sevgilimden ayrılmalımıyım ? lütfen yarım edin

kafamın karışık olduğu kesin ama bitiricem bunda kararlıyım dünden beri konuşmuyorum zaten yarın bitti demeyi düşünüyorum

öbürüne gelince olmasada bişey olmaz bana hayatımda sevdiğim bi insan olsun sevmeyince herşey anlamsız kalıyo

canım bence sen sevgılınle olan ılıskını gozden gecırmelısın
ona karsı cok duygun yok gıbı
kafanı karıstırmamıs olursun hem

çocuğun doktor olması kafanızı karıştırmış anlaşılan mesleki karizma yanii.
şimdi kendinizi test edin
çok kolay;çocuğun tıpçı değil de ne biliim onun kadar karizması olmayan başka bir meslekten olduğunu düşünün yine bu kadar ilginizi çeker miydi,size emek vermiş olan sevgilinizi terke etmeye değer bulurmuydunuz?
sevgi,aşk kolay bulunmuyor,doktor olmakla da adam olunmuyor
varın bunun muhasebesini vicdanınızla siz yapın...

Bu konuyla alakalı diğer açtığınız başlıklara da göz attım ve eğer bir karara varmadıysanız bir kaç kelam edeyim nacizhane.

Evet dışardan bakıldığında şuanki durumunuz bariz bir aldatma gibi görünüyor ama ben sizi bu konuyla alakalı yargılayamam nitekim hakkım da yok, herkesin kişisel hayatı. Bence kendinizi iki taraftan da geri çekin, ikisiyle de görüşmeyin hiçbir şekilde ve kendinizle başbaşa kalıp düşünün, sadece sabırla kendi sesinizi dinleyin ve düşünün... Sonradan çok pişman olmaktansa böylesi çok daha iyi emin olun.

Düşünmenize biraz yardımcı olabilmek anlamında şunu da ekleyeyim. Sevgilinizin eski kız arkadaşını unutamamış olma ihtimali onun için eksi bir puan ve diğer bahsettiğiniz kişinin doktor olması artı bir puan gibi gözükebilir ama aslında düşünürken bu iki insanı karşılaştırmak bence çok yanlış olur. O yüzden size tavsiyem ikisini karşılaştırma üzerine değil, kendi duygularınızı, hislerinizi ve düşüncelerinizi göz önüne almaya konsantre olun...

Ve iki taraftan da kendinizi geri çekmekte zorlanırsanız şunu düşünün. Erkek arkadaşınız size aynısını yapsaydı ne hissederdiniz? Ve eğer kararınız sevgilinizle devam etmek olursa, o bahsettiğiniz kişi boş yere umutlanmış olursa? İki insanın iyliğini düşünün ve kendinizi geri çekin, umarım bundan sonra olacak hiçbir şey pişman etmez sizi, mutlu olursunuz...

erkeklerde aynı anda 2 kızla çıkarsa bana göre yanlıştırve bu aldatmadır.

Böyle aldatma olmaz, ikisini de dene, ölç, biç. Hangisi sana daha çok değer veriyorsa onunla devam et yol[/COLOR]

şu cümleye bakın. böyle aldatma olmaz,ikisiylede çıkdene .
bu ne peki.
aldatma değilmi. ilahi önce aldatmanın ne olduğunu öğrenin siz.
kıza verdiğiniz öğüte bak.aldatsan ne olacak. karısı değilsinki.
hey maşallah. yani nişşanlı sözlü sevgili aldatabilir normal. demek. var ya. neler okuyacağız bu kkda...

erkek yapıncada iyi değil kadın yapıncada.önce bunu öğrenin. her ikiside iğrençlik.

