sağolun varolun sizin gibi anlayan insanlar olduğunu görmek güzel ben bi başkasından etkilendiysem o ilişki yürümez ben kimsenin günahına giremem çekin vurun beni daha iyiSize yüklenen insanlara anlam veremiyorum.Bence oldukça dürüst bir insansınız keşke herkes sizin gibi olabilse.Gözünüz başkasına kaydıysa aldatmadan bitirmek tabiki en iyisi.Bi yazarın sözü vardı iki kişi arasında kaldıysanız ikinciyi seçin eğer birinciyi sevseydiniz ikinci seçenek olmazdı diye.Mutsuz olursunuz pişman olursun diyenler olmuş ki bence sevmediğin adamla devam edersen pişman olursun ben aşktan yanayım kalbini çarptıran kimse onun peşinden git sonu mutsuz bitse bile aşk güzel şey
sağolun ama uzaktan ilişki nerden çıktı kim dedi onu ? ilişkimiz uzaktan değil biz yan yanayız aynı şehirde yani.bence sen ne sevgılıne ıhanet edıyorsun , ne de sıpsevdısın
cok hassas bı kızsın ki bu saatte uzulmesın dıye cozum arıyosunn
..
erkek boyle yapsaydı , ne hıssederdınn dıyenler var..sımdı cocuga uzuldum demıs kımısıde.. saygı duyarım ama
erkekler kadınlar kadar hassas degıl kı ..
mesaj atmaz , aramaz sormazz .. kadın anlar , uzulur , arar sorar .. ve bıttı cevabı alır ..
olmayacagını , uzaktan ılıskı yurutmenın zorlugunu soyle .. sevmedıgın huylarını soyle
ama baskası var deme
yıne de emek var bu ılıskıde .. ayrılık acısının yanında bırde baska bırı olgusu uzmesınn onuu @GlamRock
sevmedıgın huylarını soyle bu huyların soguttu de bariisağolun ama uzaktan ilişki nerden çıktı kim dedi onu ? ilişkimiz uzaktan değil biz yan yanayız aynı şehirde yani.
anladığınız için teşekkürler şimdi yarın ya da öbür gün iş çıkışı buluşuruz muhtemelen ama şimdi desem ki başkası var diye hem onu aldattım sanır belki hem de bu gerçeği bilmeli mi o da var ben olsam bilmek istemem karşımdaki bitsin diyorsa sebebi önemli değil ama tabi kırılmak da istemezdim şimdi bende onu kırmak istemiyorum ortaya ne sürebilirim ısrarla soracak çünkü çözmek için uğraşmak isteyecek felan çok zor bilmiyorum sanırım bundan ayrıldıktan sonra kimseyle ilişkiye başlamayacağım bitirmesi ne zor
bekleyemem hayatta bekleyemem beni çekin vurun daha iyi ben yapamam ben bugün dedim tamam o kişi bambaşka bişey bilmiyorum aşk mı hoşlanmak mı çarpılmak mı vurulmak mı sonrası ne olur geçer mi biter mi bilemem ama bir ay daha bekleyecek olursam sevgilimin zamanına yazık başkası var bunu bile bile onun yüzüne bakamam ben. sağol anladığın için. başkası girdi mi işin içine orda bitmeli benim için. o kişiyle ilişkiye başlayayım vs diye bi hayalim de umudum da yok zaten his bu ve bile bile yürütemem günahına giremem daha fazla. söylemeyeyim di mi başkası var diyeSu an Venus retrosu var aldigin karar cok saglikli gelmedi bence bir ay daha bekle o zamana kadar yavas yavas uzaklas ve ayrilirken 3. Kisiden bahsetme en cok bu uzer onu. Bak beni de tam 3 sene once biri birakti birden hem de ve isyerinde o sirada baslayali bir ay olmayan kizla. Ben tabi yapma etme dedim cok yalvardim ama cidden en dibe kadarda vurdum yok dedi daha iki ay tanidigi kiz icin nisanlaniyorum dedi biraktim evlendi gitti daha bak yeni bi kac hafta once telden ariyor beni cok ozledim seni cok ariyorum seni vs vs dedim kusura bakma evlisin bi daha da beni arama. Ha benim ornekteki ser.fsz gibi degilsin takdir ettim seni ama acelede karar verme derim.
