- Konu Sahibi secretlove
-
bencede yaptığınız çok yanlış sevgilinizi sevmiyodunuz madem neden sevgilinizle berabersiniz ve neden umut verdiniz başkasını bulunca sen yoluna ben yolumamı diyceksiniz.şahsen ben mesleklerle insanın insan olduğunu düşünmüyorum kafanızda çok karışmış kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi karşı tarafa yapmayın
Önceki konularınızı da takip ettik ister istemez zira aynı mevzu hakkında epey konu açtınız... Mümkün olduğunca genel yazacağım, kısa kısa benzer şeyler yazılacağını düşünüyorum, elbette herkes kendince ifade edecek...
Sevip sevmediğinize emin olmadan "dokunmak normal mi?" dediniz gerçekten sevenler ve aşkı tanıyanlarla değerlerini farklı yaşayanlar karşı karşıya geldi.
"İlk kez öpüştüm ama bir şey hissetmedim" dediniz, öpüşme ve insan anatomisi ve ilk heyecanlar anlatıldı durdu.
Bu kadar konu açıp gelgit yaşadığınız kişiyi "gerçekten sevmediğiniz" açtığınız konulardan böylesine barizken "dokunmayı normalleştiren" yorumlarla bu durumu garipsediğinizi iddia ederken 1 ay gibi kısa sürede onunla yakınlaştınız, icraate geçtiniz, boshayallersmile (ki şimdi de uzaklaşıverdiniz aynı hızla)yer yer "ses çıkaranlara" yorum yazmak zorunda değilsiniz diye "ayar vermeye çalıştınız" (Onlardan değilim, olsaydım çok eğlenirdim kesin hihoyyyt ) Ki bu yorum isterken yazılan yorumu beğenmeyenleri anlamayışımın ifadesidir. Arz ederim. buyrunnnnnnnnn
Şimdi bu yazdıklarımı okurken sıkıldınız değil mi? Zira ben yazarken sıkıldım.
O zaman esas meseleye gelelim...
"Sevgilimden ayrılmalı mıyım? Lütfen yardım edin" demişsiniz o halde fikrimizi söyleyelim, zorunda olmadığımız halde...
Siz aşka, sevgiye hazır değilsiniz. Talimatla, komutla yaklaşıyor, işin içine biraz duygu karışınca mevcut erkek arkadaşınızdan uzaklaşıyorsunuz. Seven insan değerleri doğrultusunda öper (öpmez) dokunur (dokunmaz) evlenmeden cinselliği yaşar (yaşamaz) bunları sorgulamaz sadece yaşar. Bu genç kızlarımızın ortak hatası, illa ki biri olacak hayatlarında, olunca da bu işin matematiği olacak, Ayşe sarılıyor, ben de mi sarılsam, Fatma'ya tek taş almış,benimki de bana alsa.... aklinialirimsmile Tabii bu karmaşa "trafiği yoğunlaştırıyor" biri park etmeden geçiş izni ötekine veriliyor. şutarafagitti
Hanımlar dikkat, erkekler zaten düz mantıkla yaşayan, basit varlıklar üstüne bir de onları dengesiz hareketlerimizle serseme çevirmeyelim. :mymeka: Doğru zamanı, büyümeyi, olgunlaşmayı bekleyelim. Gerçekten sevebilecek adam gibi adamları da "bunu beğendim ötekini iade etsem mi?" gibi "ham hareketlerle" duygusuz, ruhsuz, güvenini yitirmiş boş kuklalara döndürmeyelim. Erkekleri yerden yere vururken dönüp bir de kendimize bakalım. Ana olan, canan olan, şiirlerle, şarkılarla, hayalllerce yüceltilen kadınlardır, değerimizi düşürmeyelim. Hovardalık, dengesizlik, çapkınlık, daldan dala konmaları erkeklere bırakalım. Bırakalım ki yarın bir gün başımıza bir hal geldiğinde şikayet etmeye, dua etmeye yüzümüz olsun... sengözlerimebaksanab
elektrik kesilince seninle konuşmak için değil, internet bağımlısı olduğu için internet kafeye gitmiş canım o. ve sen fena halde aşka özlem içindesin, hata yapmadan uslanman zor görünüyo.
Teardropu repledim,övgülerim senin o haldeolumunekankayizsmileHanımlar korktuğum başıma geldi...
Sitede zaman zaman meydana gelen rumuz karmaşası, medeni durumu "evli" yazıp erkek arkadaşından dem vuranlar olduğunda ben de tepki gösterirdim ta ki o şahıs rumuzun başkasına ait olduğunu iddia edene dek. ınanıp inanmamak ya da samimiyetini dikkat almak sizlere kalıyor elbette, bunu saklı tutuyorum.
