Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok o ben ne yaptım diye düşünmüyor onu tanıyorum düşünecek olsa kesinlikle benimle helalleşip mutluluklar dilemezdi. Yine de burda soylemedim soylememde ama gerçekten ben ne yaptım diye düşünecek olursa bulacağı cevapları var aslında. Bazı konularda ne yaptığını biliyor aslında neyse.genellemek hata biri cepte biri elde demeyelim ayrılarak en doğrusunu yapmışsınız ama adama ben naptım diye düşündürmekte hatalı evet söylemek zor söylenemez belki de ama yazık karşı tarafa da sonuçta empati sizde kurun
Yaptığınızı da takdir ediyorum belli ki soğumuşsunuz uzatmayıp yol vermişsiniz burası ayrı ama yarın öbürgün sızlarmı kalbin ararmısın onu yeniden hayatında bunları da iyice düşündüysen kendinden eminsen sıkıntı yok
Rahat değildimBkz. Rahat batmasi
Yok o ben ne yaptım diye düşünmüyor onu tanıyorum düşünecek olsa kesinlikle benimle helalleşip mutluluklar dilemezdi. Yine de burda soylemedim soylememde ama gerçekten ben ne yaptım diye düşünecek olursa bulacağı cevapları var aslında. Bazı konularda ne yaptığını biliyor aslında neyse.
Eminim kendimden çok iyiyim çok mutluyum, kimse kimseyi üzmedi eminim o da devam eder geçmişe takılı kalıp hayatını çar çur etcek bi adam değil o onun için daha fazla endişelenmeyin onun hakkında.