• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimden ayrılmalımıyım ? lütfen yarım edin

secretlove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
135
0
46
Kocaeli
arkadaşlar ben sevgilimden bahsettim size hep sorunlardan felan şuanki durumum öyle karıştıki kendimi anlamıyorum bir hafta önce son sınıf tıpta okuyan bu ay mezun olacak bi çocukla tanıştım çok iyi anlaşıyoruz dün evinde elektrik gitmiş yakınlarda elektrik görünüyo dedi yağmurda yağıyodu çok. benimle konuşabilmek için gecenin bi yarısı arkadaşının internet cafesine gidip msn açtı bunu istemedim aslında benim için böyle şeyler yapmasını ama bişey olmaz konuşuruz biraz dedi gece saat 1 konuştuk 2.30 a kadar ben fazla dayanamadım o tıpta okuduğu için alışmış artık gece mesaisine sorun olmadı ona ama şimdi asıl derdime geleyim benim bi sevgilim var ve onu çokta sevmediğimi düşünüyorum ve bunu çocuğa söyledim nasıl ayrılabilirim kırmadan diye fikir aldım ve kaç gündür sorup duruyo ne yaptın diye bende bi anda kesip atamam dedim onu kırmadan yapmam lazım dedim ne oluyo bana anlamıyorum bu çocuktanda hoşlanıyorum sevgilimi bırakmalımıyım karar vermiyorum aslında bunu bayadır düşünüyorum ama şimdi bi türlü karar veremiyorum onun ilgisinden mahrum kalmak mı düşündürüyo böyle ilgili olan birini bulamam diyemi korkuyorum çözemedim :sinifsinif:
ayrıca o bana eski sevgilisinden bahsetti ayrılalı yaklaşık bi sene olmuş ama aileleri yüzünden ayrılmışlar annesi ya o ya ben demiş o da ailesini seçmiş kızda buna kızıp tamamen irtibatını kesmiş onu unutamadığı çok belli yani ortada bi ihanet felan yok bunun için normal sevgiyle hatırlaması o böyle anlatınca ona karşı bi adım geri oldum ve bu yüzden birazda düşünceli olmam yani onla olsam bile bu kafamın bi köşesinde durucak benle çok ilgili ama bunlardan dolayı daha çok düşünür oldum :sinifsinif:
daha yeni tanıştık aslında nerdeyse 2 hafta olcak ilk zaman hiç yüz vermedim ama 2 gündür onun için msni sürekli açık tutuyorum bu yaptığım doğru gelmiyo sevgilim varken başka biriyle ilgli olmak ve ilgilenmek kafayı yicem başkası için de birini bırakmak kötü bişey gibi geliyo off ya yardım edin ne olur mafoldumben

bencede yaptığınız çok yanlış sevgilinizi sevmiyodunuz madem neden sevgilinizle berabersiniz ve neden umut verdiniz başkasını bulunca sen yoluna ben yolumamı diyceksiniz.şahsen ben mesleklerle insanın insan olduğunu düşünmüyorum kafanızda çok karışmış kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi karşı tarafa yapmayın

bencede yaptığınız çok yanlış sevgilinizi sevmiyodunuz madem neden sevgilinizle berabersiniz ve neden umut verdiniz başkasını bulunca sen yoluna ben yolumamı diyceksiniz.şahsen ben mesleklerle insanın insan olduğunu düşünmüyorum kafanızda çok karışmış kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi karşı tarafa yapmayın

sevgilim dediğim kişiyle daha 1 ay oldu yani daha çok başındayız ben ona bunu yapmak istemiyorum bundan dolayı sıkıntı içindeyim ya ayrılıcam yada ayrılmayıp bu kişiyle bu kadar ilgili olmıycam