ben 3 yıl sevmiyorum demedim burdakiler kafalarına göre konuşuyolar neyse onlarla ilgilenmiyorum onlar taşlamaya yer arıyorlar. bir haftadır ben neye uğradığımı şaşırdım belki gelip geçici bişey ama önemi yok ki bunun bana bu his geldi mi geldi karşımdaki insanın zamanını çalamam yapamam.sevgi öyle biticek birşey bence de değil, soğutucak bir şey olur, şüphe, hakaret,aldatılmak vs gibi. soğursunuz ,siz sevgilinizi yeterince sevmemişsiniz, ya sevdgiğinizi sandınız ya da soğtucak bir şey yaptı önceleri şimdi gün yüzüne çıktı.tabi 3 yıl sevmıyorsanız neden cıktınız dıyenler var o sogutmadıysa sız keske farketsıeydınız.Ciddi düşünmeseydi.tabi arada insan boşluğa düşer,Emınsenız;
siz birinden hoşlandığınız onla birlikte olmak için zaten ayrılmıyorsunuz. evlilik kkurabılcek kadar sevmedıgınızı farketmıssınız bunu söylemenız yeterlı. Başkasından hoşlandıgınızı söylemeyın. onun ıcınn ayrılmıs gıbı de olur. bence gercek duygularınızdan emın olmamak evlencek kadar sevgı beslememek. bunu söylemenız yeterlı bence.Benım ıcımde sana karsı bır omur gecırebılcegım bır sevgı yok. tarzı bırsey söyleyın
üzülüyorum neden üzülüyorum keşke böyle olmasaydı ama elimde değil o his bana bi kere geldi mi geldi devam edemem isterse bir günlük olsun o yeni kişi farketmez ilişkim 10 yıllık da olsa ben aklıma başkası girmişse devam edemem o çocuğun günahına giremem. ben aklımda başkası varken onun yüzüne nasıl bakarım.Onun kızı iyi hatırlaması neden önemli ?
Bu bencillik değil mi ?
Oooh ben istediğimi seveyim, bir kalemde üzülmeden evlilik yoluna soktuğum adamı sileyim ama o beni iyi hatırlasın yazık bana ben çok ciciyim
Bence söylesin ki adam nefret etsin
Daha az acı çeker
Yani uzun süre "ya ben Glamrock ı çok sevdim ama neden ayrıldık ki bir sorun da yoktu onu geri kazanayım" diye kendi kendini yiyeceğine "başkasını sevmiş ...." Demesi daha iyi
gözünü seveyim edebiyat yapacak halim yok internette duygumu nasıl aktarabilirim ki havada mıyım karada mıyım bilmiyorum buraya yazdım anlayan anlar anlamayana da teşekkür ederim anlayana da ne diyim hanfendiBir insana üç yılınızı veriyorsunuz ve size gelip hersey yolında hiç bir pürüz yokken ayrılmak istediğini söylüyor yıkıcı bir durum ama mesele bu değil mesele su ki sevgilimden ayrılmam lazım bunu ona nasıl söyliyim içeriğe baktıgımızda sanki eski bir esyayı atar gibi mesela şöyle yazsa onun için çok üzülüyorum yüz üstü bırakmış gibide olmak istemiyorum o çok iyi biri bunları haketmiyor ama elimde değil dese mesela bilmem anlatabildim mi derdimi bu konusmayı bir erkek yazmış olsa ne ruhsuz adammış kızın yıllarını aldı sonra bırakıp gitti deriz.. Sanki o adamı hiç sevmemiş gibi demek istediğim bu. Ama dediğiniz gibi sürdürmek zorunda değil bu konuya bende ikna oldum karsı taraf adına üzgünüm..
nasıl olmalı peki senceYazık. Hakikaten yazık karşında ki kisiye .
Acidim. O orada evlenme planları kuruyor mutlu oluyor sen başkasından hoslaniyorum de.
