• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden ayrilmaktan kararsizim :(

Yasim 21. Sozlusu onu para icin birakti yani konu para sozlusu paraciydi ailevi bi sorun ortaya cikmisti. Su an oyle kotu biri gibi degil yani iyi biri ama ben cok kararsizim

Adam kendini tanitirken yalnis isim söylemis, daha sözlü hakkinda söyledigine inanmak istiyorsunuz,ama insanlara kolay güvenemiyorum ilginc

Benden o dekolteli fotolari istedigi icin cok pisman ve utaniyor o konuyu actigimda ama neden yalan soyledigini hala tam olarak anlayamiyorun

Sozlusunu uzdu ve aska inancı kalmamıstı cumlesınden sonrasını okumadım, buram buram yalan kokuyor okurken bile.
Yuzume karsı kurulsa su aska inancım kalmadı cumlesı toz kaldırmadan ilerle ozaman derım.

yok o sozlusunu degil sozlusu onu uzdu konu para uzerindeydi annesinin borcunu odemesini istemisti falan o yuzden ayrildilar

Gözlerim kanadı...
Bir ilişkide olmaması gereken ne varsa hepsi sizinkinde mevcut .
Ben olsam çıkar kardeşim kafa kağıdını der, bir nefeste GBT sorgulaması, nüfus kayıt örneği ve adli sicil belgelerine baktırırdım.
Kendini x olarak tanıtmış adam y. Daha ötesi var mı ablam ya?
Diş göz ne ki?
Adam başlı başına örgüt gibi

Gözlerim kanadı...
Bir ilişkide olmaması gereken ne varsa hepsi sizinkinde mevcut .
Ben olsam çıkar kardeşim kafa kağıdını der GBT sorgulaması, nüfus kayıt örneği ve adli sicil belgelerine baktırırdım.
Kendini x olarak tanıtmış adam y. Daha ötesi var mı ablam ya?
Diş göz ne ki?
Adam başlı başına örgüt gibi
Guvenmedigi icin kendini farkli tanitti.

Su an benle evlenmeyi dusunuyor cinsellikle ilgili hic konusmuyor yani beni gercekten seviyor ve asik. Bunu etrafimdaki herkes goruyor ama ben sadece kendi hislerimden emin degilim yani benim hislerim azaldi o gunden sonra. Zamanla asik olurmuyum diye dusunuyorum
Yav arkadaş adam sana yalan söylemiş adını sanını sözlü olduğunu vs
Hazır soğumuşsun neden aşık olmaya çalışıyorsun tekrar?
Hayır sana yapma etme desek ne olcak ki senin düşünce tarzın çok değişik
Herşeyi affetmişsin soğudum ısınır mıyım diyorsun geçmiş olsun diyebilirim sadece

Yav arkadaş adam sana yalan söylemiş adını sanını sözlü olduğunu vs
Hazır soğumuşsun neden aşık olmaya çalışıyorsun tekrar?
Hayır sana yapma etme desek ne olcak ki senin düşünce tarzın çok değişik
Herşeyi affetmişsin soğudum ısınır mıyım diyorsun geçmiş olsun diyebilirim sadece
Ama iyi biri oldugu icin. Benim icin cok caba sarf ettigi icin.. belki baska biri benle bukadar ilgilenmez diye dusunuyorum sadece. Sozluydu gercekten yani bu yalan degildi

Back