Sevgilimden ayrilmak istiyorum ama ayni zamanda istemiyorum

6 ay olmuş acı çekeceğin en fazla 1 ay sonrası iyiki demekle geçecek bir an önce kurtul. O kadar buluşmuşsunuz ama seni bi yere götürmemiş bile altında arabası olan insanın mutlaka parası olur en azından benzin için. Neden konunun burasından bahsediyorum çünkü bu devirde erkekler ciddi değilse boşuna bu kıza yatırım yapmayım! Düşüncesindeler. Üstüne kötü huylrı da belli. 2,3 sene sonra boşanıyorum diye başlık açma ihtimalin ne kadar yüksek düşünsene

Ben hemen ayrıl veya boşan kurtul diyen biride değilim ama kusura bakma buna derim.
Bir kere sizi gerçekten sevse buluşmak için can atar CAN, bahane üreteceğine çözüm üretir...
İşsiz olmasına rağmen çalışmalıyım diyeceğine kumara bulaşıyor üstüne hırslandıkça hırslanıyor bunun sonu HAYIR değil..
Yol yakınken ayrıl ... Elbette geçer acısı emin ol..

Hani düşünüyorum sevilmeye,beklenmeye değer biri olsa uğraş, çabala ilişkin için derdim ama sen bununla maf olursun maf.. Kendini düşünüyorsan bırak kurtull.. Seni cebinde keklik olarak tutuyor sadece... Görmüyor musun ?... Bir süre üzülürsün ayrıldığında ama sonra onu sevemez hale geliceksin BAK GÖR YAŞA diyorum ben..

Resmen elinin atinda olarak seni biliyor cani isterse geliyor yanina ve bahaneleri de cok sacma hic uzulup guzel canini sikmaya değmez.

Evlenmeden kendini belli etmis..Bu senin icin bi nimet..lutfen bi gelecek dusunme bununla! Kumar oynayam insan yalanci olur..3 kagitci olur..gun gelir milletten 1 lira dilenir o illet icin..siddete bas vurur..hirs yapip kaybettigi parayi almaya calisiyolar daha da kaybedince borc batagina saplaniyorlar..binbir sorun..birde bakmissinki bosanmissin..anliyorum seni, affetmek icin neden ariyosun ama yazik edersin kendine..Nerdenmi biliyorum? ablam in eski kocasi muthis kumar oynardi..ufaktan ufaktan baslasi..ne tovbeler etti..ama bi bataga girdi ablami ve cocugunu kaybetti..sukret ki gostermis kendini..kumar dendigi zaman odum kopuyor..lutfen ama lutfen ayril..soz verirsede inanma..8000 tl azmi? delimisin sen..

hiç düşünme emin ol ilerde daha çok üzülürsün bence ayrıl kendine bir iyilik yap

Benim erkek arkadasimda cok sukur hic bir kotu huyu yok sigarasi dahi yok.benim sorunum onu surekli diger erkeklerle kiyasliyorum. Benim erkek arkadasimda boyle esmer olsa boyle giyinse boyle sacini kaldirsa gibi seylerle kiyasliyorum. Bundan dolayi ayrilmak istiyorum ama seviyorum. Ne yapmaliyim ?

Demek ki sevmiyorsun?

Bir de kendin için bir bašlik açabilirsin mesela, aylar öncesinin konusuna kaynak yapmak yerine..

Başlığı okuyunca aklıma direkt su geldi;
Kivi yemek istiyorum ama ayni zamanda çilek tadi da gelsin istiyorum. Belki de muz.

Allah kolaylik versin.

Ben bu kumar konusuna pek ınanmadım işsiz güçsüz adam kumar oynayacak parayı nereden bulacak belkı kücük mikatarda oynuyorda atıyor size mesela 250 tl kazandı 2500 tl vs kumarı oynaması müptelası olması çok kötü ondan vazgecebılmesı ımkansız kumar oynaya dan hayır gelmez babası uyuşturu vs.ne söylememızı beklıyorsunuz??Başınızdan derhal atın gıtsin !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…