Ne bileyim. Böyle olmamalı
hayatta yapamam öyle bişeyYani şu durumda ne yapmasını önerirsiniz? Başkasından etkilendiği halde geçici de olsa bir başkasına ilgi duyması bence o ilişkinin iyiye gitmediğini gösterir. Ki bu durumda ayrılma kararı vermesi bence de doğru. Bu durumda sevgilisine herşey yolundaymış gibi davranması daha kötü.
tanımam etmem bana biri şımarık dese ne olur demese ne olurBence eğer iki taraftan birinin sevgisi, evliliğe yetecek kadar kuvvetli değilse ortada suçlu yoktur, ben şahsen suçlamazdım. Bence onunki sevgi değil güçlü bir hoşlantıydı. Bu duygusu azalmışsa daha mı iyi evlenmesi? Bence en doğrusunu yapıyor ve bunu şımarıklık olarak göremiyorum..
üzülüyorum neden üzülüyorum keşke böyle olmasaydı ama elimde değil o his bana bi kere geldi mi geldi devam edemem isterse bir günlük olsun o yeni kişi farketmez ilişkim 10 yıllık da olsa ben aklıma başkası girmişse devam edemem o çocuğun günahına giremem. ben aklımda başkası varken onun yüzüne nasıl bakarım.
sevgilim geri kazanmakla falan uğraşmaz bitti mi biter onun için benim duygularıma ve isteklerime önem verir ve ben de geri adım atan biri değilim o da. siz ister o..pu deyin bana ister başka bişey önemli değil. bir kalemde silmeyip de ne yapayım aklımda başkası varken devam mı edeyim ? sen olsan öyle mi yaparsın ?
bir haftalık ya da bir gün olması farketmez duygu bu adı üstünde ve bambaşka bişey. ben kendime yediremiyorum aklıma girdiyse bi kere, karşı tarafa günah. mesele kanmak felan değil o kişiyle ilişkiye başlama düşüncesinde değilim zaten ama bu bi duygu elimde değil isterse bir günlük olsun karşı tarafın zamanına yazık.Ben olsam bende ayrılırdım
Ama bi haftalık duygulara kanarak değiş
Ama başkası old kesinlikle söylerdim
seviyormussunz ,kısılıgı ıyıdır ya da baska seyler begenmıssınızdır zaten begenmedıgınız bırıyle 3 sene vakıt gecıremezsınız ama evlencek gıbı bı sevgı degıl demek ıstedıgım bu yasadığınız olay bunu farketmenıze yol açmış yani demek istediğim olayı yaşamasaydınız yine sevginiz bence yeterlı değil sevgı ufak seylerde bıtmez. Bence bunu gormenız lazımdı. (eger onun ılıskıde sucu yoksa)ben 3 yıl sevmiyorum demedim burdakiler kafalarına göre konuşuyolar neyse onlarla ilgilenmiyorum onlar taşlamaya yer arıyorlar. bir haftadır ben neye uğradığımı şaşırdım belki gelip geçici bişey ama önemi yok ki bunun bana bu his geldi mi geldi karşımdaki insanın zamanını çalamam yapamam.
