına, ellerine bakım yap, cildine bakım yap. Mesela saçlarınla oyna, değişiklik katabilirsin kendine.. Birdaha asla yüzünün güzelliği konusunda böyle şeyler deme kendine. Kilo kısmında, hafif kiloluyum derken balık etliyim demek istedin sanırım. Eğer fit bir vücuda sahip olmak istiyorsan, bunun yolu spordan geçer. Veya diyetisyenlerden. Ama bence, azimli biri isen hırslıysan, git 2 tane dumbell al 2 kilo,. 3 kilo. Egzersiz yap, evde squat yap, omuzlarını genişlet, kalçanı dikleştir, büyüt. Bunlar azimle oluyor, ama ben her gün uğraşamam dersen, diyetisyene gidip onunla görüşebilirsin. Bugün hemen hemen diyetisyenlerin fiyatı 100 200 tl. Bende alamıyorum, bu yüzden soruyorum hep muayne ücretlerini. 1 hafta ödüyorsun, diğer hafta ödemiyorsun. Ama spordan yanayım ben, dumbell fiyatları 20yi geçmiyor, trendyolda satışı mevcut, spor yatıyorsa aklına yanında birde plates bandı al, 3 tane satılıyor bacağına takıyorsun ayak bileğinin üstüne öyle squat yaptığında çok daha çabuk sonuç alıyorsun. Bir diğer kısım boyun, bu çocuk zaten seni böyle sevmiş. Boyuna takıntısı olsa, seni küçümsese neden seninle olsun.. vajinamın şeklini beğenmiyorum demişsin. Ben bu konuya çok takardım, benim klitorisim ve iç dudaklarım kalındı, içte değildi yani gözle görülürdü. Çok araştırma yapmıştım, garip oldugunu dusunurdum. Fakat bir baktım ki aslında çok normalmiş, o kadar takarken kafayı bir baktım kendimi seviyorum.. Bu yüzden kendinle gurur duy, kendini sev, seni gönülden seven, seni her halinle sever. Biri seni sevdiğinde herşeyin ona cazip gelir. Sevmiyorsa da o seni kaybeder ;)

Beğenilme isteğinizi yada kıyaslanmak istemeyişinizi anlıyorum ama en başta sizin yanlışınız sevgilinizin sizden önceki cinsel hayatini sorgulamanız
Diyelim ki beyefendi sizin utandığınız şeyleri beğendi birlikte oldunuz bundan sonraki konunuz: eski sevgilimle birşeyler yaşadık bunu yeni erkek arkadaşımdan nasıl gizlerim/ nasıl anlatırım olmasın bırakın kukunuzu begenmemeyi falan asıl bunu düşünün
?Ben niye insanların geçmiş cinsel hayatlarını sorguluyorum ve neden beni ilgilendirmemeli

Bu nasıl bir komplekstir ya :)

Cinsel ilişki yaşamaktan korkuyorsanız yaşamayın. Korkuyla olacak bir şey değil zaten o. İstekle, sevgiyle olacak bir şey. Kendinizi bu kadar gömmeniz hoş değil. Belki siz onu beğenmeyeceksiniz?

Neden böyle kendinizi kötü hissediyorsunuz ki? Seviyorsanız bırakın her şeyi yoluna. Şuramı beğenmez, buramı istemez gibi bi şeyler düşünmeyin.

Hülya Avşar'ın, feraye ile aldatildigi bir dunyada, herşeyin güzellik olmadığını hala anlamadiniz mi? :) Demek ki sizin karakteriniz ve başka şeyler daha çok etkiledi ki şuan sizinle beraber. Ama siz kendinizi sürekli eskisiyle kıyaslayıp, yetersiz görmeye devam ederseniz, sevgiliniz sizi burdan vurmaya başlar ve sonunda da ayrılır. Kim ozguvensiz bir kadınla sevgili olmak ister ki?
Haklısınız aslında bunları takacak bir insan değilim ama sevgilim bu konuda çok takıntılı ister istemez sorguluyorum

Eski sevgilinizin geçmiste biriyle yaşadıgı cinsellikle neden ilgilendiniz ve söylemedi diye küstünüz anlamadım. Eskileri bu kadar düsünürseniz sizinle olmasının keyfini yaşayamazsınız. Ayrıca siz kendinizi beğenmezseniz kimse begenmez.
Ondan dolayı değil yanlış anlamayın başta bana yalan söylemesi gerekmezdi beni her şeyi ile ilkim olacağına inandırmıştı kendisi kandırması hoş değildi bundan dolayı