Önceki konularınızı da takip ettik ister istemez zira aynı mevzu hakkında epey konu açtınız... Mümkün olduğunca genel yazacağım, kısa kısa benzer şeyler yazılacağını düşünüyorum, elbette herkes kendince ifade edecek...
Sevip sevmediğinize emin olmadan "dokunmak normal mi?" dediniz gerçekten sevenler ve aşkı tanıyanlarla değerlerini farklı yaşayanlar karşı karşıya geldi.
"İlk kez öpüştüm ama bir şey hissetmedim" dediniz, öpüşme ve insan anatomisi ve ilk heyecanlar anlatıldı durdu.
Bu kadar konu açıp gelgit yaşadığınız kişiyi "gerçekten sevmediğiniz" açtığınız konulardan böylesine barizken "dokunmayı normalleştiren" yorumlarla bu durumu garipsediğinizi iddia ederken 1 ay gibi kısa sürede onunla yakınlaştınız, icraate geçtiniz, boshayallersmile (ki şimdi de uzaklaşıverdiniz aynı hızla kaydirigubbakcemile4 )yer yer "ses çıkaranlara" yorum yazmak zorunda değilsiniz diye "ayar vermeye çalıştınız" (Onlardan değilim, olsaydım çok eğlenirdim kesin hihoyyyt ) Ki bu yorum isterken yazılan yorumu beğenmeyenleri anlamayışımın ifadesidir. Arz ederim. buyrunnnnnnnnn
Şimdi bu yazdıklarımı okurken sıkıldınız değil mi? Zira ben yazarken sıkıldım.
O zaman esas meseleye gelelim...
"Sevgilimden ayrılmalı mıyım? Lütfen yardım edin" demişsiniz o halde fikrimizi söyleyelim, zorunda olmadığımız halde...
Siz aşka, sevgiye hazır değilsiniz. Talimatla, komutla yaklaşıyor, işin içine biraz duygu karışınca mevcut erkek arkadaşınızdan uzaklaşıyorsunuz. Seven insan değerleri doğrultusunda öper (öpmez) dokunur (dokunmaz) evlenmeden cinselliği yaşar (yaşamaz) bunları sorgulamaz sadece yaşar. Bu genç kızlarımızın ortak hatası, illa ki biri olacak hayatlarında, olunca da bu işin matematiği olacak, Ayşe sarılıyor, ben de mi sarılsam, Fatma'ya tek taş almış,benimki de bana alsa.... aklinialirimsmile Tabii bu karmaşa "trafiği yoğunlaştırıyor" biri park etmeden geçiş izni ötekine veriliyor. şutarafagitti
Hanımlar dikkat, erkekler zaten düz mantıkla yaşayan, basit varlıklar üstüne bir de onları dengesiz hareketlerimizle serseme çevirmeyelim. :mymeka: Doğru zamanı, büyümeyi, olgunlaşmayı bekleyelim. Gerçekten sevebilecek adam gibi adamları da "bunu beğendim ötekini iade etsem mi?" gibi "ham hareketlerle" duygusuz, ruhsuz, güvenini yitirmiş boş kuklalara döndürmeyelim. Erkekleri yerden yere vururken dönüp bir de kendimize bakalım. Ana olan, canan olan, şiirlerle, şarkılarla, hayalllerce yüceltilen kadınlardır, değerimizi düşürmeyelim. Hovardalık, dengesizlik, çapkınlık, daldan dala konmaları erkeklere bırakalım. Bırakalım ki yarın bir gün başımıza bir hal geldiğinde şikayet etmeye, dua etmeye yüzümüz olsun... sengözlerimebaksanab

