• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden ayrilmaktan kararsizim :(

Ya varya kemalimde Kemal'in.cocuga toz kondurmuyorsn anlamadm bu kdr.mi.ilgiye hasretsin ya. Cirkinmisin birdaha kimse seni sevemez mi diye dusunuyorsn. Ayrıca başlıkla senin dediklerin çok uyumsuz ayrılmak hiç istemyrsn kararsız deglssn gibi
Nerden cikardin bunu ayrilacam dedim daha yeni

Yani ismini, yasadigi sehiri, meslegini vs bunla ilgili yalan soylemisti. Sebebi; sozluydu, eski sozlusu onu cok uzdu ve cok sacma bir nedenden dolayi ayrildirlar. Bundan dolayi aska inanci kalmamisti ve insanlara guvenmiyordu.
Şu kısmı birkaç kez sesli okuyun. Zaten ayrılmamanız mucize olur.

Kizlar bi sorunum var. Sevgilimle 9 aydir tanisiyoruz ama subatta ilk kez bulustuk. Sevgilim kendini bana farkli tanitmisti. Bulusmadan once onu “x” olarak taniyordum. Yani ismini, yasadigi sehiri, meslegini vs bunla ilgili yalan soylemisti. Sebebi; sozluydu, eski sozlusu onu cok uzdu ve cok sacma bir nedenden dolayi ayrildirlar. Bundan dolayi aska inanci kalmamisti ve insanlara guvenmiyordu. Instagramdan bana yazmisti. Oysa bende insanlara guvenmekte zorlaniyorum yasadigim seylerden dolayi ama ben hep durusttum ona karsi herzaman dogruyu soyledim. Bulusmadan once benle ciddi degildi yani 6 saatte 1 yaziyordu, benden dekolteli fotograf istiyordu bi kac kez bundan dolayi onu engelledim ama sonra bana yine yaziyordu. Neden bunu yaptin sordugumda; bir yandan seni gercekten tanimak istiyordum, diger yandan “buda seni uzecek asik olma” diye dusunuyordum dedi bana. Ozamanlar ona karsi hislerim vardi. Neyse biz bulustuk. Ilk bulusmada herseyi acikladi. Gercek ismini vs hepsini soyledi. ama sanki o gunden sonra o hislerim azaldi. Bana gercekten asik olmustu o gunden sonra. Cok cabaladi, cok pisman oldu, cok ilgilendi benle vs. Sonra haziran ayinda bana cikma teklifi etti. Ben hislerimden emin degildim ama yinede kabul ettim. Zamanla eskisi gibi hissederim diye dusundum ama su an dusunuyorum.. olmadi. Insan asik olunca onun kusurlarini gormez diye biliyorum. Ama o bana cekici gelmiyor. Yani mesela boyu guzel gozleri guzel ama saci pek yok, ve disleri biraz tavsan disi gibi pek guzel degil. Simdi sirf bu yuzden onu terk etmem ama ben nasil kendime bunu yedirdim diye dusunuyorum. Cunku ilk baslarda resmen benle oynadi. Su an o kisiden eser yok. Su an onu “x” degil ama “xx” gibi taniyorum. Cok farkli biri. Iyi biri evet onunda kusurlari var benim gibi ama ona hayran degilim. Bu arada ben 21 yasindayim o 23. Beni cok seviyor ayrilmak istemiyor ama bende asiri kararsizim. Benden cevap bekliyor ama napacagimi bilmiyorum. Bir yandan ayril diye dusunuyorum diger yandanda belki zamanla daha cok seversin/alisirsin diye dusunuyorum. Ne hissetigimi ne yapacagimi bilmiyorum arkadaslar :KK43: onu uzmekte istemiyorum. Cunku zaten kotu bir ask yasamisti. Annesini o dogdugunda kaybetti hayatinda kotu seyler yasadi. Bende kotu seyler yasadim hala yasiyorum ama yinede kimseyi uzmek istemiyorum. Arkadaslar nasil karar vercem ben :KK43:
İsmini bir insan neden yanlış söyler ki kız ???Bilemedim vallahaki.

