• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimden ayrılmam lazım ama nasıl

Sevgi bittiyse o ilişkiyi sürdürmenin anlamı yok. Kaldı ki herkesin sevgisi bir ömür sürecek diye şart da yok. Aklınızda biri varken sevgilinizle devam etseniz daha mı mutlu olacak bazı bayanlar anlamadım. Aşk bu ya ömrü ne kadardır kim bilir. Belki karşınıza Bambaşka bir insan çıkacak ve onunla yuva kuracaksınız. Kalbinizi dinleyin. Umarım hakkınızda hayırlısı olur ve mutlu olursunuz sonuç ne olursa olsun.

kendıne bıraz zaman vermelisin.. Kendını yogunluga boğ Bir süre arama sorma.. Bakalım nasıl hissedeceksin.. Bi anlık bosluk ta olabilir yasadıgın..

Merhaba kızlar hemen konuya geleyim benim uç yıllık bir ilişkim var üniversitedeyken tanışmıştık felan o da askerlik vs derken mesleki anlamda da işlerimizi oturttuktan sonra evlilik yolunda ciddi adımlar atma planlarındaydık ama Bi sorun var. Ben son zamanlarda iş yerinde başka birinden etkilenmeye başladım. İlk başta hiç konduramadım kendime ama bugün iyice anladım ki benim ilgimi çeken başka biri var. O kişiyle ilişkim falan yok, iş arkadaşım sayılır ama inanılmaz bi çekim hissediyorum tabi bunu benden başka kimse bilmiyor. Şimdi sevgilim de benimle evlenmek istiyor ama ilgimi çeken başka biri varken sevgilimle devam edebilmem mümkün değil. Sevgilimden ayrılıcam en kısa zamanda ama bizim sevgilimle hiçbir sorunumuz yok, herşey gayet iyiydi aslında tabi ona göre herşey çok iyi gittiği için neden ayrılmak istediğimi soracak hatta belki de ayrılmak istemeyecek. Ben sevgilimden nasıl ayrılıcam yani ne demeliyim ona onu incitmek istemiyorum yani açıkça söyleyip durust mu olayım yoksa ne yapayım bana akıl verir misiniz... Etkilendiğim kişiyle ilişkiye başlayım diye bi düşüncem de yok muhtemelen beni arkadaşı olarak goruyo sadece. Sevgilimle nasıl bi ayrılık konuşması yapmalıyım ? Yarın değil ama obur gun yüz yüze geleceğiz ve ben ayrılmak istediğimi soylicem ama nasıl yani gerçeği mi söyleyeyim yoksa başka Bi bahane mi uydurayım ? Tam bugun emin oldum başkasından etkilendiğime ve sabahtan beri sevgilimle nasıl Bi ayrılık konuşması yapacağımı düşünüyorum üç sene sonuçta emek verdiğini falan söyleyecek ama elimde olmayan bi durum gelişti şimdi
kızlar ben burda segilimden ayrılayımmı diye sormuyorum zaten ayrılıcam yarın ya da öbür gün kesinlikle ayrılıcam ama başka birinden etkilenmeye başladığımı ona söyleyeyim mi yoksa bunu ona söylemeyip başka bir bahane falan mı bulayım ? yargılayıp duruyosunuz soruma cevap vermek yerine. sizce söylenmeli mi yoksa söylenmemeli mi ? TAM BUGÜN HİSLERİMDEN EMİN OLDUM ve erkek arkadaşımla aklımda bi başkası varken devam edemem ayrılalım ki onun zamanını almayayım daha fazla
Komiksin. Adam evlenmek ister kacarsin öteki de belki günü birlik bişeyler düşünecek. Ben bide şunu düşünüyorum sen evli olsan başkasından hoşlanıp bosanirsin. Sevgili varken başkasına meyilleniyorsan zaten kendi aklın kendine yeter güzelim.

En klasiginden baslayayim erkek arkadasin aynisini sana yapsa ne yapardin yazik cocuga bi anlik duy gu lar icin 3 yillik iliski bitirmek bi bir erkek icin unutmayin kimsenin ahi kalmaz kimsede sen is yerindeki cocukla mutlu olacakmisin biri senin icin uzulurken sen onunla elele tutusup opusecekmisin midem kaldiracakmi gercekten uzuldum erkek arkadasina sana 3 yilini verecegine baskasina verseydi ve kimsenin mutsuzlugunun ustune mutluluk olmaz net

Ben katılıyorum, konu sahibesine amna yüklenmişler.