Önceki konularınızı da takip ettik ister istemez zira aynı mevzu hakkında epey konu açtınız... Mümkün olduğunca genel yazacağım, kısa kısa benzer şeyler yazılacağını düşünüyorum, elbette herkes kendince ifade edecek...
Sevip sevmediğinize emin olmadan "dokunmak normal mi?" dediniz gerçekten sevenler ve aşkı tanıyanlarla değerlerini farklı yaşayanlar karşı karşıya geldi.
"İlk kez öpüştüm ama bir şey hissetmedim" dediniz, öpüşme ve insan anatomisi ve ilk heyecanlar anlatıldı durdu.
Bu kadar konu açıp gelgit yaşadığınız kişiyi "gerçekten sevmediğiniz" açtığınız konulardan böylesine barizken "dokunmayı normalleştiren" yorumlarla bu durumu garipsediğinizi iddia ederken 1 ay gibi kısa sürede onunla yakınlaştınız, icraate geçtiniz, boshayallersmile (ki şimdi de uzaklaşıverdiniz aynı hızla kaydirigubbakcemile4 )yer yer "ses çıkaranlara" yorum yazmak zorunda değilsiniz diye "ayar vermeye çalıştınız" (Onlardan değilim, olsaydım çok eğlenirdim kesin hihoyyyt ) Ki bu yorum isterken yazılan yorumu beğenmeyenleri anlamayışımın ifadesidir. Arz ederim. buyrunnnnnnnnn
Şimdi bu yazdıklarımı okurken sıkıldınız değil mi? Zira ben yazarken sıkıldım.
O zaman esas meseleye gelelim...
"Sevgilimden ayrılmalı mıyım? Lütfen yardım edin" demişsiniz o halde fikrimizi söyleyelim, zorunda olmadığımız halde...
Siz aşka, sevgiye hazır değilsiniz. Talimatla, komutla yaklaşıyor, işin içine biraz duygu karışınca mevcut erkek arkadaşınızdan uzaklaşıyorsunuz. Seven insan değerleri doğrultusunda öper (öpmez) dokunur (dokunmaz) evlenmeden cinselliği yaşar (yaşamaz) bunları sorgulamaz sadece yaşar. Bu genç kızlarımızın ortak hatası, illa ki biri olacak hayatlarında, olunca da bu işin matematiği olacak, Ayşe sarılıyor, ben de mi sarılsam, Fatma'ya tek taş almış,benimki de bana alsa.... aklinialirimsmile Tabii bu karmaşa "trafiği yoğunlaştırıyor" biri park etmeden geçiş izni ötekine veriliyor. şutarafagitti
Hanımlar dikkat, erkekler zaten düz mantıkla yaşayan, basit varlıklar üstüne bir de onları dengesiz hareketlerimizle serseme çevirmeyelim. :mymeka: Doğru zamanı, büyümeyi, olgunlaşmayı bekleyelim. Gerçekten sevebilecek adam gibi adamları da "bunu beğendim ötekini iade etsem mi?" gibi "ham hareketlerle" duygusuz, ruhsuz, güvenini yitirmiş boş kuklalara döndürmeyelim. Erkekleri yerden yere vururken dönüp bir de kendimize bakalım. Ana olan, canan olan, şiirlerle, şarkılarla, hayalllerce yüceltilen kadınlardır, değerimizi düşürmeyelim. Hovardalık, dengesizlik, çapkınlık, daldan dala konmaları erkeklere bırakalım. Bırakalım ki yarın bir gün başımıza bir hal geldiğinde şikayet etmeye, dua etmeye yüzümüz olsun... sengözlerimebaksanab

evet epeyce konu açtım sizi hiç bi şekilde yargılayamam bunlar kendi içimdeki karışıklıklar hiç birinin de içinden çıkamadım açıkçası bana sevgili felan yaramıyo anladığım kadarıyla ilk sevgiliydi güya ama herşey saçma sapan oldu çıktı herşey anlamsız ve boş oldu dediklerinizde haklısınız
bunların hepsi iç karşıklıklarım çelişkilerim yapmaman gereken yapmam gereken şeylerin hepsinin birbirine girmesi aslında yanlış kişiyle başladım gibi görünüyo inş böyle devam etmez
en iyisi ayrılmak ve yoluma bakmak olcak

elektrik kesilince seninle konuşmak için değil, internet bağımlısı olduğu için internet kafeye gitmiş canım o. ve sen fena halde aşka özlem içindesin, hata yapmadan uslanman zor görünüyo.

Hanımlar korktuğum başıma geldi...
Sitede zaman zaman meydana gelen rumuz karmaşası, medeni durumu "evli" yazıp erkek arkadaşından dem vuranlar olduğunda ben de tepki gösterirdim ta ki o şahıs rumuzun başkasına ait olduğunu iddia edene dek. İnanıp inanmamak ya da samimiyetini dikkat almak sizlere kalıyor elbette, bunu saklı tutuyorum.
Kız kardeşim de forumun müdavimidir ve rumuzunun çıkışını almasını ısrarla söylememe rağmen zaman zaman ihmal ediyor bunu... Daha evvel de yanlışlıkla yorum yazdım onun rumuzundandan. Yalnız bu seferki ifadelerimden rahatsız. Yukarıdaki "teardrop" rumuzunun beyanatı şahsıma aittir. "Bundan bize ne?" diyen varsa (belki ben de öyle derdim) kız kardeşim yorumumu ve eleştirilerimi çok sert bulduğundan kendi rumuzuna ait böyle açıklamalar olmayacağını söylememi istiyor ve arada kalmanıza hak veriyor secretlove. Sizi ben kararsız buluyorum(ek olarak yukarıdaki yazdıklarımı tekrar okuyabilirsiniz.)
Bu uzun (ve bana göre gereksiz açıklamayla) gözlerinizi yorduğum için özür dilerim sevgili site sakinleri... buyrunnnnnnnnn

elektrik kesilince seninle konuşmak için değil, internet bağımlısı olduğu için internet kafeye gitmiş canım o. ve sen fena halde aşka özlem içindesin, hata yapmadan uslanman zor görünüyo.