evet o tarz bişey denebilir
yeterince saydırdılar.Normal karşılayanları anlamıyorum konu sahibi üç yıllık sorunsuz bir ilişkim var erkek arkadaşım sebepsiz yere ayrılmak istedi dese kesin başkasından hoşlanıyo diyip ikide saydırmayı ihmal etmezdik
bence de sevgı degıl guclu bı hoslantıymş .nasıl olmalı peki sence
hayatta yapamam öyle bişey
tanımam etmem bana biri şımarık dese ne olur demese ne olur
Anladim senin yerinde olsam bende oyle yapardim hissetmedigim birine karsi zorla devam ettirmek zor sadece hislerinizin eskisi gibi olmadigindan bahsedin evet 3. Kisi onur kirici olur bence iyi de olmaz yapmayin derimbekleyemem hayatta bekleyemem beni çekin vurun daha iyi ben yapamam ben bugün dedim tamam o kişi bambaşka bişey bilmiyorum aşk mı hoşlanmak mı çarpılmak mı vurulmak mı sonrası ne olur geçer mi biter mi bilemem ama bir ay daha bekleyecek olursam sevgilimin zamanına yazık başkası var bunu bile bile onun yüzüne bakamam ben. sağol anladığın için. başkası girdi mi işin içine orda bitmeli benim için. o kişiyle ilişkiye başlayayım vs diye bi hayalim de umudum da yok zaten his bu ve bile bile yürütemem günahına giremem daha fazla. söylemeyeyim di mi başkası var diye
pişman bile olsam en azından günahına girmemiş olurum duygum geçer mi diye bir ay beklemek hem beni hemde onu daha çok üzer zaten kendimde bile değilim ama napayım napayım. yarın çalışmıyor olsak yarın alıp karşıma konuşucam ama yarın biraz zor. öteki güne kalacak.seviyormussunz ,kısılıgı ıyıdır ya da baska seyler begenmıssınızdır zaten begenmedıgınız bırıyle 3 sene vakıt gecıremezsınız ama evlencek gıbı bı sevgı degıl demek ıstedıgım bu yasadığınız olay bunu farketmenıze yol açmış yani demek istediğim olayı yaşamasaydınız yine sevginiz bence yeterlı değil sevgı ufak seylerde bıtmez. Bence bunu gormenız lazımdı. (eger onun ılıskıde sucu yoksa)
bence bır sure dusunun sonra da eğer dusuncelerınızde kararlıysanız ayrılın en mantıklı olanı yaparsınız.dediğiniz gibi boş yere oyalamayın.Umarım pısman olmazsınız oda cok uzulmez
pişman bile olsam en azından günahına girmemiş olurum duygum geçer mi diye bir ay beklemek hem beni hemde onu daha çok üzer zaten kendimde bile değilim ama napayım napayım. yarın çalışmıyor olsak yarın alıp karşıma konuşucam ama yarın biraz zor. öteki güne kalacak.
ben 1 ay demedım 2- 3gun yada 1 hafta dusunebılırsınz ama ıcınız madem yıyor bence de yakın zaanda ayrılın. ama3 kısıyı sölemeyın asıl sebep sevgı yeterrsızlıgıpişman bile olsam en azından günahına girmemiş olurum duygum geçer mi diye bir ay beklemek hem beni hemde onu daha çok üzer zaten kendimde bile değilim ama napayım napayım. yarın çalışmıyor olsak yarın alıp karşıma konuşucam ama yarın biraz zor. öteki güne kalacak.
internet ortamında kimsnein niyetini bilemeyiz ki ama herkes taşlamaya hazır ne diyeyim kul hakkına da girmemek lazımİlk okudupumda çok kızdım size
Kötü şeyler bile düşündüm helal edin hakkınızı
Ama şimdi kıyamadım
İyi birisine benziyorsunuz. Daha fazla günahına girmeyin madem konuşun
bu kişi bir haftadır var ilk gördüğümde bişey hissetmedim ve düşünmedim sohbetlerimiz falan oldu ama grupça iş yerinde yani. son birkaç gündür bana çok farklı gözküyor anlam veremiyorum çarpıldım mı uçtum mu öldüm de cennette miyim bilemiyorum başka bi evrene mi gittim o derece. hiç böyle olmamıştım. konduramadım kendime. ama bugün anladım bugün çok başka ve emin oldum belki iki gün sonra geçer gider ama karşımdaki adamı da oyalamak olmaz ben sizin için demiyorum burda bana özel msjla da saydıran oldu insanlar vicdansız hemen yaftalamak için olsun canı sağolsun herkesin. ben belki geçer derim devam ederdim misal, kimseye söylemezsem kim nerden bilecek ama o işler öyle değil kimse görmese de Allah görüyor beni o yüzden karşımdaki insanın bir saati bile kıymetlidir benim için. başkasından etkilenen biriyle harcamasın.ben 1 ay demedım 2- 3gun yada 1 hafta dusunebılırsınz ama ıcınız madem yıyor bence de yakın zaanda ayrılın. ama3 kısıyı sölemeyın asıl sebep sevgı yeterrsızlıgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?