- Konu Sahibi Aysegulburcu
Hala ne yapacağınızı sorduğunuza inanmak istemiyorum.
Bende valla.Direkt konudan kaçış...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala ne yapacağınızı sorduğunuza inanmak istemiyorum.
Cok kotu bir iliskiden cikmistim 5 yildir hic sevgilim olmadi sonra bir anda o oldu istemsiz olarak baglandim sanirim bende farkindayim hic bana gore degil aile yapisi olarakta cok farkliyiz ama ayrildigimi dusununce icim aciyor resmen cahilde degilim 2 universite bitirdim simdi master yapiyorum ama insan boyle salakliklar yapiyor hepiniz o kadar haklisinizki cevremdekiler gibi aci cekmeye mahkumum sanirim.
adam evlenmek istese evlenecek de, evlenmek istemiyomuş şükürEvlenin boşanirsiniz
Tiskindim...Sen nasıl istiyor ve rahat olacağını düşünüyorsan öyle hareket et lütfen. Seni seviyorum evet hemde çok seviyorum. Ama bu durum aklından çıkmayacak ve güvenin sarsılacaksa git derim. Çünkü ikimizde bu durum devam ettikçe rahatsız olacağız. Ama tamam hata yaptın ve seni affettim dersen kal, seninle mutluyum ve bir daha hata yapmayacağım aşkım.Güvenin tabiki sarsıldı, bununda zamanla düzeleceğini biliyorum aşkım Bana attigi mesajda bu
Evlenin boşanirsiniz
ben anlatayım anladığım kadarı ile,şimdi bazı ınsanlar,hayatın karşınsten ibaret olduğunu sanıyor,ınanıyor,ve dünya onlar için öle çalışıyor,hal böle olunca durum böleYa inanmak istemiyorum,dunyada erkek sayisimi azaldi ne? Kizlarimiz ve kadinlarimizin bir kismi neden bu kadar ozguvenden yoksun,biri bana bunun sebebini anlatsin lutfen((((