internet bağımlısı olduğunu düşünmüyorum çoğu zaman nette değil akşamları bi kaç saat
inş hata yapmam daha fazla tek istediğim bu

biraz yalnız kalman sana iyi gelcek bence...:kahve: ne yaptığını bilmiyosun. bi arkadaşta bahsetmiş sevgiye, aşka açsın sanırım. kimden ilgi gelse ona mı gidiyosun ne? açıkçası her bayan kendinin beğenilmesinden, kendiyle ilgilenilmesinden hoşnut olur. bence seninkide sadece bu kadar, ilerde ben bu kişiyi bıraktım şu şahısla beraberim ama sanırım sevmiyorum gibi bir konu açman muhtemel...

hayatında biri varken ister 1 ay ister 1 hafta olsun beraberliğinin başlaması,, başka bir erkekle msnda flörtleşmek tek kelimeyle aldatmadır. şu anda sevgilini aldatıyorsun. madem başkası aklında,bırak sevgilini ,ol diğeriyle..

Hanımlar korktuğum başıma geldi...
Sitede zaman zaman meydana gelen rumuz karmaşası, medeni durumu "evli" yazıp erkek arkadaşından dem vuranlar olduğunda ben de tepki gösterirdim ta ki o şahıs rumuzun başkasına ait olduğunu iddia edene dek. ınanıp inanmamak ya da samimiyetini dikkat almak sizlere kalıyor elbette, bunu saklı tutuyorum.
Kız kardeşim de forumun müdavimidir ve rumuzunun çıkışını almasını ısrarla söylememe rağmen zaman zaman ihmal ediyor bunu... Daha evvel de yanlışlıkla yorum yazdım onun rumuzundandan. Yalnız bu seferki ifadelerimden rahatsız. Yukarıdaki "teardrop" rumuzunun beyanatı şahsıma aittir. "Bundan bize ne?" diyen varsa (belki ben de öyle derdim) kız kardeşim yorumumu ve eleştirilerimi çok sert bulduğundan kendi rumuzuna ait böyle açıklamalar olmayacağını söylememi istiyor ve arada kalmanıza hak veriyor secretlove. Sizi ben kararsız buluyorum(ek olarak yukarıdaki yazdıklarımı tekrar okuyabilirsiniz.)
Bu uzun (ve bana göre gereksiz açıklamayla) gözlerinizi yorduğum için özür dilerim sevgili site sakinleri... buyrunnnnnnnnn
Teardropu repledim,övgülerim senin o haldeolumunekankayizsmile

sevgilim dediğim kişiyle daha 1 ay oldu yani daha çok başındayız ben ona bunu yapmak istemiyorum bundan dolayı sıkıntı içindeyim ya ayrılıcam yada ayrılmayıp bu kişiyle bu kadar ilgili olmıycam

yolun başında olmanız sevgili olmadığınız anlamına gelmiyo malesef.ben anlamıyorum sevgiliniz varken niye başkasıyla msn görüşme ihtiyacı duyuyosunuz.sevgiliniz yapsaydı sizin tepkiniz ne olurdu.bence siz ayrılın bir müddet kimseyle görüşmeyin kafanız çok ama çok karışmış.daldan dala atlamak derim ben buna.sevgilim var ama msndede istediğimle görüşürüm.ileride yeni evlendim ama başkasıyla görüşüyorum diycekmişiniz gibi geliyor bana ozamanda yeni evliyim daha yolun başındamıyım diyceksiniz

yolun başında olmanız sevgili olmadığınız anlamına gelmiyo malesef.ben anlamıyorum sevgiliniz varken niye başkasıyla msn görüşme ihtiyacı duyuyosunuz.sevgiliniz yapsaydı sizin tepkiniz ne olurdu.bence siz ayrılın bir müddet kimseyle görüşmeyin kafanız çok ama çok karışmış.daldan dala atlamak derim ben buna.sevgilim var ama msndede istediğimle görüşürüm.ileride yeni evlendim ama başkasıyla görüşüyorum diycekmişiniz gibi geliyor bana ozamanda yeni evliyim daha yolun başındamıyım diyceksiniz