Son düzenleyen: Moderatör:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

vicdan denen şey bazılarına hiç ugramamış galiba...
illa aldatma için eşe mi? sahip olmak lazım

arkadaşım sende kendine yazık etme
herkese mavi boncuk verme
önce hayatındakini sonlandır ondan sonra ne yapıyorsan yap
hayatındaki insana bunu yapmaya yaşatmaya hakkın yok!!!!

bunu yazan birde evli bir bayan allah aşkınıza aldatmak nedir sizin gözünüzde çok merak ettim.ölç biç demişiniz karşıdakiler deneme tahtasımı.ozaman aynısını siz evlenmeden eşinize yaptınız bikaç erkekle aynı anda görüşüp karar verdiniz galiba delikafadulden delikafadulden

sevgilimden ayrıldım şimdi daha sağlıklı düşünmek istiyorum diğeriylede arkadşlar tıpta okumasını göstermişler ama o benim gözümde sadece bi doktor olması değil aynı zamanda çok iyi bi arkadaş bakın şunu söyliyim sevgilim olan kişi daha yakışıklı ondan eğer öyle değerlendircek olursak artık eski sevgilim diyim yeşil gözlü kumral ve son derece karizmatikti gelin görünkü yaptıkları bunların hepsini sıfırladı ve tıpta okuyan çocuk öyle ahım şahım bi karizması yok esmer kahverengi gözlü fiziksel olarak değerlendiriyorum ama kişilik değerlendirmesi yaparsam tıptaki çocuk daha ağır basıyo tıpla hiç alakası yok bunu beliteyim 2 hafta yüzüne bakmadım 2 gündür görüşüyorum tıpta okuyan başka bi erkek arkadaşım daha var ama onu sevgili olarak düşünmedimki yani herkes tıpa bağlamış bunu göstermek istedim
hakkımda hayırlısı olsun boshayallersmile

Bana saldıranlar olmuş; fakat bunlar göreceli kavramlar. Soru gelmiş, bende özgür bir ortamda fikrimi söyledim. Eleştiri dozunu aşmadan cevap verebilirsiniz, değil mi? Sonuçta hepimiz aynı doğruları ya da yanlışları ölçüt almak zorunda değiliz. Ortaya soru atılmış, herkes gibi bende fikrimi söyledim, kimseye atıfta bulunmadım, neden bana cevap verme gibi zorunluluk hissettiniz? Bu düşüncelerimi soruya göre yazdım; ama her düşüncemi uygulamak gibi bir felsefe içerisinde değilim. Sonuçta soruyu soran kişi gibi kararsızlık içerisinde olan bir bayan değilim. Eğer onun gibi ikilemlere düşseydim, evet bu düşüncelerimi uygulardım. Tek bir kişiyi sevdim, deli gibi, flört ettim, sonunda da onunla evlendim. O da aynı şekilde. Yıllarca flört ettik, çocukluğumuza dayanır bu. :) Merak edenler için söylüyorum.

Bayan sevgili olalı henüz bir ay oldu ve duygularımdan tam olarak emin değilim demiş. Henüz bir aylık bir ilişki, başka bir erkekte aklına girebiliyor; benim yazdıklarımı zaten farkında olmadan uygulamış. :)) Bu yaptığı şey size göre doğru mu? Yanlış. Peki bana göre doğru mu? Doğru. Yani sizin yanlış bulduğunuz şey bana göre doğru. Yani göreceli. Şimdi bende size benim yanlış bulduğum şeyi, yani sizin doğru bulduğunuz durumu değişik sıfatlarla (vicdansızlık, iğrençlik) eleştirsem hoş olur mu? Lütfen medeni olalım, yazdıklarımıza dikkat edelim, özgür düşünce ortamını, tek düze medeniyetsiz bir hale getirmeyelim. Benim bu konudaki aldatma görüşüm buysa, bu beni ilgilendirir sadece. Bir arkadaşım sevgilim başka bayanı beğenip, beraber olabilir; bu gayet normal dediğinde; sadece bence doğru değil dedim. Vicdansızlık, iğrençlik gibi sıfatları dizmedim; çünkü herkes özgür düşünceye sahip... :)

Lütfen benim mesajımı muhattap almayın bu konuda. Sorulan bir soruya cevap yazdım, bırakın soruyu soran kişi vicdan muhasebesi yapıp karar versin. Ya da iğrenç olup olmadığına kendisi karar versin. Çünkü cevabımı ona verdim sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…