Kız sevmiyorum istemiyorum yazdıkça adamı acındırmışlar, acındıra acındıra nikah yaptırcaklar nerdeyse.

Sevgiliden ayrılmak sevgili olmak kadar normal bir şey , kaç kişi ilk aşkıyla evleniyor ki?

Burada aşık olmadan evlenip sonra başkasına aşık olan kadınlar varken bence de konu sahibine yüklenmişler.

siz o zaman birlikte olduğunuz insanı sevmemişsiniz onun zaten 3 yılını çalmışsınız aynısını yaşıycaksınız emin olun karşı taraf için çok kötü...

Ya sanki kız 3 çocuğuyla kocasını aldatmış gibi yorumlara falan bak ya! Ne var yani, sevgili olunca o adama mı tapulanıyorsun? Kız aldatmamış, iş çevirmemiş, gayet dürüstçe başkasından etkilendim bu durumda onla devam edemem demiş. Yapılacak en onurlu hareket. Başkasından etkilenebilirken tutup da evlense daha mı ahlaklı olacak sayın KK kadınları. Yok Allah sizin gibi eş vermesin falan, ne biçim laflar onlar öyle size mi düştü yargılamak? Hangi sıfatla hem de?
3 yılmış, boşa gitmesinmiş, ya hu kardeşim tamam 3 yıl harika bir ilişki yaşanmış olabilir ama bitmiş yani bazen güzel şeylerin de sonu olabiliyor çocuk musunuz siz de bunu kabullenemeyip reddedebiliyorsunuz? Dün okuduk 60 yaşında kayınvalide kocasından boşanıyor, ne yapsaydı yani geldik bu yaşa beraber ölelim bari mi deseydi? İnsanlar ilişki yaşayınca birbirlerine mühürlenmiyorlar, evet sıkılabilirler, sevmemeye başlayabilirler bunlar çok normal. Aksi olsa anormal olurdu, herkes özgür yani neden bu kadar şartlanma? Konu sahibi de durumun farkına varmış, kimseye haksızlık etmeden bitirmek niyetinde. Daha napsın? Gidip oğlanın önünde diz çöküp helallik falan mı istesin nedir yani? Biraz da ağlasın mı ne dersiniz?
Sen bakma kimseye konu sahibi arkadaşım, eğer sevmiyorsan ayrıl. Sevmediğin biriyle evlenip kendini de onu da yakma. Hem kimse haketmez böyle bir şeyi inan bana.

Merhaba kızlar hemen konuya geleyim benim uç yıllık bir ilişkim var üniversitedeyken tanışmıştık felan o da askerlik vs derken mesleki anlamda da işlerimizi oturttuktan sonra evlilik yolunda ciddi adımlar atma planlarındaydık ama Bi sorun var. Ben son zamanlarda iş yerinde başka birinden etkilenmeye başladım. İlk başta hiç konduramadım kendime ama bugün iyice anladım ki benim ilgimi çeken başka biri var. O kişiyle ilişkim falan yok, iş arkadaşım sayılır ama inanılmaz bi çekim hissediyorum tabi bunu benden başka kimse bilmiyor. Şimdi sevgilim de benimle evlenmek istiyor ama ilgimi çeken başka biri varken sevgilimle devam edebilmem mümkün değil. Sevgilimden ayrılıcam en kısa zamanda ama bizim sevgilimle hiçbir sorunumuz yok, herşey gayet iyiydi aslında tabi ona göre herşey çok iyi gittiği için neden ayrılmak istediğimi soracak hatta belki de ayrılmak istemeyecek. Ben sevgilimden nasıl ayrılıcam yani ne demeliyim ona onu incitmek istemiyorum yani açıkça söyleyip durust mu olayım yoksa ne yapayım bana akıl verir misiniz... Etkilendiğim kişiyle ilişkiye başlayım diye bi düşüncem de yok muhtemelen beni arkadaşı olarak goruyo sadece. Sevgilimle nasıl bi ayrılık konuşması yapmalıyım ? Yarın değil ama obur gun yüz yüze geleceğiz ve ben ayrılmak istediğimi soylicem ama nasıl yani gerçeği mi söyleyeyim yoksa başka Bi bahane mi uydurayım ? Tam bugun emin oldum başkasından etkilendiğime ve sabahtan beri sevgilimle nasıl Bi ayrılık konuşması yapacağımı düşünüyorum üç sene sonuçta emek verdiğini falan söyleyecek ama elimde olmayan bi durum gelişti şimdi
kızlar ben burda segilimden ayrılayımmı diye sormuyorum zaten ayrılıcam yarın ya da öbür gün kesinlikle ayrılıcam ama başka birinden etkilenmeye başladığımı ona söyleyeyim mi yoksa bunu ona söylemeyip başka bir bahane falan mı bulayım ? yargılayıp duruyosunuz soruma cevap vermek yerine. sizce söylenmeli mi yoksa söylenmemeli mi ? TAM BUGÜN HİSLERİMDEN EMİN OLDUM ve erkek arkadaşımla aklımda bi başkası varken devam edemem ayrılalım ki onun zamanını almayayım daha fazla
aklınızda gönlünüzde başka biri varken onunla nasıl devam edecektiniz, bence yaptığınız şey çok doğru..
ama doğruyu söyleyip söylememniz konusunda kararsızım.. doğruyu söyleyin başka birinden etkilendim diyin ama ya sonra geçici bir hevs olduğunu anlar ve eski sevgilinize dönmek isterseniz bunu sorun yapabilir..
doğruyu söylemezseniz de ilişkinizi kurtarmak için çabalayacak ve bu durum sizin kendinizi suçu hissetmenize yol açacak.. bilemedim yani..

