• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden ayrilmalimiyim???

Bir kadin kolay kolay bosanmiyor. Burada nice orneklerini okuyoruz ve o aci ceken mutsuz kadinlara yalvariyoruz bosan diye.

Simdi sevgilinin eski esi de cocuklarini dusunerek bin defa bosanmaktan vazgecmistir. En son canina tak ettigi yerde bosanmistir. Gencsin.
Hayatinin basindasin.
Evliligin sorumlulugu agir.
Bir de iki cocuk.
Umursamaz hovarda bir adam.
Gencligini kendi goz yaslarinda bogularak harcama bence.

Sevgi vardir elbet aranizda. 5 ay olmus. Ilerlemeden bitir derim.

Hakkinda hayirlisi olsun.

Bence eşiyle ayrılma boşanma sebebide budur ve sizin gibi bir kaç sevgilisi olduğunu düşünüyorum açık bi şekilde ayrılın bence daha ilerisi olmadan

Cok kotu bir iliskiden cikmistim 5 yildir hic sevgilim olmadi sonra bir anda o oldu istemsiz olarak baglandim sanirim bende farkindayim hic bana gore degil aile yapisi olarakta cok farkliyiz ama ayrildigimi dusununce icim aciyor resmen cahilde degilim 2 universite bitirdim simdi master yapiyorum ama insan boyle salakliklar yapiyor hepiniz o kadar haklisinizki cevremdekiler gibi aci cekmeye mahkumum sanirim.

Canım cehalet üniversite bitirmekle bitmiyor ne yazık ki... Ünv. yıllarımda bir STK üyesiydim bilinç yükseltme grubumuzda ilkokul mezunu ama farkındalık düzeyi oldukça yüksek öyle kadın arkadaşlar vardı ki ; aynı zamanda Prof. olup onların düzeyine erişemeyen insanlar da vardı
Gelelim senin durumuna, uğradığın şiddetin farkında mısın? Çiçek, hediye vs. ile gelince o herif pürüpak mı olacak? Basbayağı seni aldatmış belki de defalarca, anladığım kadarıyla çok ilgili, sevgi dolu yaklaşımları da yok sana karşı. Daha ne bekliyorsun?

Sen nasıl istiyor ve rahat olacağını düşünüyorsan öyle hareket et lütfen. Seni seviyorum evet hemde çok seviyorum. Ama bu durum aklından çıkmayacak ve güvenin sarsılacaksa git derim. Çünkü ikimizde bu durum devam ettikçe rahatsız olacağız. Ama tamam hata yaptın ve seni affettim dersen kal, seninle mutluyum ve bir daha hata yapmayacağım aşkım.Güvenin tabiki sarsıldı, bununda zamanla düzeleceğini biliyorum aşkım Bana attigi mesajda bu
Tiskindim...
Bak tiksinmedim...tiskindim diyorum o kadar yani.

Ya valla saflığınıza doymayın diyim siz nasıl isterseniz öyle anlayın
Bi insan göz göre göre kendini neden yakmak ister anlayamıyorum

Böyle senden yaşça büyük niçin boşandığı belli olmayan aldatan ilgisiz bir erkek bulmuşsun bu devirde kaçırma elindem bence. Bi şekilde nikah masasına oturt yoksa kaparlar böylesi zor bulunur ki siz de zor bulmuşsunuZ belli ne yaparsa ayrılmıyorsunuz

Umarım fakesindir, zira bu kadar saf olamazsın, olmamalısın. Kaçak oksijen falanmı soluyorsun hayırdır, bu ne saflık?Daha tanışalı 5 ay olmus, hergün kavgayla geçiyormuş, adam senden Baya büyük, hayatı görmüs geçirmiş, eski eşinide Senide aldatmış, hala ayrılayımmı diye soruyorsun! Pes ya pes! Ama Ayrılma bisey deniycez :KK14:

Ya inanmak istemiyorum,dunyada erkek sayisimi azaldi ne? Kizlarimiz ve kadinlarimizin bir kismi neden bu kadar ozguvenden yoksun,biri bana bunun sebebini anlatsin lutfen:(((((

Cok zor bir karar gibi gorunse de en mantikli olani zaten sen de belli ko cok iyi biliyorsun.. arkadaslarin da diyormus ayril diye iste.. o adam sence adam olur mu? O mesaji ilk gordugun an o twlefonu kafasinda kirman gerekirdi bence dusunmek yerine..bence hic bekleme

Allahim.
Bazi insanlara kendinden baska dusman gerekmez. Tamda oyle bi vaka.

Sen kendinden nefretmi ediyosun, hosunami gidiyor kendine bunlari reva gormek?
Bi yandan aci cektirip bi saat sonra oturup agliyomusun: "Allahim nedenn, nayir nolamaz' diye.
Hic acimam sana, kusura bakma. Devam et boyle.

soylemesi kolay ama degil cicek dunyayi ayaklarina serse yine affetme ve hemen ayril sevgililik doneminde ne yasiyorsan evlenince kat kat fazlasini yasarsin.

gençliğine yazık.arada okadar yaş farkı var üstüne iki çocuk.adamın zaten ne mal oldugu ortada.hiç başlamaman gerekirdi böyle bi ilişkiye ama neresinden dönsen kardır

Ya inanmak istemiyorum,dunyada erkek sayisimi azaldi ne? Kizlarimiz ve kadinlarimizin bir kismi neden bu kadar ozguvenden yoksun,biri bana bunun sebebini anlatsin lutfen:KK43:((((
ben anlatayım anladığım kadarı ile,şimdi bazı ınsanlar,hayatın karşınsten ibaret olduğunu sanıyor,ınanıyor,ve dünya onlar için öle çalışıyor,hal böle olunca durum böle

Back
X