- 1 Eylül 2019
- 180
- 8
- 18
- 25
- Konu Sahibi Lavie-rose
Benle belki oynadi ozamanlar ama su an deli gibi asik bu apacik ortada. Ben sadece kendi hislerimden emin degilimYbu söylediklerini yaşına veriyorm sende inandın öylemi saf misin kizim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benle belki oynadi ozamanlar ama su an deli gibi asik bu apacik ortada. Ben sadece kendi hislerimden emin degilimYbu söylediklerini yaşına veriyorm sende inandın öylemi saf misin kizim
Yani ozamanlar yalan soylediyse simdide hep yalan soyler mi diyorsunYaptığı şeyler hatadan çok yalan söyleyen bir insan bence çok farklı iki sey
Yasim 21. Sozlusu onu para icin birakti yani konu para sozlusu paraciydi ailevi bi sorun ortaya cikmisti. Su an oyle kotu biri gibi degil yani iyi biri ama ben cok kararsizim
Söyler canm ve senin adına çok mutluyum ki aşık değilsin bence çok şanslısın ama zorlaaa aşık olmak istyrsn. Onu anlamadmYani ozamanlar yalan soylediyse simdide hep yalan soyler mi diyorsun
Guvenmedigi icin baska bi isim soylemis guvenmiyorduAdam kendini tanitirken yalnis isim söylemis, daha sözlü hakkinda söyledigine inanmak istiyorsunuz,ama insanlara kolay güvenemiyorum ilginc
Cunku iyi biri bana iyi davraniyor benle ilgileniyor beni seviyorSöyler canm ve senin adına çok mutluyum ki aşık değilsin bence çok şanslısın ama zorlaaa aşık olmak istyrsn. Onu anlamadm
Haklısın kesinlikle ayrılma canım. Sev onu olurmu aşık ol ......Cunku iyi biri bana iyi davraniyor benle ilgileniyor beni seviyor
İsmiyle güvenin ne alakasi var ya cidden nasıl bir saflık anlamyrm ismi Gökhan olsa ne olur alı olsa ne olur hiç düşündun mu Allah'ım ya her senle ilgilenen aşık olmak için cabalarmisin önemli olan sensin seninn sevmen.Guvenmedigi icin baska bi isim soylemis guvenmiyordu
Sozlusunu uzdu ve aska inancı kalmamıstı cumlesınden sonrasını okumadım, buram buram yalan kokuyor okurken bile.
Yuzume karsı kurulsa su aska inancım kalmadı cumlesı toz kaldırmadan ilerle ozaman derım.
Guvenmedigi icin kendini farkli tanitti.Gözlerim kanadı...
Bir ilişkide olmaması gereken ne varsa hepsi sizinkinde mevcut .
Ben olsam çıkar kardeşim kafa kağıdını der GBT sorgulaması, nüfus kayıt örneği ve adli sicil belgelerine baktırırdım.
Kendini x olarak tanıtmış adam y. Daha ötesi var mı ablam ya?
Diş göz ne ki?
Adam başlı başına örgüt gibi
Sanki 3 çocuğunun babası, 20 yıllık kocan gibi davranıyorsun.Her insan hata yapabilir diye dusundum ona sans vermek istedim
Yav arkadaş adam sana yalan söylemiş adını sanını sözlü olduğunu vsSu an benle evlenmeyi dusunuyor cinsellikle ilgili hic konusmuyor yani beni gercekten seviyor ve asik. Bunu etrafimdaki herkes goruyor ama ben sadece kendi hislerimden emin degilim yani benim hislerim azaldi o gunden sonra. Zamanla asik olurmuyum diye dusunuyorum
Ama iyi biri oldugu icin. Benim icin cok caba sarf ettigi icin.. belki baska biri benle bukadar ilgilenmez diye dusunuyorum sadece. Sozluydu gercekten yani bu yalan degildiYav arkadaş adam sana yalan söylemiş adını sanını sözlü olduğunu vs
Hazır soğumuşsun neden aşık olmaya çalışıyorsun tekrar?
Hayır sana yapma etme desek ne olcak ki senin düşünce tarzın çok değişik
Herşeyi affetmişsin soğudum ısınır mıyım diyorsun geçmiş olsun diyebilirim sadece
Sizin bu adama güvenmek için geçerli sebebiniz nedir?Guvenmedigi icin kendini farkli tanitti.
Yalan iste canım ya. Baya yalanyok o sozlusunu degil sozlusu onu uzdu konu para uzerindeydi annesinin borcunu odemesini istemisti falan o yuzden ayrildilar