• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden ayrilmaktan kararsizim :(

Ağlama yaahuu bundan bir 4 5 sene sonra aklına gelince çocuk muşum diyeceksin Allah uzun ömür versin. Bazı şeyleri tecrübe ederek yaşamak gerekiyor demek ki. Daha güçlü olman için. İyi insanlara denk gelsin bütün gençler ♥️ üzülme ardına bakma

O agladigimi duyunca telefonda. Neden agliyorsun aglama ben su an kizgin oldugum icin bunlari dedim. Beni mutlu eden hicbisey yok bu hayatta senden baska. Ve sadece sana guvendigim icin su an uzuldum ve hayal kirikligina ugradim dedi

Yemin ederim bu adami arka bahceye gömer üstüne saksı dikerdim. Adam bastan sona manipule etmeye calisiyor. Yemeyin bunlari

Beni neden 8 ay oyaladin diyor ama ben sadece zaman vermek istedim belki eskisi gibi hissederim diye ama olmadi ve oda bir sans istemisti zaten

Kizlar bi sorunum var. Sevgilimle 9 aydir tanisiyoruz ama subatta ilk kez bulustuk. Sevgilim kendini bana farkli tanitmisti. Bulusmadan once onu “x” olarak taniyordum. Yani ismini, yasadigi sehiri, meslegini vs bunla ilgili yalan soylemisti. Sebebi; sozluydu, eski sozlusu onu cok uzdu ve cok sacma bir nedenden dolayi ayrildirlar. Bundan dolayi aska inanci kalmamisti ve insanlara guvenmiyordu. Instagramdan bana yazmisti. Oysa bende insanlara guvenmekte zorlaniyorum yasadigim seylerden dolayi ama ben hep durusttum ona karsi herzaman dogruyu soyledim. Bulusmadan once benle ciddi degildi yani 6 saatte 1 yaziyordu, benden dekolteli fotograf istiyordu bi kac kez bundan dolayi onu engelledim ama sonra bana yine yaziyordu. Neden bunu yaptin sordugumda; bir yandan seni gercekten tanimak istiyordum, diger yandan “buda seni uzecek asik olma” diye dusunuyordum dedi bana. Ozamanlar ona karsi hislerim vardi. Neyse biz bulustuk. Ilk bulusmada herseyi acikladi. Gercek ismini vs hepsini soyledi. ama sanki o gunden sonra o hislerim azaldi. Bana gercekten asik olmustu o gunden sonra. Cok cabaladi, cok pisman oldu, cok ilgilendi benle vs. Sonra haziran ayinda bana cikma teklifi etti. Ben hislerimden emin degildim ama yinede kabul ettim. Zamanla eskisi gibi hissederim diye dusundum ama su an dusunuyorum.. olmadi. Insan asik olunca onun kusurlarini gormez diye biliyorum. Ama o bana cekici gelmiyor. Yani mesela boyu guzel gozleri guzel ama saci pek yok, ve disleri biraz tavsan disi gibi pek guzel degil. Simdi sirf bu yuzden onu terk etmem ama ben nasil kendime bunu yedirdim diye dusunuyorum. Cunku ilk baslarda resmen benle oynadi. Su an o kisiden eser yok. Su an onu “x” degil ama “xx” gibi taniyorum. Cok farkli biri. Iyi biri evet onunda kusurlari var benim gibi ama ona hayran degilim. Bu arada ben 21 yasindayim o 23. Beni cok seviyor ayrilmak istemiyor ama bende asiri kararsizim. Benden cevap bekliyor ama napacagimi bilmiyorum. Bir yandan ayril diye dusunuyorum diger yandanda belki zamanla daha cok seversin/alisirsin diye dusunuyorum. Ne hissetigimi ne yapacagimi bilmiyorum arkadaslar :KK43: onu uzmekte istemiyorum. Cunku zaten kotu bir ask yasamisti. Annesini o dogdugunda kaybetti hayatinda kotu seyler yasadi. Bende kotu seyler yasadim hala yasiyorum ama yinede kimseyi uzmek istemiyorum. Arkadaslar nasil karar vercem ben :KK43:
Ben olaya farklı bakıyorum seni tanımıyormuş ve tanıyınca açıklamış yani neticede dürüst olmuş