Öncelikle çirkin kadın yoktur, birinin dillere destan güzel olabilmesi için onun yüz hatlarının altın kural oranına uyması gerek, ikincisi ise emin ol bakım yapıyordur. Sen özgüven eksikliği yaşarsan, çok zor olmaz mı senin için.. Senden bir tane daha yok. Kendini sev, youtubeda cilt bakım videolarını izle, bilmediğin bilmediğim o kadar çok şey var ki. Kendini yargılayacağına, ellerine bakım yap, cildine bakım yap. Mesela saçlarınla oyna, değişiklik katabilirsin kendine.. Birdaha asla yüzünün güzelliği konusunda böyle şeyler deme kendine. Kilo kısmında, hafif kiloluyum derken balık etliyim demek istedin sanırım. Eğer fit bir vücuda sahip olmak istiyorsan, bunun yolu spordan geçer. Veya diyetisyenlerden. Ama bence, azimli biri isen hırslıysan, git 2 tane dumbell al 2 kilo,. 3 kilo. Egzersiz yap, evde squat yap, omuzlarını genişlet, kalçanı dikleştir, büyüt. Bunlar azimle oluyor, ama ben her gün uğraşamam dersen, diyetisyene gidip onunla görüşebilirsin. Bugün hemen hemen diyetisyenlerin fiyatı 100 200 tl. Bende alamıyorum, bu yüzden soruyorum hep muayne ücretlerini. 1 hafta ödüyorsun, diğer hafta ödemiyorsun. Ama spordan yanayım ben, dumbell fiyatları 20yi geçmiyor, trendyolda satışı mevcut, spor yatıyorsa aklına yanında birde plates bandı al, 3 tane satılıyor bacağına takıyorsun ayak bileğinin üstüne öyle squat yaptığında çok daha çabuk sonuç alıyorsun. Bir diğer kısım boyun, bu çocuk zaten seni böyle sevmiş. Boyuna takıntısı olsa, seni küçümsese neden seninle olsun.. vajinamın şeklini beğenmiyorum demişsin. Ben bu konuya çok takardım, benim klitorisim ve iç dudaklarım kalındı, içte değildi yani gözle görülürdü. Çok araştırma yapmıştım, garip oldugunu dusunurdum. Fakat bir baktım ki aslında çok normalmiş, o kadar takarken kafayı bir baktım kendimi seviyorum.. Bu yüzden kendinle gurur duy, kendini sev, seni gönülden seven, seni her halinle sever. Biri seni sevdiğinde herşeyin ona cazip gelir. Sevmiyorsa da o seni kaybeder :KK66:
Çok teşekkürler yazdıklarınız için

Ne konuda takıntılı, vajına ve meme hakkında takıntılarım var mı dedi sıze?
Her şekilde kendisi bana hep güzelsin normalsin der ama her konuda bir takıntısı var vücut o bu beni de yordu bu düşünceler bu kadar özgüvensiz değildim sevgililikten önce neyi sevip sevmediğini biliyorum bazı takıntılarını sadece paylaşmak istedim kendimi kötü hissettiğimden dolayı bu kadar

Bu nasıl bir komplekstir ya :)

Cinsel ilişki yaşamaktan korkuyorsanız yaşamayın. Korkuyla olacak bir şey değil zaten o. İstekle, sevgiyle olacak bir şey. Kendinizi bu kadar gömmeniz hoş değil. Belki siz onu beğenmeyeceksiniz?

Neden böyle kendinizi kötü hissediyorsunuz ki? Seviyorsanız bırakın her şeyi yoluna. Şuramı beğenmez, buramı istemez gibi bi şeyler düşünmeyin.
Haklısınız tabiki onunla yaşayacağım her şey benim için zaten çok özel olacak ama kendisi çok dürüst bir insandır bazen haddinden fazla.Eğer bana hissettirir de üzerse diye çekiniyorum bunu başka konuda daha önceden yapmışlığı var

Her şekilde kendisi bana hep güzelsin normalsin der ama her konuda bir takıntısı var vücut o bu beni de yordu bu düşünceler bu kadar özgüvensiz değildim sevgililikten önce neyi sevip sevmediğini biliyorum bazı takıntılarını sadece paylaşmak istedim kendimi kötü hissettiğimden dolayı bu kadar

Size kendinizi kötü hissettiren insanlarla birlikte olmayın. Çok zor bir şey değil. Şimdi vücudunuzla oranızla buranızla eleştiren yarın zekanızı küçümser öbür gün ailenizi beğenmez, sonra daha güzelini bulur gider, onu da bir yolunu bulup ezer.

Back