bazı yorumlar cok fena yaaa.. koca koca insanlar, çocuklu anneler-babalar boşanıyor nasıl gitmişsiniz olayın üstüne..aşk bitebilir bu çok normal insani birşey.. yalan üstüne evlilik kurup ileride boşansa daha mı iyi yani

Ya sanki kız 3 çocuğuyla kocasını aldatmış gibi yorumlara falan bak ya! Ne var yani, sevgili olunca o adama mı tapulanıyorsun? Kız aldatmamış, iş çevirmemiş, gayet dürüstçe başkasından etkilendim bu durumda onla devam edemem demiş. Yapılacak en onurlu hareket. Başkasından etkilenebilirken tutup da evlense daha mı ahlaklı olacak sayın KK kadınları. Yok Allah sizin gibi eş vermesin falan, ne biçim laflar onlar öyle size mi düştü yargılamak? Hangi sıfatla hem de?
3 yılmış, boşa gitmesinmiş, ya hu kardeşim tamam 3 yıl harika bir ilişki yaşanmış olabilir ama bitmiş yani bazen güzel şeylerin de sonu olabiliyor çocuk musunuz siz de bunu kabullenemeyip reddedebiliyorsunuz? Dün okuduk 60 yaşında kayınvalide kocasından boşanıyor, ne yapsaydı yani geldik bu yaşa beraber ölelim bari mi deseydi? İnsanlar ilişki yaşayınca birbirlerine mühürlenmiyorlar, evet sıkılabilirler, sevmemeye başlayabilirler bunlar çok normal. Aksi olsa anormal olurdu, herkes özgür yani neden bu kadar şartlanma? Konu sahibi de durumun farkına varmış, kimseye haksızlık etmeden bitirmek niyetinde. Daha napsın? Gidip oğlanın önünde diz çöküp helallik falan mı istesin nedir yani? Biraz da ağlasın mı ne dersiniz?
Sen bakma kimseye konu sahibi arkadaşım, eğer sevmiyorsan ayrıl. Sevmediğin biriyle evlenip kendini de onu da yakma. Hem kimse haketmez böyle bir şeyi inan bana.

Katiliyorum, iliskiler basliyor, bitiyor, insanlar 3 cocuklu kocalarindan bosaniyor. Alt tarafi kiz ayrilmak istiyor diye lanetlemisler resmen.

Katiliyorum, iliskiler basliyor, bitiyor, insanlar 3 cocuklu kocalarindan bosaniyor. Alt tarafi kiz ayrilmak istiyor diye lanetlemisler resmen.
Bana çok normal geldi yani, neden bu kadar abartmışlar ki? Dünyada terk edilen ilk erkek konu sahibin sevgilisi mi? Yoo değil, o zaman ne bu celallenme yani? Çocuğa üzülenler olmuş da ne var üzülecek? Ayrılık bu her iki taraf da payına düşen mutsuzluğu alıp, sindirecek, ilişkilerin kanunu bu. Hayat gül bahçesiydi de haberimiz mi yoktu? 3 yıllık ilişki bittiyse elbet biraz acı çekilecektir, napalım yani? Sanki ölüm kalım meselesi, ne abartıyorsalar yani...
Hem sevilmediği halde kızın yanında kalmasını o da istemez bence. Böylesi çok daha iyi olur.
Hem sanki erkekler çok naif, hassas yaratıklar da sanki sevgilin bunu hak etmiyor falan demişler. Ya hu çoğu ilişkinin bittiğini bile söylemiyor. Ben bir keresinde ayrıldığımızı 2 ay boyunca telefonlarıma çıkmayınca öğrenmiştim. Bizim kızlar da ancak elin heriflerini düşünseler, az kendinize bakın ya hu.