Kız kardeşim de forumun müdavimidir ve rumuzunun çıkışını almasını ısrarla söylememe rağmen zaman zaman ihmal ediyor bunu... Daha evvel de yanlışlıkla yorum yazdım onun rumuzundandan. Yalnız bu seferki ifadelerimden rahatsız. Yukarıdaki "teardrop" rumuzunun beyanatı şahsıma aittir. "Bundan bize ne?" diyen varsa (belki ben de öyle derdim) kız kardeşim yorumumu ve eleştirilerimi çok sert bulduğundan kendi rumuzuna ait böyle açıklamalar olmayacağını söylememi istiyor ve arada kalmanıza hak veriyor secretlove. Sizi ben kararsız buluyorum(ek olarak yukarıdaki yazdıklarımı tekrar okuyabilirsiniz.)
Bu uzun (ve bana göre gereksiz açıklamayla) gözlerinizi yorduğum için özür dilerim sevgili site sakinleri... buyrunnnnnnnnn
sevgilim dediğim kişiyle daha 1 ay oldu yani daha çok başındayız ben ona bunu yapmak istemiyorum bundan dolayı sıkıntı içindeyim ya ayrılıcam yada ayrılmayıp bu kişiyle bu kadar ilgili olmıycam
yolun başında olmanız sevgili olmadığınız anlamına gelmiyo malesef.ben anlamıyorum sevgiliniz varken niye başkasıyla msn görüşme ihtiyacı duyuyosunuz.sevgiliniz yapsaydı sizin tepkiniz ne olurdu.bence siz ayrılın bir müddet kimseyle görüşmeyin kafanız çok ama çok karışmış.daldan dala atlamak derim ben buna.sevgilim var ama msndede istediğimle görüşürüm.ileride yeni evlendim ama başkasıyla görüşüyorum diycekmişiniz gibi geliyor bana ozamanda yeni evliyim daha yolun başındamıyım diyceksiniz
Eğer biriyle beraberken, başkalarını da ölçüp tartıyosa; o zaman ilerde sevgilisi de başka kızlarla konuşup ölçüp tarttığında şikayet etmesin, evli olmadıktan sonra isteğinle muhabbet et, gez-dolaş böyle saçmalık mı olur Allah aşkına, nerde kaldı aşk, sevgi, duygular... sadakat bi ilişkide en önemli noktadır...Valla hep kadın mı düşünmeli, o bana bunu yapsa ne hissederim diye; kaç yaşındasın bilmiyorum ama karşındakini ciddi düşünmediğin sürece pekte umursama. Öğrencisin henüz madem, tanı erkekleri, erkekler üniversitede önüne gelenle çıkar, tecrübe edinir, sonra içlerinden en düzgünüyle evlenir. Bunu yapan bayan olduğu zaman da hoş karşılanmaz toplumda. Tanımak için, duygularını isimlendirmek için yaptıkların gayet normal bence. Böyle aldatma olmaz, ikisini de dene, ölç, biç. Hangisi sana daha çok değer veriyorsa onunla devam et yoluna. Şu an sevgilim dediğin insandan da ayrılırsan hayata küsmez, dert etme. 2 gün üzülür, sonrasında bulur yeni birini. Erkekler kadınlar kadar duygusal değildir. Yazımın hiçbir yerinde genelleme yapmadığımı belirteyim. :)) Hıı, bi de onu gerçekten aldatsan ne olacak? Eşi değilsin ki kafasına taksın, sadece sağda solda hakkında kötü konuşur; bu da senin umrunda olmamalı. Erkek yapınca iyi, kadın yapınca kötü. Gönlün başka birine kayabiliyorsa, aşık değilsin güzelim; onu düşünme, kendini düşün, ne işin var sevmediğin adamla? :))
Eğer biriyle beraberken, başkalarını da ölçüp tartıyosa; o zaman ilerde sevgilisi de başka kızlarla konuşup ölçüp tarttığında şikayet etmesin, evli olmadıktan sonra isteğinle muhabbet et, gez-dolaş böyle saçmalık mı olur Allah aşkına, nerde kaldı aşk, sevgi, duygular... sadakat bi ilişkide en önemli noktadır...
erkekler yapıyo biz de yapalım diye bi mantık olabilir mi ya; namusumuzu elalem ne der diye deil kendimize değer verdiğimiz için koruruz, ayrıldıktan sonra istediğini yap ama biriyle beraberken başkalarıyla da olmak "sevdiğimiz" kişiye haksızlık olur, tabi eğer gerçekten seviyorsak, kimse deneme tahtası deildir, "onu denedim olmadı, hayır şunu beğenmedim, bi de bunla takılim bakim nasıl olcak" kıyafet mi deniyosunuz Allah aşkına...lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?