insan bi arkadaşıyla nasıl msnde konuşuyosa öyle konuşuyorum ona ilgi felan göstermiyorum yani hoşlanmaktan bahsetmiyorum sadece 2 arkadaş gibi konuşuyoruz günlük şeylerden siz arkadaşınızla konuşmazmısınız yani bu bir erkek olamazmı ondan başka 6 senelik çok iyi anlaştığım erkek arkadaşım var ama onla böyle şeyler düşünmedik hep bi saygı çerçevesindeydi hâlada öyle yani konuşmak aldatmak içerisine mi giriyo evet ondan hoşlanmaya başladım ama ona ilgi felan göstermiyorum yani bişeyler için can atıyo gibi göstermiyorum sevgilim olduğu için son derece mesafeliyim sadece 2 arkadaş gibi
1 aydan kastım birbirimizi yeni tanımamızdı evet kafam fazlasıyla karışık sağlıklı düşünemediğim kesin ama açıkçası sizde biraz abartmadınızmı yeni eviliyim yolun başındayım diycek kadarmıyım sizce hem daha önce yazdıklarıma baktıysanız ilk sevgilim dedim daha önce olmadıki bu bir aydır böyleyim yani bu zamana kadar kimseye yüz vermedim ve sevgili olmadım bu işler bana göre değil anladığım kadarıyla ama hayatımda birinin olmasına özlem duyuyorum ve bu özlem beni bunlara itti anladığım kadarıyla herkesi reddetmemin sebepleride kötü insan yada çirkin diye değil hep biraz daha beklemelisin diyen içimdeki sesti ve şuan kendimi sonderce yalnız hissetmem bütün bu anlattıklarıma kafa karışıklarına sebep oldu ve en başlangıç olarak yanlış bi insanla başladığımı düşünüyorum ne yazıkki
aslında hâla işin içinden çıkmış değilim herşey karmakarışık görünüyor gözüme
teşekkür ederim ginede düşüncelerinize...

Şimdi benim anlamadığım, sırf biriyle çıkmış olmak için mi çıkıyosunuz şu anki sevgilinizle, yani arada aşk yok sadece bi hoşlanma ve biriyle çıkma ihtiyacı var ondan dolayı???...

aldatma meselesine gelince, önemli olan nasıl konuştuğunuz deil ne niyetle konuştuğunuzdur, siz ona yüz vermiyorum desenizde erkekler böle düşünmez, hatta "sevgilimden ayrılıcam" diye muhabbet ettiğiniz erkek hiç de sizi arkadaş gibi görmez emin olun...

bence eğer şu an çıktığınız erkek arkadaşınızı sevmiyosanız ona daha fazla haksızlık etmeyin, ayrılın; ayrıca ben şu an görüştüğünüz kişiyi de sevdiğinizi sanmıyorum, onun size çekici gelmesi; tıpta okuyor olması bile olabilir; belki siz bile bunu farketmeden iç güdüsel olarak ona yaklaşmış olabilirsiniz; bir de kadınların hoşuna gider bi erkeğin onunla ilgilenmesi, görünen o ki şu an konuştuğunuz kişinin ilgisi hoşunuza gitmiş; yoksa aman aman bi aşk, sevgi yok sanırım ortada...

biriyle çıkmış olmak için çıkmayın, çocuk oyuncağı deil bu; hayatınızı beraber geçireceğiniz kişiyi seçiyosunuz; herkesin sevgilisi var benim niye yok gibi mantığa sakın düşmeyin, gerçekten ciddi ciddi bişeyler hisstetiğiniz kişiyle bi ilişkiye başlayın, yoksa ilerleyen zamanlarda kusurlar gözünüzde büyür, hiç bişeye tahammül edemezsiniz...

Valla hep kadın mı düşünmeli, o bana bunu yapsa ne hissederim diye; kaç yaşındasın bilmiyorum ama karşındakini ciddi düşünmediğin sürece pekte umursama. Öğrencisin henüz madem, tanı erkekleri, erkekler üniversitede önüne gelenle çıkar, tecrübe edinir, sonra içlerinden en düzgünüyle evlenir. Bunu yapan bayan olduğu zaman da hoş karşılanmaz toplumda. Tanımak için, duygularını isimlendirmek için yaptıkların gayet normal bence. Böyle aldatma olmaz, ikisini de dene, ölç, biç. Hangisi sana daha çok değer veriyorsa onunla devam et yoluna. Şu an sevgilim dediğin insandan da ayrılırsan hayata küsmez, dert etme. 2 gün üzülür, sonrasında bulur yeni birini. Erkekler kadınlar kadar duygusal değildir. Yazımın hiçbir yerinde genelleme yapmadığımı belirteyim. :)) Hıı, bi de onu gerçekten aldatsan ne olacak? Eşi değilsin ki kafasına taksın, sadece sağda solda hakkında kötü konuşur; bu da senin umrunda olmamalı. Erkek yapınca iyi, kadın yapınca kötü. Gönlün başka birine kayabiliyorsa, aşık değilsin güzelim; onu düşünme, kendini düşün, ne işin var sevmediğin adamla? :))

