Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim dimi haklısınız bunlar en baştaki sorunlar ileride yapmayacağı ne malumNormalde kelimesinden sonra övülen erkeklerin öyle olduğuna asla inanmıyorum . Normalde bana çok düşkün ama aldattı ,normalde bana aşık ama kafamı kırdı şeklinde devam edecek bu hikaye. Yolun başında Allah size işaret vermiş
Saygılının gerçek anlamını öğrenin lütfensaygılı biri
Çok mu komik azmış kudurmuş He erkeklik duygusu ne boş insanlarsınız yaErkeklik duygusuyla mı yapmış?
Komik tabi ki. Aklı olan afedersiniz buna g*tüyle güler. Ama siz affetmeyi tercih etmişsiniz... Bir tek askere giden sizin sevgiliniz değil, her askere giden aldatmıyor sevgilisini/karısını.Çok mu komik azmış kudurmuş He erkeklik duygusu ne boş insanlarsınız ya
Su an 1 sene oldu görüşeli sevgilimle ama ilişkinin 4 . Ayında flört sayfasını yukleyip bi kıza mesaj atmıştı ben de anında yakaladım ve benden cok özür diledi evime çiçek hediye falan gönderdi hakaretler etmeme rağmen ben de affettim çünkü baya üzgün gorujuyordu değer verdiğim için affettim. Halbuki her şeyi yaşıyorduk yani özel manada. Beni görmek için 7 saat yol gelip 7 saatte geri gidiyordu hep. Askerde olduğu için erkeklik duygusuyla yaptım dedi ben o sıra gelemeyecektim çünkü. Affettim ama hala içim içimi yiyo. Daha geçen de ayrıldık sürekli ayrılıp barışmaya başladık ben bitirdim o da yine gidip flört sayfasını yükleyip kıza mesaj atmış başka kıza kız kendi söyledi kahve içmişler daha da kıza mesaj atmamış bunlar kafamı karıştırıyor ayrilmali miyim ne yapmam gerek? Normal de çok kibar saygılı biri hep beni düşünüyor falan ama böyle davranışları var
Maşallah, çok düşünceli. Seni her defasında yormuyor. Bu zamanda böylesi bulunmaz kardeş. Sakın bırakma emi guzumNormal de çok kibar saygılı biri hep beni düşünüyor
Öyle düşünmedim tabikiAlay etmeyin demişsiniz de, gerçekten insanların “erkektir yapar, barış” diyeceğini falan mı düşündünüz?
Erkeklik duygusuyla yapmış ben de affettim diyen sizsiniz. Çok komik evet. Siz çok dolu insan olduğunuz için anlayamıyorsunuz.Çok mu komik azmış kudurmuş He erkeklik duygusu ne boş insanlarsınız ya
Erkeklik duygusuyla yaptım dedi diye affetmedim sevdiğim icin koparıp atamadığım için o da çok yalvardığı için samimiyetin inanmak istedim. Hayata başınıza grlemyen şey icin insanlarla çok komikmiş gibi kpnsumayin . Başınıza gelirse ne yapacağınızı bilemezsinizErkeklik duygusuyla yapmış ben de affettim diyen sizsiniz. Çok komik evet. Siz çok dolu insan olduğunuz için anlayamıyorsunuz.