• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden ayrilmalimiyim???

ımmm bi düşüneyim ben o_O

ayrılma canım ne yapacaksın ayrılıp. ilerde lazım olurr.

aloooo aç gözlerini bi. adam karım aldattı die yalan söylüyoo senin boynuzlarında yoldaa.
daha çiçek böcek derdinde Te Allaaaaam yaa

dun telefonunda unutulmus bir mesaj yakaladim kadina dokunmak istiyorum sana gibi seyler yazmis cildirdim hemen sildi mesaji ama ben fotosunu cekmistim affet beni dedi salagim ben hata yaptim dedi affettim ama icimden birsey gitti sanki birde kadin olarak insan birseyler bekliyo ozur cicek vs..
Gercekten kirici olmak istemiyorum ama aldatilmis olmani cicek sana unutturacaksa soyleyecek laf bulamiyorum.

Cok kotu bir iliskiden cikmistim 5 yildir hic sevgilim olmadi sonra bir anda o oldu istemsiz olarak baglandim sanirim bende farkindayim hic bana gore degil aile yapisi olarakta cok farkliyiz ama ayrildigimi dusununce icim aciyor resmen cahilde degilim 2 universite bitirdim simdi master yapiyorum ama insan boyle salakliklar yapiyor hepiniz o kadar haklisinizki cevremdekiler gibi aci cekmeye mahkumum sanirim.

Amacim cicek bocek degil soyledikleriyke yaptiklari birbini tutmuyor demek icin yazdim onu hic oyle bir kadin olmadim sadece hep bildigimiz gordugumuz seyi vurgulamak icin

Ayrilma cnm...bugun sana dokunmak istiyrm diye msj atar yarin opmek istiyrm diye...obursu gun bilmemm ne diye...o da yetmemeye baslar gder bu isteklerini eyleme doker...ama sen o zamanda ayrilma nolucak adam hovarda elinin kiri yani....bu adamlarda extra bi cekicilik mi var kadinlarin gozunu boyle kor ediyo anlamadim gitti....

Boşanmış ve çocuklu bir adam dediğin gibi evlenmek istemez kolay kolay evlenmez rahat rahat yaşamak ister ki bunu farketmiş olman gerek aşamıycakdan git demiş o bi daha yapmıycamlar hikaye o anca bi daha telefonumda mesaj unutmam demek istemiştir. Bence sen düzenli elinin altında olsan iyi olur ama olmasanda bulurum diye düşünüyor. Gençsin iyice bağlanmadan olmayacak bir şey için zorlama hayatını zamanını kaybetme derim

Vallahi evlenmeden böyle şeyler yasayan insanları çok şanslı görüyorum.. Evli olunca da kabul edilemiyor ama yinede yuva kolay yıkılmıyor diye bir şans daha veriliyor. Hala ne yapmam gerek diye sorman cok tuhaf üstelik her gunumuz kavga ile geciyor demişsin. Bilemedim doğrusu

Merhaba calkantili bir iliskim var 26 yasindayim sevgilim 37 yasinda 1 yil once bosanmis 2 cocugu var cocuklar annesinde fakat almaya calisiyor yanina yaklasik 5 aydir birlikteyiz ama hergunumuz kavgayla gecti bosandiktan sonra ( bana soyledigi aldatilmis esi tarafindan ama emin degilim bosanma kagidini gordum kadin acmis davayi) hovardalik yapmis baya biz birlikte olduktan sonra hep bu kadinlarin mesajlarini yakaladim hic onun yazdini gormedim ama gecen bayramda farkli yerlerdeydik dun telefonunda unutulmus bir mesaj yakaladim kadina dokunmak istiyorum sana gibi seyler yazmis cildirdim hemen sildi mesaji ama ben fotosunu cekmistim affet beni dedi salagim ben hata yaptim dedi affettim ama icimden birsey gitti sanki birde kadin olarak insan birseyler bekliyo ozur cicek vs.. Hic bisey yok istemiyorsan soyle diye ben direttim seni seviyorum ama unutamicaksan bunu asamicaksan git dedi ama ben birsadaha yapmicam dedi ne yapmam gerek bilmiyorum bosanmis ve cocuklari olmasida buyuk bi sorun sanirim evlenmekte istemiyor birdaha ne yapmam gerek isin icinden cikamiyorum seviyorum ama cevremdeki arkadaslarim ayril diyorlar hayati yuzunden ben tekrar nasil guvenicem oda caba sarfetmicek eminim duzeltmek icin Yardim edin ne yapmam gerek:(
benden buyuksun sen bir de, he mi? :KK57: de get nolur ya..

