sevgilimden ayrılmam lazım ama nasıl

sağolun varolun sizin gibi anlayan insanlar olduğunu görmek güzel ben bi başkasından etkilendiysem o ilişki yürümez ben kimsenin günahına giremem çekin vurun beni daha iyi

sağolun ama uzaktan ilişki nerden çıktı kim dedi onu ? ilişkimiz uzaktan değil biz yan yanayız aynı şehirde yani.
anladığınız için teşekkürler şimdi yarın ya da öbür gün iş çıkışı buluşuruz muhtemelen ama şimdi desem ki başkası var diye hem onu aldattım sanır belki hem de bu gerçeği bilmeli mi o da var ben olsam bilmek istemem karşımdaki bitsin diyorsa sebebi önemli değil ama tabi kırılmak da istemezdim şimdi bende onu kırmak istemiyorum ortaya ne sürebilirim ısrarla soracak çünkü çözmek için uğraşmak isteyecek felan çok zor bilmiyorum sanırım bundan ayrıldıktan sonra kimseyle ilişkiye başlamayacağım bitirmesi ne zor

sevmedıgın huylarını soyle bu huyların soguttu de barii ay bılemedım kıı .. gercek uzer tabı evt

bekleyemem hayatta bekleyemem beni çekin vurun daha iyi ben yapamam ben bugün dedim tamam o kişi bambaşka bişey bilmiyorum aşk mı hoşlanmak mı çarpılmak mı vurulmak mı sonrası ne olur geçer mi biter mi bilemem ama bir ay daha bekleyecek olursam sevgilimin zamanına yazık başkası var bunu bile bile onun yüzüne bakamam ben. sağol anladığın için. başkası girdi mi işin içine orda bitmeli benim için. o kişiyle ilişkiye başlayayım vs diye bi hayalim de umudum da yok zaten his bu ve bile bile yürütemem günahına giremem daha fazla. söylemeyeyim di mi başkası var diye

ben 3 yıl sevmiyorum demedim burdakiler kafalarına göre konuşuyolar neyse onlarla ilgilenmiyorum onlar taşlamaya yer arıyorlar. bir haftadır ben neye uğradığımı şaşırdım belki gelip geçici bişey ama önemi yok ki bunun bana bu his geldi mi geldi karşımdaki insanın zamanını çalamam yapamam.
evet o tarz bişey denebilir

üzülüyorum neden üzülüyorum keşke böyle olmasaydı ama elimde değil o his bana bi kere geldi mi geldi devam edemem isterse bir günlük olsun o yeni kişi farketmez ilişkim 10 yıllık da olsa ben aklıma başkası girmişse devam edemem o çocuğun günahına giremem. ben aklımda başkası varken onun yüzüne nasıl bakarım.
sevgilim geri kazanmakla falan uğraşmaz bitti mi biter onun için benim duygularıma ve isteklerime önem verir ve ben de geri adım atan biri değilim o da. siz ister o..pu deyin bana ister başka bişey önemli değil. bir kalemde silmeyip de ne yapayım aklımda başkası varken devam mı edeyim ? sen olsan öyle mi yaparsın ?

gözünü seveyim edebiyat yapacak halim yok internette duygumu nasıl aktarabilirim ki havada mıyım karada mıyım bilmiyorum buraya yazdım anlayan anlar anlamayana da teşekkür ederim anlayana da ne diyim hanfendi

Yazık. Hakikaten yazık karşında ki kisiye .
Acidim. O orada evlenme planları kuruyor mutlu oluyor sen başkasından hoslaniyorum de.
Ne bileyim. Böyle olmamalı
nasıl olmalı peki sence

hayatta yapamam öyle bişey

tanımam etmem bana biri şımarık dese ne olur demese ne olur

Ben olsam bende ayrılırdım
Ama bi haftalık duygulara kanarak değiş

Ama başkası old kesinlikle söylerdim

Ben olsam bende ayrılırdım
Ama bi haftalık duygulara kanarak değiş

Ama başkası old kesinlikle söylerdim
bir haftalık ya da bir gün olması farketmez duygu bu adı üstünde ve bambaşka bişey. ben kendime yediremiyorum aklıma girdiyse bi kere, karşı tarafa günah. mesele kanmak felan değil o kişiyle ilişkiye başlama düşüncesinde değilim zaten ama bu bi duygu elimde değil isterse bir günlük olsun karşı tarafın zamanına yazık.

