Anlık bi heyacan yaşamış olabilirsin belkide. Ama düşüncende iyice emin olmalısın. Ona karşı aşk bittimi gerçekten bunu sorgula. Belkide ilişkinin monotonluğundan sıkılmışsındır. Şimdiki sevgilimi başka biri ile düşün için acıyormu? Keianlikle iyi düşünmelisin
anlık mıdır bilemem hani hep derler ilk görüşte aşk diye ben hiç yaşamadım daha önce böyle bişey yani bu kişi bir hafta oldu tanışalı samimiyetimiz bile yok ama anlamıyorum bişey beni ona doğru çekiyor ve sabahtan beri ağlıorum bugün tamam dedim bu neyin nesi bilmiyorum ama sevgilimle devam edebilmem mümkün değil belki bu kişiye olan ilgim bi hafta sonra biter kim bilir ama şu an bu hislerle aklıma bir kere bir başkası girdi sevgilimle yapamam artık ikimize de yazık olur
Zaten soğumaya başlamışsındır.
O da bunu sorduğunda söylersin ayrılmak isteğini.
Ben olsam başka birinden bahsetmem, kırıcı olur bence.
bahsetmeyeyim mi diyosunuz
sana karsı hıslerım eskısı gıbı degıl de uzun vadede nasıl oluruz emın degılız bu yuzden vazgecmek ıstıyorum de
o da olabilir
Zamanında bendede oldu yanıldım ve çoğunlukla 3.yılda olurmuş böyle sadece sıkılmış olabilirsin biraz zaman ver kendine gerçekten güzelse ilişkin bozma boş yere
yani güzel derken sevgilim dünya iyisi biri bugüne kadar kimseyi düşünnedim 3 yıl boyunca ondan başka ama şu an sabahtan beri ağlıyorum ve bugün artık emin oldum etkileniyorum dediğim kişi kapıdan girdiği an ben başka bi boyuta geçiyorum sanki ruhum bedenimden ayrılıyor bu çok garip bugün tamam dedim yanılır mıyım bilemem ama belki geçer diye ilişkime devam edersem çok büyük günah olmaz mı ya geçmezse ?
Ayrılmak istemezse demişsiniz yapışacak mi ne garip şey. . mümkün mü biri sizi terkedince. Biri ayrılınca bitiyor ilişki. Boşanma değil bu anlaşma olsun.
3. Kişi en çok üzecek şey bence seven kişiyi. O kişiyi bilmek isteyecek kendini kıyaslayacak belki.. Gerçekten bilmesi lazım mi biz dürüst olacağız diye.. İncitmeye gerek yok karşı tarafı..
Başkasına duygular beslerken devam etmemeniz çok doğru. Belki geçici birşeydir diyip devam etmek daha sık rastlanan bir durum. Ama siz kararınızı vermissiniz
istemezse derken yapışmaz tabi ama ısrar eder yani neden diye ondan dedim geçici bile olsa o duygu bi kere girdi ya bana daha da o çocuğun hakkına giremem ben
Heyecanımı kaybettim deseniz çok mu kırıcı olur? Ayrılmak istemekte haklısınız bence, her ilişki evliliğe gidecek diye bişey yok. Ama ortada görünen bi sorun yokken ayrılmak zor gerçekten. Kafada kolay ama fiilen zor. Sevgiliniz nasıl karşılar? Çok duygusal hassas biriyse işiniz zorlaşır.
sorun yok derken aslında ona göre sorun yok tabi bizimde ufak tefek şeylerimiz oluyor ama ben sevgilime çok değer veriyorum kırılsın istemem ve açıkçası başkasından hoşlandığımı söylersem çok kırılır gibime geliyor
Emin misin? 3 senede hersey rutin haline geldigi icin, bir eyecana kapilmis olmayasin? Bence en az bir hafta bekle, dusun. Ama eminim diyorsan, o zaman duygularindan emin olamadigini, zamanla ona olan bagliliginin azalmaya basladigini fark ettigini soyleyebilirsin. Baska birinden hoslandigin gercegini soylememeni oneririm.
bugün emin oldum bu his anlatılamaz zaten herşey aniden gibi oluyor bir hafta oldu tanışalı samimiyetim bile yok o kişiyi tanımıyorum bile ama gördüğüm yerde ben ben olmaktan çıkıyorum sanki bu nasıl bişey
Bence dürüst olmalısın. Öteki türlü sorunsuz devam eden bir ilişkiyi neden bitirmek istediğini zaten kurcalayacaktır.
dürüst mü olayım doğru olan bu mudur öyle daha çok üzülmez mi ama
Yahu bu kız 3 yıl beraber oldular diye ölene kadar onu sevmek zorunda mı? Hepiniz ilk sevgililerinizle mi evlendiniz? Duyguları bitmiş olamaz mı?