Kizlar bi sorunum var. Sevgilimle 9 aydir tanisiyoruz ama subatta ilk kez bulustuk. Sevgilim kendini bana farkli tanitmisti. Bulusmadan once onu “x” olarak taniyordum. Yani ismini, yasadigi sehiri, meslegini vs bunla ilgili yalan soylemisti. Sebebi; sozluydu, eski sozlusu onu cok uzdu ve cok sacma bir nedenden dolayi ayrildirlar. Bundan dolayi aska inanci kalmamisti ve insanlara guvenmiyordu. Instagramdan bana yazmisti. Oysa bende insanlara guvenmekte zorlaniyorum yasadigim seylerden dolayi ama ben hep durusttum ona karsi herzaman dogruyu soyledim. Bulusmadan once benle ciddi degildi yani 6 saatte 1 yaziyordu, benden dekolteli fotograf istiyordu bi kac kez bundan dolayi onu engelledim ama sonra bana yine yaziyordu. Neden bunu yaptin sordugumda; bir yandan seni gercekten tanimak istiyordum, diger yandan “buda seni uzecek asik olma” diye dusunuyordum dedi bana. Ozamanlar ona karsi hislerim vardi. Neyse biz bulustuk. Ilk bulusmada herseyi acikladi. Gercek ismini vs hepsini soyledi. ama sanki o gunden sonra o hislerim azaldi. Bana gercekten asik olmustu o gunden sonra. Cok cabaladi, cok pisman oldu, cok ilgilendi benle vs. Sonra haziran ayinda bana cikma teklifi etti. Ben hislerimden emin degildim ama yinede kabul ettim. Zamanla eskisi gibi hissederim diye dusundum ama su an dusunuyorum.. olmadi. Insan asik olunca onun kusurlarini gormez diye biliyorum. Ama o bana cekici gelmiyor. Yani mesela boyu guzel gozleri guzel ama saci pek yok, ve disleri biraz tavsan disi gibi pek guzel degil. Simdi sirf bu yuzden onu terk etmem ama ben nasil kendime bunu yedirdim diye dusunuyorum. Cunku ilk baslarda resmen benle oynadi. Su an o kisiden eser yok. Su an onu “x” degil ama “xx” gibi taniyorum. Cok farkli biri. Iyi biri evet onunda kusurlari var benim gibi ama ona hayran degilim. Bu arada ben 21 yasindayim o 23. Beni cok seviyor ayrilmak istemiyor ama bende asiri kararsizim. Benden cevap bekliyor ama napacagimi bilmiyorum. Bir yandan ayril diye dusunuyorum diger yandanda belki zamanla daha cok seversin/alisirsin diye dusunuyorum. Ne hissetigimi ne yapacagimi bilmiyorum arkadaslar :KK43: onu uzmekte istemiyorum. Cunku zaten kotu bir ask yasamisti. Annesini o dogdugunda kaybetti hayatinda kotu seyler yasadi. Bende kotu seyler yasadim hala yasiyorum ama yinede kimseyi uzmek istemiyorum. Arkadaslar nasil karar vercem ben :KK43:
Ayrılmayı düşünüyorsan sence zaten bitmemiş mi artık

O yalanlar söyleyip kendini farklı tanıştış, siz o kişiye aşık olmuşsunuz gerçekte olana değil. Acıdığınız için bir ilişkiyi yürütmeyeceksiniz umarım. Hatasının bedelini kendisi ödesin neden siz ödeyeceksiniz? Şu drama yapanlar en çok kazık atanlar onu da söyleyeyim

Bir ilişki olmamış ki, 1 kere yüz yüze gelme ile, bu kadar sanal yaşama ve yalanla ilişki olmaz.

Bana su an yazdi diyorki. Hadi artik cevabini ver ama sunu bil; benim gibi senle ilgilenen birini asla bulamicaksin.

Ve sizce bu birini manipule etme cabasi degildir da nedir? Ne demek bu ya. Bana bir adam ben istemedigimde "Senin yerine 7 gün dolmadan birini bulurum" demisti. Eh ne mi oldu? Hala ortada serseri olarak geziyor. Bence bu adam hicde öyle iyi felan degil. Sizi kaptigindan emin oldugu andan nasil degisecek bir görün

Ondan ayrilmak istedim whatsapta bunu ona dedim. Resmen delirdi. Neden 8 ay sonra bunu diyorsun asil sen duygularimla oynadin istesem senden cok daha iyilerini bulurum senden igreniyorum falan dedi. Sonra beni aradi. Okadar kotu hissettim ki kendimi su an agliyorum

O agladigimi duyunca telefonda. Neden agliyorsun aglama ben su an kizgin oldugum icin bunlari dedim. Beni mutlu eden hicbisey yok bu hayatta senden baska. Ve sadece sana guvendigim icin su an uzuldum ve hayal kirikligina ugradim dedi

Yalan üzerine kurulu hiçbir ilişki yürümez. Adını bile söylemekten kaçınan 23 yaşında ergen bir erkekle uğraşmaya sevebilirim diye çabalamaya değmez bile. Boşverin yol yakınken bitirin.

Kandırılmaya aşırı müsaitsin
Çoğunluk erkek ' bu insan da beni üzecek' diye olaya yaklaşmaz. Çok iyi niyetlisin sıkmış durmuş. Sevdiği yok onun yaşı da çok küçük. Abla tavsiyesi sana eğitimine odaklan. Yalan söyleyen insan her zaman söyler lütfen konuşma.

O agladigimi duyunca telefonda. Neden agliyorsun aglama ben su an kizgin oldugum icin bunlari dedim. Beni mutlu eden hicbisey yok bu hayatta senden baska. Ve sadece sana guvendigim icin su an uzuldum ve hayal kirikligina ugradim dedi
Pardon da beyin yerine polyester mi taşıyorsunuz acaba ?

Adam ağzına geleni söylemiş yalancı pisliğin teki şaka gibi bir konu yaw

Ismini bile doğru söylemeyen bir insanla berabersiniz farkında misiniz ben bunu ogrendigim an kosarak uzaklasirdim dikkat et te aman o uzulmesin derken uzulen siz olmayasiniz. Soylenecek sey cok ama baska da birsey soylemek istemiyorum.

Back