Bazen çok merak ediyorum insanların kendine nasıl bu kadar büyük garezi olabiliyor? Hala soruyor musunuz? Kesinlikle bitmeli, sonrasında daha büyük acılar çekmemek adına..

Ablalarim kardeslerim nolursunuz artik su tarz erkeklere yuz vermeyin analari babalari simartmis bunlari biz mi cekicez dertlerini ayril kendi isine bak disarsi dolu erkek kayniyo kumdan kafanizi cikartin ve kendinize gore bi erkek secin

2 çocuguna acımamış ve evliliğini hovardalık yüzünden bitirmiş bir insan size mi acıyacak?!:KK20:
Daha yolun başında ne ''MAL'' oldugunu anladıgınız bu insanı terk etmeniz en mantıklı iş olur...
Bence siz burada milletle kafa bulmak için bu konuyu açmışsınız gibi geldi bana

2 çocuguna acımamış ve evliliğini hovardalık yüzünden bitirmiş bir insan size mi acıyacak?!:KK20:
Daha yolun başında ne ''MAL'' oldugunu anladıgınız bu insanı terk etmeniz en mantıklı iş olur...
Bence siz burada milletle kafa bulmak için bu konuyu açmışsınız gibi geldi bana
Tabikide hayir yeni uye oldum yardima ihtiyacim oldugunu dusundum suratima vuruldukca ayrilmak daha kolay olur diye dusundum lutfen kimseyle dalga gectigim yok benim

Sen nasıl istiyor ve rahat olacağını düşünüyorsan öyle hareket et lütfen. Seni seviyorum evet hemde çok seviyorum. Ama bu durum aklından çıkmayacak ve güvenin sarsılacaksa git derim. Çünkü ikimizde bu durum devam ettikçe rahatsız olacağız. Ama tamam hata yaptın ve seni affettim dersen kal, seninle mutluyum ve bir daha hata yapmayacağım aşkım.Güvenin tabiki sarsıldı, bununda zamanla düzeleceğini biliyorum aşkım Bana attigi mesajda bu

Sen nasıl istiyor ve rahat olacağını düşünüyorsan öyle hareket et lütfen. Seni seviyorum evet hemde çok seviyorum. Ama bu durum aklından çıkmayacak ve güvenin sarsılacaksa git derim. Çünkü ikimizde bu durum devam ettikçe rahatsız olacağız. Ama tamam hata yaptın ve seni affettim dersen kal, seninle mutluyum ve bir daha hata yapmayacağım aşkım.Güvenin tabiki sarsıldı, bununda zamanla düzeleceğini biliyorum aşkım Bana attigi mesajda bu
İnandın mı? :) inanma.

Kendine neyin bedelini odetiyorsun bu adamla birlikte olarak
Aslında sen de pekala biliyorsun seni haketmedigini

Allahin aç abazasina mi kaldin git isine ya bi de cicek bocek bekliyosun adam kerhane kadinlarindan aliyo zaten alacagini senin nazini mi cekecek hic bosa beklentiye girme bu cok ucuz bir adam bu cok midem bulandi bak esi bosamis kurtulmus sen zorla kendini herife yamamaya calisiyorsun yazik etme yapma bunu yaziktir bak.

Back
X