Eğer başkasından etkilendiysen ve aklından çıkaramıyorsan büyük ihtimalle eskisi gibi sevmiyorsundur sevgilini. İlla etkilendiğin kişiyle beraber olmak zorunda değilsin ki. 3 yıl öyle kayda değer bir süre de değil ayrıca. Yapman gereken, ilk zamanlarda kendisine büyük bir sevgi beslediğini ama artık bu sevginin evlilik için yetmeyeceğini düşündüğünü söylemek olmalı. Evlenmek için yeterince büyük bir aşk beslemediğini belirtebilirsin. Daha gençsin kimler çıkar karşına. Başkasıyla olmak için terketmiyorsun ki, evlenecek kadar çok sevmediğin için ayrılıyorsun. Sakın aynısı başıma gelir diye korkup istemediğin biriyle evlenme.
ben zaten burada ayrılayımmı diye konu açmadım başkasından hoşlanıyorken seviyeli giden bi ilişkimi belki dünyanın en iyi insanını bırakmayıp cebimde tutmaya kalkmıyorum en kısa sürede ilişkiyi bitirmek lazım ve onun zamanını almak istemiyorum ama millet taşlamaya yer arıyor. haklısınz çok makul söyledikleriniz o şekilde konuşabiliriz.
İlk konuda erkek diye belirtmemiş sanki. Ya da ben mi görmedim?
Kız arkadaş gibi algıladım ben.
kız arkadaşım o kişi ama neden erkek sandılar anlamış değilim neden erkeğe bağlanıyor yani zaten bi erkek o kadar trip yapmaz bence
Aha! Öyle bişey varmıymışş gerçekten ya? Bizimde 3 yıl haziran ayında bitti 4. yıla girdiğimmde bende benzer bişeyle sınandım ama 3-4 güne silkelendim kendime geldim.Yinede bianlık bile olsa başkasından etkilendiğini düşünmek çok utanç verici.Benim adıma yani.Ama bu dönemlerde genel olarak yaşanan bişeyse bende çok gitmiyim kendi üstüme
bilmiyorum isterse bir gün olsun aklıma başka biri girdiyse sevgilimi daha fazla meşgul etmemeliyim hem daha çok acı çekerim hem günaha girerim tam bugün emin oldum herşey aniden gelişti ben de ne olduğunu anlamadım kendime konduramadım ama bugün tamam dedim ruh bedenden ayrıldı sanki havada yürüyor gibiyim düşünsene başka birini görmek için sabah olsun istiyorsun ama öte yandan devam eden bi ilişki. beni çekip vursunlar daha iyi öyle devam edemem ben
Bu yoruma katılıyorum .Ayrılmak en doğru karar olacak .çünkü evlilik için yeteri kadar sevgiye sahip değilsin .Eger öyle olsaydı suan burda bu konuyu açmış olmazdın.
o da olabilir bir hafta ya sadece bir hafta ilk kez böyle hislere kapılıyorum ben nerden geldiğimi şaşırdım sevgilim dünya iyisi birisi ama bilmiyorum bu his benim aklıma girdi ben benden gittim ne söylemeliyim de ayrılmalıyım
dusuncenden kesın emın mısın canım ? bı anlık heycandan kac yıllık ılıkını bıtırme bence , ıyıce dusun .. belkı de ılıskın ka yılı asmıs bu yuzden bı bıkkınlık donemı gecırıyorsunn ..
ama eger sevmıyorsann da bıtır ama onu kırmadan yanı baskasından hoslandıgını bence soyleme .. erkeklık gururuna yedıremezz .. kac yıllık bı ılıskı kotu btmesın ..
belki bi anlık heyecandır ama sevgilimin bir dakikasını bile çalmaya değmez benim bi anlık heycanım bence bu haksızlık bilemiyorum bundan sonra ne olur . bildiğim tek şey ondan ayrılacağım. söylemesem daha mi iyi peki ne bahane uydurayım sence
sevgılıye uzulcek bı durum yok bence .. ınsaların sevgılerı tukenebılır .. eger sevıyomus gıbı onu kandırırsaa uzulebılırız ama senet ımzalamadı kı bu kızz bı omur senınle olacagım dıye
evet yani söz yok nişan yok ailesiyle bi kere tanıştım o da benimkiyle sadece bir kere yani biz illa evlenelim demedik ilişkmiz güzeldi yani ciddi ilişkiden kastım bi aksilik olmazsa evlilik yolunda adım atarız diye ara sıra konuşurduk öyle yani.
