- Konu Sahibi secretlove
arkadaşlar ben sevgilimden bahsettim size hep sorunlardan felan şuanki durumum öyle karıştıki kendimi anlamıyorum bir hafta önce son sınıf tıpta okuyan bu ay mezun olacak bi çocukla tanıştım çok iyi anlaşıyoruz dün evinde elektrik gitmiş yakınlarda elektrik görünüyo dedi yağmurda yağıyodu çok. benimle konuşabilmek için gecenin bi yarısı arkadaşının internet cafesine gidip msn açtı bunu istemedim aslında benim için böyle şeyler yapmasını ama bişey olmaz konuşuruz biraz dedi gece saat 1 konuştuk 2.30 a kadar ben fazla dayanamadım o tıpta okuduğu için alışmış artık gece mesaisine sorun olmadı ona ama şimdi asıl derdime geleyim benim bi sevgilim var ve onu çokta sevmediğimi düşünüyorum ve bunu çocuğa söyledim nasıl ayrılabilirim kırmadan diye fikir aldım ve kaç gündür sorup duruyo ne yaptın diye bende bi anda kesip atamam dedim onu kırmadan yapmam lazım dedim ne oluyo bana anlamıyorum bu çocuktanda hoşlanıyorum sevgilimi bırakmalımıyım karar vermiyorum aslında bunu bayadır düşünüyorum ama şimdi bi türlü karar veremiyorum onun ilgisinden mahrum kalmak mı düşündürüyo böyle ilgili olan birini bulamam diyemi korkuyorum çözemedim :sinifsinif:
ayrıca o bana eski sevgilisinden bahsetti ayrılalı yaklaşık bi sene olmuş ama aileleri yüzünden ayrılmışlar annesi ya o ya ben demiş o da ailesini seçmiş kızda buna kızıp tamamen irtibatını kesmiş onu unutamadığı çok belli yani ortada bi ihanet felan yok bunun için normal sevgiyle hatırlaması o böyle anlatınca ona karşı bi adım geri oldum ve bu yüzden birazda düşünceli olmam yani onla olsam bile bu kafamın bi köşesinde durucak benle çok ilgili ama bunlardan dolayı daha çok düşünür oldum :sinifsinif:
daha yeni tanıştık aslında nerdeyse 2 hafta olcak ilk zaman hiç yüz vermedim ama 2 gündür onun için msni sürekli açık tutuyorum bu yaptığım doğru gelmiyo sevgilim varken başka biriyle ilgli olmak ve ilgilenmek kafayı yicem başkası için de birini bırakmak kötü bişey gibi geliyo off ya yardım edin ne olur mafoldumben
ayrıca o bana eski sevgilisinden bahsetti ayrılalı yaklaşık bi sene olmuş ama aileleri yüzünden ayrılmışlar annesi ya o ya ben demiş o da ailesini seçmiş kızda buna kızıp tamamen irtibatını kesmiş onu unutamadığı çok belli yani ortada bi ihanet felan yok bunun için normal sevgiyle hatırlaması o böyle anlatınca ona karşı bi adım geri oldum ve bu yüzden birazda düşünceli olmam yani onla olsam bile bu kafamın bi köşesinde durucak benle çok ilgili ama bunlardan dolayı daha çok düşünür oldum :sinifsinif:
daha yeni tanıştık aslında nerdeyse 2 hafta olcak ilk zaman hiç yüz vermedim ama 2 gündür onun için msni sürekli açık tutuyorum bu yaptığım doğru gelmiyo sevgilim varken başka biriyle ilgli olmak ve ilgilenmek kafayı yicem başkası için de birini bırakmak kötü bişey gibi geliyo off ya yardım edin ne olur mafoldumben