yeterince saydırdılar.
gururuna yediren varsa sevgilisini cebinde tutup aklında başka biri varken ilişkisine devam edebilir. ben yediremiyorum.
elimde değil sen olsan ne yapardın devam mı ederdin. herkes bu soruyu önce kendine sorsun bence
ben aynı durumda olsaydım ondan neden soğuduğumu bilirdim ve bu konuyu düzeltmemiz için konuşurdum sorunsuz bir ilişki falan değil sizinkisi sorunsuz bir ilişkide akla başkası düşmezdi aranızda sağlam bi bağ oluşmamış ben ayrıl diyorum yazık çocuğa

Nihayetinde doğru bildiğin hersey o ilk görüşte yüreğine yerleşen his ile yok olup gitti .Bu yaşadığın duygular sana yeni doğrular getiriyor .Kendinde ilk görüşte hiç aşık olmadigindan bahsetmissin zaten .Bence bütün mesele aşk ile ilgili kendince bilmedigin bir bilineni kesfettin.

Zor...

Ne büyük bencillik.. Dünya sanki sizin etrafınızda dönüyor. Bence siz ayrılın sevgilinizden yazık etmeyin çocuga zaten insan birini severken baskasından etkilenebiliyorsa bu nasıl bir sevgidir hayret doğrusu demek siz daha gercek sevgiyi tatmamışsınız.
3 yıl gecti sevgi bitti diyenlerede hayret doğrusu o zaman hepimiz risk altındayız evlilikler çok sürmez ya sevgi biterse..
Sevgi dediğiniz öyle durup dururken her sey yokundayken bitmez adam küfür eder aldatır yalan söyler artık neyse sizi soğutacak birsey olur biter.. Bu şımarıklık artık adını siz koyun.. Sonra baska birinden etkilenirsiniz sonra baska bu böyle sürer gider.. Sevgi dediğiniz sey bu kadar basit değil.. Umarım bir gün gercekten seversiniz...

Bu ne biçim bi düşünce tarzıdır kesinlikle katılmıyorum.Yeri geliyor 15-20 senelik ilişkiler,evlilikler bitiyor 3 sene ne ki bunun yanında?İnsan hep duyguları aynı şekilde devam edecekmiş,bir şeyler hiç değişmeyecekmiş gibi hissediyor ama her zaman böyle olmuyor demek ki.Ayrıca konu sahibinin yapmış olduğu bir yanlış görmüyorum ben ortada.Zaten ayrılacağını söylüyor,hisleri bitmiş artık.Çok yakın kız arkadaşım ve eşi 10 senelik evliliğini 6 ay önce bitirdi hepimiz şok olduk.Ortada bi neden yok ikisi de 'biz de anlamadık ama bir şeyler bitti bir anda oldu' dediler.Böyle şeyler olabiliyormuş yani demek ki bunun şımarık olmakla bi ilgisi de yok.

adamın sana karşı ilgisi yok bence sen etkileniyorsun yada anlık begeni iyi dusun

Öncelikle "cık cık cık" nidalarıyla ayıplamak, aşağılamak bizde ata sporudur. Yapılan yorumları şöyle bi okudum da onaylayıp onaylamamak başka şey ama bazıları hakarete varmış, almış başını gitmiş. Siz sakin olun, okuduklarınıza fazla takılmayın.

Konunuza gelince durumu yeterince tarttığınızdan emin olmadan adım atmayın derim ben.

Duygular başlar, biter, şekil degiştirir. 3 günde de olabilir bu 3 yılda da 30 yılda da. Azalan bi duyguyu da tamamen bitene, çirkinleşene kadar peşinde sürüklemenin alemi yok. Kalbinizi herhangi biri hızlandırıyorsa artık başka soruna gerek yoktur zaten, uygun bi dille bitirmek son derece asil bi davranış. Bu kısımlarda sizinle tamamen hemfikirim.

Ancak yazınızdan anladığım kadarıyla siz pek net değilsiniz, içinde bulunduğunuz duygu karmaşasından oldukça bunalmışsınız, bi an evvel kestirip atarak işin içinden çıkıp rahatlamayı umuyorsunuz. İş yerinizdeki adam da bu çıkış için bi bilet olmuş.