Etkilenmiş olmak bence elinde olan bir şey değil, sevgilini yeterince sevmediğini gösterir bu. Sıkılmış da olabilirsin 3 sene de sıkılıyorsan evlenmeden önce kesinlikle bir daha düşün derim. Ama bence ne olursa olsun 3. kişiden bahsetme çok yıkıcı olur
bilmiyorum bir hafta öncesine kadar sevdiğimi düşünüyordum ama şu an bambaşka br hal aldı sadece bir haftada ben ben olmaktan çıktım bitti artık yani. bahsetmeyeyim di mi
Şu yazdığınız yorumları okudum da Allah kimseyi sizin elinize vicdanınıza düşürmesin. İnsanın doğru yanlış yaşadığını da yazması suç olmuş artık. Tamam en doğru sevgiyi aşkı siz biliyorsunuz tam puan size. Kadının en büyük düşmanı da en acımasız eleştirmeni de yine kadınmış bir kez daha anladım şu an. Yargılamayın Allah başınıza verir neydim ne oldum dersiniz. Herkes İlhan Uçkan gibi konuşuyor işine gelince..
ben ayrılayım mı ayrılmayayım mı diye sormadım ki anlamıyolar kendileri bilir ben bana yol gösteren yorumları önemsiyorum yarın başımıza ne gelir bilemeyiz bir hafta oldu o kişiyi tanıyalı ve çok garip hisler içindeyim bişey var hissediyorum o kişi ruh ikizim gibi halbuki tanımıyorum bile doğru düzgün ama sonuçta aklma başkası girdi bi kere daha da belki geçer diye devam edemem. sağolun
Bence durustce baskasindan etkileniyorum de. Yoksa surekli onun hatasi yuzunden ayrildigini sanip emek verir ugrasir. Ona bunu yapmaya hakkin yok gercegi bilmeli.
kafam çok karışık nasıl bi konuşma yapsam bilemedim
Anlıyorum ki bayanlar yazdığınızı detaylı okumamış. O kişiyle bir ilişkiye başlamayacağım diyor. Bence yaptığınız şey asilce. Bu duruma rağmen karşındakini kandırıp devam edebilirdiniz. Aşk bitebilir. Bu çok normaldir. Neden başladın neden 3 yıl sürdü gibi söylemler biraz fazla mantıksız geldi bana. Düşünürsek 50 yıllık evlilikler bitiyor. Önemsemiyormusun vs yazılmış ama bence asıl önemsediği için bitiriyor ilişkiyi. Ona değer verdiği için, haksızlık etmemek için böyle bir karar almış. Ben bu durumu çok normal görüyorum ve ayıplanacak hiç birşey yok. Keşke herkes boyle olsaydı. O zaman aldatmak olmazdı ortada. Birşeylerin bittiğini yada eksildiğini görerek devam etmek olmamalı zaten. Yada sorarım 3 yıl birlikte oldu diye bir ömür devam etmek zorunda mı? Aşk bitemez mi? Kimse ayrılmasın o halde. Boşanan herkes kötü o zaman. Biraz mantık çerçevesinde yaklaşın lütfen.
3 yıl boyunca her günüm iyi her günüm güzel yanımdakiyle mutluyum ama bir haftadır sanki ben bu dünyada değilim. kabullenmek zor oldu çünkü bana çok ters aslında ama bugün kabullendim dedim tamam sen o kişiyi görünce ayakların yerden kesiliyor. sevgilimle devam edemem. elimde olsa telefon edip ayrılıcam ama telefında olmaz. yarın veya öbür gün buluşacağız ve o buluşma sevgili olarak yaptığımız son buluşma olacak. ben buraya ayrılayım mı ayrılmayayım mı diye soru sormadım ayrılırken ne diyeyim yani başkasından etkileniyorum mu diyeyim yoksa başka bir şey mi ortaya süreyim dedim ama taşlamaya insan arıyor onlar. yapamam ben öyle biri elde biri cepte dursun. heyecandır belki deyip aklımda başkası varken de sevgilimle devam edemem. isterse 10 sene olsun his geldi mi geliyor insana. çok sağolun