- Konu Sahibi Aysegulburcu
soruyor musunuz cidden? ciddi ciddi soruyorsunuz değil mi şimdi siz ayrılmalı mıyım diye?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercekten kirici olmak istemiyorum ama aldatilmis olmani cicek sana unutturacaksa soyleyecek laf bulamiyorum.dun telefonunda unutulmus bir mesaj yakaladim kadina dokunmak istiyorum sana gibi seyler yazmis cildirdim hemen sildi mesaji ama ben fotosunu cekmistim affet beni dedi salagim ben hata yaptim dedi affettim ama icimden birsey gitti sanki birde kadin olarak insan birseyler bekliyo ozur cicek vs..
benden buyuksun sen bir de, he mi? de get nolur ya..Merhaba calkantili bir iliskim var 26 yasindayim sevgilim 37 yasinda 1 yil once bosanmis 2 cocugu var cocuklar annesinde fakat almaya calisiyor yanina yaklasik 5 aydir birlikteyiz ama hergunumuz kavgayla gecti bosandiktan sonra ( bana soyledigi aldatilmis esi tarafindan ama emin degilim bosanma kagidini gordum kadin acmis davayi) hovardalik yapmis baya biz birlikte olduktan sonra hep bu kadinlarin mesajlarini yakaladim hic onun yazdini gormedim ama gecen bayramda farkli yerlerdeydik dun telefonunda unutulmus bir mesaj yakaladim kadina dokunmak istiyorum sana gibi seyler yazmis cildirdim hemen sildi mesaji ama ben fotosunu cekmistim affet beni dedi salagim ben hata yaptim dedi affettim ama icimden birsey gitti sanki birde kadin olarak insan birseyler bekliyo ozur cicek vs.. Hic bisey yok istemiyorsan soyle diye ben direttim seni seviyorum ama unutamicaksan bunu asamicaksan git dedi ama ben birsadaha yapmicam dedi ne yapmam gerek bilmiyorum bosanmis ve cocuklari olmasida buyuk bi sorun sanirim evlenmekte istemiyor birdaha ne yapmam gerek isin icinden cikamiyorum seviyorum ama cevremdeki arkadaslarim ayril diyorlar hayati yuzunden ben tekrar nasil guvenicem oda caba sarfetmicek eminim duzeltmek icin Yardim edin ne yapmam gerek
Tabikide hayir yeni uye oldum yardima ihtiyacim oldugunu dusundum suratima vuruldukca ayrilmak daha kolay olur diye dusundum lutfen kimseyle dalga gectigim yok benim2 çocuguna acımamış ve evliliğini hovardalık yüzünden bitirmiş bir insan size mi acıyacak?!
Daha yolun başında ne ''MAL'' oldugunu anladıgınız bu insanı terk etmeniz en mantıklı iş olur...
Bence siz burada milletle kafa bulmak için bu konuyu açmışsınız gibi geldi bana
İnandın mı? :) inanma.Sen nasıl istiyor ve rahat olacağını düşünüyorsan öyle hareket et lütfen. Seni seviyorum evet hemde çok seviyorum. Ama bu durum aklından çıkmayacak ve güvenin sarsılacaksa git derim. Çünkü ikimizde bu durum devam ettikçe rahatsız olacağız. Ama tamam hata yaptın ve seni affettim dersen kal, seninle mutluyum ve bir daha hata yapmayacağım aşkım.Güvenin tabiki sarsıldı, bununda zamanla düzeleceğini biliyorum aşkım Bana attigi mesajda bu