- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
- 298
Bence durustce baskasindan etkileniyorum de. Yoksa surekli onun hatasi yuzunden ayrildigini sanip emek verir ugrasir. Ona bunu yapmaya hakkin yok gercegi bilmeli.Ortdaki sorun şu an benim başka birinden etkilenmiş olmam. Bilmiyorum zaten kısa surede gelişti hiç böyle bişi hissetmemiştim. Aklıma başkası girmişken isterse on sene olsun aklımda başkası varken ötekiyle devam edemem
Etkilendiğim kişiyle birlikte olma peşinde değilim ki bu bir his ve nerden baksan bir hafta oldu tanıyalı ve şu an tamda bugün kendimden emin oldum e bu durumda bi an önce ayrılmak en iyisi. Aklımda başkası varken sevgilimle devam etmek daha çok mutsuz eder beni tam bugün anladım ki başkası var o halde ilişkim bitmeli. Ciddi derken aileleri çok karıştırmadık söz felan yok
Konuyu anlamamışsın bile ben bi ahlaksızlık yapmıyorum tam bugün emin oldum hislerimden ve yarın ya da oburgun ilişkimi bitiricem devam edemem. O kişiyle birlikte olmasam da olur bu bir his ve beni esir aldı resmen uç sene emek verdim diye aklımda başkasıyla devam edemem
Siz o konuyu yanlış anlamışsınız o arkadaşım erkek değildi bilmeden yorum yapmayın yuh yani o bir kız arkadaştı sadece ne alaka yani
Tam bugün emin oldum hislerimden ve kalbime bir başkası girmişken ilişkime devam edemem ayrılmak en doğrusu ama nasıl bi konuşma yapıcam zaten ben ayrılayımmı diye sormuyorum
Tam bugün emin oldum artık aniden gelişti elimde değil yani sevgilimden ayrılmaktan başka ne yapabilirim aklımda başkası varken emek verildi diye ilişkiye devam edemem zaten ben nasıl bi konuşma yapayım diye soruyorum burda
Ne yapayım peki aklımda başkası varken ilişkiye devam mk edeyim oylesi daha mı iyi olur yada daha mı vicdanlı olur sizce
Tam bugün emin oldum ve bi an önce bitirmem lazım gerçeği mi söyleyeyim yoksa ne diyeyim yani