İnsanların duyguları dönem dönem dalgalanır. Bi gün yüzünü bile görmeye tahammül edemediğiniz insan bi hafta sonra yanınızda olmasını istediğiniz tek kişi oluverir.

Yani duygularınızın inişe geçtigi bi dönemde aranızda çekim olan biriyle karşılaşmanız tek başına ayrılma nedeni göremiyorum ben.

Ayrıldıktan sonra da onu özleyeceksiniz mesela, varlığına alıştığınız birinin yokluğu istemsiz bi boşluk yaratacak, duygularınız saçma sapan yükselecek.

O yüzden önce her şeyi tarttığınızdan emin olun. Şu an bize anlatmadığınız faktörleri de hasaba katın. Yani ilk tanıştığınızda sevgiliniz de ayaklarınızı yerden kesiyor muydu yoksa daha az yoğun bi bağ mı vardı aranızda, adamın kendisinden mi yoksa evliliğe giden ciddi ilişki portresinden mi korkuyorsunuz, keşke sevgilim degil de arkadaşım olsa ne iyi olurdu şeklinde bi düşünceniz var mı...

Bunların sonunda hala ayrılmanız gerektiğini düşünüyorsanız dürüstçe ne hissettiğinizi söyleyin. 3. kişi mevzusunu ise dogrudan şirketteki adam olarak açmayın. Zaten kırgın olacağı için aldatılıyorum şüphesine düşecektir. Ama o gözü kör aşkın bittiğini, biriyle karşılaştığınızda artık alıcı gözle bakabildiginizi de belirtin.

Biraz zaman tani kendine bence hemen bitirme.
Seytan vesvese veriyor belkide.
Anlik etkilenmis olabilirsin, ama bunu anlaman icin biraz daha zamana ihtiyacin olabilir.
Hemen bitirme derim, pisman olabilirsin, cünkü iliskiniz iyi gidiyormus.

Ortdaki sorun şu an benim başka birinden etkilenmiş olmam. Bilmiyorum zaten kısa surede gelişti hiç böyle bişi hissetmemiştim. Aklıma başkası girmişken isterse on sene olsun aklımda başkası varken ötekiyle devam edemem
gerçeği soyleme bence zaten adamla bi ilişkiye baslamadiin .karşılıksız yani. Sadece bi etkilesim.ben seni sevmedigimi anladm senle yapamıyorum flan de.

Etkilendiğim kişiyle birlikte olma peşinde değilim ki bu bir his ve nerden baksan bir hafta oldu tanıyalı ve şu an tamda bugün kendimden emin oldum e bu durumda bi an önce ayrılmak en iyisi. Aklımda başkası varken sevgilimle devam etmek daha çok mutsuz eder beni tam bugün anladım ki başkası var o halde ilişkim bitmeli. Ciddi derken aileleri çok karıştırmadık söz felan yok

Konuyu anlamamışsın bile ben bi ahlaksızlık yapmıyorum tam bugün emin oldum hislerimden ve yarın ya da oburgun ilişkimi bitiricem devam edemem. O kişiyle birlikte olmasam da olur bu bir his ve beni esir aldı resmen uç sene emek verdim diye aklımda başkasıyla devam edemem

Siz o konuyu yanlış anlamışsınız o arkadaşım erkek değildi bilmeden yorum yapmayın yuh yani o bir kız arkadaştı sadece ne alaka yani

Tam bugün emin oldum hislerimden ve kalbime bir başkası girmişken ilişkime devam edemem ayrılmak en doğrusu ama nasıl bi konuşma yapıcam zaten ben ayrılayımmı diye sormuyorum

Tam bugün emin oldum artık aniden gelişti elimde değil yani sevgilimden ayrılmaktan başka ne yapabilirim aklımda başkası varken emek verildi diye ilişkiye devam edemem zaten ben nasıl bi konuşma yapayım diye soruyorum burda

Ne yapayım peki aklımda başkası varken ilişkiye devam mk edeyim oylesi daha mı iyi olur yada daha mı vicdanlı olur sizce

Tam bugün emin oldum ve bi an önce bitirmem lazım gerçeği mi söyleyeyim yoksa ne diyeyim yani

Gerçeği soyleme bence gözünde farklı duruma düşersin.zaten bi iliski deil karşılıksız bi etkileşim. Seni sevmediğimi anladım senle yapamıyorum falan de.

Back