Valla hep kadın mı düşünmeli, o bana bunu yapsa ne hissederim diye; kaç yaşındasın bilmiyorum ama karşındakini ciddi düşünmediğin sürece pekte umursama. Öğrencisin henüz madem, tanı erkekleri, erkekler üniversitede önüne gelenle çıkar, tecrübe edinir, sonra içlerinden en düzgünüyle evlenir. Bunu yapan bayan olduğu zaman da hoş karşılanmaz toplumda. Tanımak için, duygularını isimlendirmek için yaptıkların gayet normal bence. Böyle aldatma olmaz, ikisini de dene, ölç, biç. Hangisi sana daha çok değer veriyorsa onunla devam et yoluna. Şu an sevgilim dediğin insandan da ayrılırsan hayata küsmez, dert etme. 2 gün üzülür, sonrasında bulur yeni birini. Erkekler kadınlar kadar duygusal değildir. Yazımın hiçbir yerinde genelleme yapmadığımı belirteyim. :)) Hıı, bi de onu gerçekten aldatsan ne olacak? Eşi değilsin ki kafasına taksın, sadece sağda solda hakkında kötü konuşur; bu da senin umrunda olmamalı. Erkek yapınca iyi, kadın yapınca kötü. Gönlün başka birine kayabiliyorsa, aşık değilsin güzelim; onu düşünme, kendini düşün, ne işin var sevmediğin adamla? :))
Eğer biriyle beraberken, başkalarını da ölçüp tartıyosa; o zaman ilerde sevgilisi de başka kızlarla konuşup ölçüp tarttığında şikayet etmesin, evli olmadıktan sonra isteğinle muhabbet et, gez-dolaş böyle saçmalık mı olur Allah aşkına, nerde kaldı aşk, sevgi, duygular... sadakat bi ilişkide en önemli noktadır...

erkekler yapıyo biz de yapalım diye bi mantık olabilir mi ya; namusumuzu elalem ne der diye deil kendimize değer verdiğimiz için koruruz, ayrıldıktan sonra istediğini yap ama biriyle beraberken başkalarıyla da olmak "sevdiğimiz" kişiye haksızlık olur, tabi eğer gerçekten seviyorsak, kimse deneme tahtası deildir, "onu denedim olmadı, hayır şunu beğenmedim, bi de bunla takılim bakim nasıl olcak" kıyafet mi deniyosunuz Allah aşkına...:olmaz:

Çok gençsin kafan karışık henüz ne istediğini bilemiyorsun. Ama sevmediğin biriyle görüşme, ısınamdın sanırım erkek arkadaşına..Diğer kişiye gelince henüz ortada bişey yok, aranızda bişey olurmu? olmazmı bilemem ama eğerki sevmiyorsan diğerini bitir kibaca..

Eğer biriyle beraberken, başkalarını da ölçüp tartıyosa; o zaman ilerde sevgilisi de başka kızlarla konuşup ölçüp tarttığında şikayet etmesin, evli olmadıktan sonra isteğinle muhabbet et, gez-dolaş böyle saçmalık mı olur Allah aşkına, nerde kaldı aşk, sevgi, duygular... sadakat bi ilişkide en önemli noktadır...

erkekler yapıyo biz de yapalım diye bi mantık olabilir mi ya; namusumuzu elalem ne der diye deil kendimize değer verdiğimiz için koruruz, ayrıldıktan sonra istediğini yap ama biriyle beraberken başkalarıyla da olmak "sevdiğimiz" kişiye haksızlık olur, tabi eğer gerçekten seviyorsak, kimse deneme tahtası deildir, "onu denedim olmadı, hayır şunu beğenmedim, bi de bunla takılim bakim nasıl olcak" kıyafet mi deniyosunuz Allah aşkına...:olmaz:

doğru söylüyosunuz vereliniortak

Back