seviyormussunz ,kısılıgı ıyıdır ya da baska seyler begenmıssınızdır zaten begenmedıgınız bırıyle 3 sene vakıt gecıremezsınız ama evlencek gıbı bı sevgı degıl demek ıstedıgım bu yasadığınız olay bunu farketmenıze yol açmış yani demek istediğim olayı yaşamasaydınız yine sevginiz bence yeterlı değil sevgı ufak seylerde bıtmez. Bence bunu gormenız lazımdı. (eger onun ılıskıde sucu yoksa)

bence bır sure dusunun sonra da eğer dusuncelerınızde kararlıysanız ayrılın en mantıklı olanı yaparsınız.dediğiniz gibi boş yere oyalamayın.Umarım pısman olmazsınız oda cok uzulmez

yeterince saydırdılar.
gururuna yediren varsa sevgilisini cebinde tutup aklında başka biri varken ilişkisine devam edebilir. ben yediremiyorum.
elimde değil sen olsan ne yapardın devam mı ederdin. herkes bu soruyu önce kendine sorsun bence

Anladim senin yerinde olsam bende oyle yapardim hissetmedigim birine karsi zorla devam ettirmek zor sadece hislerinizin eskisi gibi olmadigindan bahsedin evet 3. Kisi onur kirici olur bence iyi de olmaz yapmayin derim

pişman bile olsam en azından günahına girmemiş olurum duygum geçer mi diye bir ay beklemek hem beni hemde onu daha çok üzer zaten kendimde bile değilim ama napayım napayım. yarın çalışmıyor olsak yarın alıp karşıma konuşucam ama yarın biraz zor. öteki güne kalacak.

arkadaşlar uzak mesafeyi nerden çıkardınız anlamadım ilişkim uzak felan değil aynı şehirdeyiz uzak ilişki felan yok kim söylüyor bunları ben yazmadım öyle bişey

İlk okudupumda çok kızdım size
Kötü şeyler bile düşündüm helal edin hakkınızı
Ama şimdi kıyamadım
İyi birisine benziyorsunuz. Daha fazla günahına girmeyin madem konuşun

ben 1 ay demedım 2- 3gun yada 1 hafta dusunebılırsınz ama ıcınız madem yıyor bence de yakın zaanda ayrılın. ama3 kısıyı sölemeyın asıl sebep sevgı yeterrsızlıgı

İlk okudupumda çok kızdım size
Kötü şeyler bile düşündüm helal edin hakkınızı
Ama şimdi kıyamadım
İyi birisine benziyorsunuz. Daha fazla günahına girmeyin madem konuşun
internet ortamında kimsnein niyetini bilemeyiz ki ama herkes taşlamaya hazır ne diyeyim kul hakkına da girmemek lazım
helal olsun

ben 1 ay demedım 2- 3gun yada 1 hafta dusunebılırsınz ama ıcınız madem yıyor bence de yakın zaanda ayrılın. ama3 kısıyı sölemeyın asıl sebep sevgı yeterrsızlıgı
bu kişi bir haftadır var ilk gördüğümde bişey hissetmedim ve düşünmedim sohbetlerimiz falan oldu ama grupça iş yerinde yani. son birkaç gündür bana çok farklı gözküyor anlam veremiyorum çarpıldım mı uçtum mu öldüm de cennette miyim bilemiyorum başka bi evrene mi gittim o derece. hiç böyle olmamıştım. konduramadım kendime. ama bugün anladım bugün çok başka ve emin oldum belki iki gün sonra geçer gider ama karşımdaki adamı da oyalamak olmaz ben sizin için demiyorum burda bana özel msjla da saydıran oldu insanlar vicdansız hemen yaftalamak için olsun canı sağolsun herkesin. ben belki geçer derim devam ederdim misal, kimseye söylemezsem kim nerden bilecek ama o işler öyle değil kimse görmese de Allah görüyor beni o yüzden karşımdaki insanın bir saati bile kıymetlidir benim için. başkasından etkilenen biriyle harcamasın.
sağolun varolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…