Beni neden 8 ay oyaladin diyor ama ben sadece zaman vermek istedim belki eskisi gibi hissederim diye ama olmadi ve oda bir sans istemisti zaten

niye karnında bebeyle ortada mı bırakmışsın?
kanmayın şunlara.
tanıdım, tarzım değilsin, bu kadar yalana tahammül edemem soğudum dersin. başında sonunda söylemesi önemli değil. yalan yalandır. söyledi mi söyledi. güvenle falan alakası yok. dili yalana alışık.
sen bu kadar kolay yalan söyleyebilirmisin.
niye kendini zorla alıştırmaya çalışıyorsun.
sana nacizane abla nasihatı, yalanın büyüğü küçüğü olmaz, söyleyeni söyleyemeyeni olur.

Yani ismini, yasadigi sehiri, meslegini vs bunla ilgili yalan soylemisti. Sebebi; sozluydu, eski sozlusu onu cok uzdu ve cok sacma bir nedenden dolayi ayrildirlar.

Bizim kizlar gereksiz drami niye bu kadar çok seviyorlar? Balik bastan kokar. Adam saçma sapan yalanlar atti iste. Sonra yok pisman oldu ne bilim ne. Konuyu tüm okumadim bile. Adam yalancinin teki. Ciddi anlinmayacak, ondan hemen kaçacak kadar. Sen is çikma teklifini kabul ediyorsun. Ne diyelim. Simdiden bdv'de yerini ayir canim, çok konu açarsin daha.

Guvenmedigi icin baska bi isim soylemis guvenmiyordu

Ama dekolteli foto istiyordu haspman. Sanki sen cia ajanisin. Ismi ile napacaksan. Adamin yalanini kapatmaya çalistigi sey, yine yalan :) Ve sende halen " hislerimden emin degilim" diyorsun. Tabi canim, böyle hint kumasini sakin kaçirma!

Su an benle evlenmeyi dusunuyor cinsellikle ilgili hic konusmuyor yani beni gercekten seviyor ve asik. Bunu etrafimdaki herkes goruyor ama ben sadece kendi hislerimden emin degilim yani benim hislerim azaldi o gunden sonra. Zamanla asik olurmuyum diye dusunuyorum
hıhı canım evet senle evlenir yalanlar üzerine bir ev inşa edersiniz her fırsatta yalan söylemeye devam eder nasılsa sen affedersin

Ondan ayrilmak istedim whatsapta bunu ona dedim. Resmen delirdi. Neden 8 ay sonra bunu diyorsun asil sen duygularimla oynadin istesem senden cok daha iyilerini bulurum senden igreniyorum falan dedi. Sonra beni aradi. Okadar kotu hissettim ki kendimi su an agliyorum
E bulsun hadi. Bunlar esip gürler anca.

Yukarıdaki üye çok güzel söylemiş. Acırsan gün gelir sen acınacak duruma düşersin. Tecrübeyle sabit canım... Sakın acıma duygusuyla hareket etme. Çok iyi niyetlisin ama karşındaki öyle değil. Seni manipule ediyor, sana kendini kötü hissettiriyor. Şu an en ufak üzüntüsünde, başarısızlığında seni suçlayacak. Sen de onlar gibisin vs vs diye diye sen öyle olmadığını kanıtlamaya çalışırken kendinden ödün vereceksin. Gidişat çok belli. İlişki bu değil. Madem güvenemiyor kimseye, instagramda fink atmasaymış. Otursun psikoloğa gitsin, kendini düzeltsin. Sen kimseyi düzeltmek zorunda değilsin. Sakın o anaç fedakar rollere bürünme. Yaşın çok küçük, herkesi kendin gibi sanma.

Cidden hata mi? Ama su an beni cok seviyor yani ilk bulusmadan sonra bunu daha once hic bi kadinda hissetmedigini soyledi. Onun asik oldugunu her halinden anliyorum su an cok ilgili benim icin hersey yapiyor ama ben sadece kendi hislerimden emin degilim
Her erkek bulustugu kadina asik oldum ilk kez bir kadinda bunlari hissediyorym der bilginize.

Back