sevgilimden ayrildim hediyelerine birseyler oluyor:-(

Sıradan olaylara bu kadar anlam yüklerseniz veya anlam ararsanız ruh hastası olur çıkarsınız. Hepsi tesadüf. Olmayacak bir şey olsaydı kafa patlatırdınız belki. Ama bunlar hava civa, takılmak psikolojiyi bozar.

Demekki ucuza kaçmış, tırtmış aldıgı hediyeler ya o değilde neden herşeyde değişik mistik seyler arıyorsunuz, eşya bu yahu kırılabilir. Nefret ederim batıl inanclardan

Beddua ediyordur belki arkanızdan yada hakikaten hayat onu artık unutasınız diye bunları ortadan kaldırıyordur, diycem ama sadece çiçek ve tesbihe bakarak bu genellemeyi yapmak yersiz

Arkadaşlar saksıda salon bitkileri oyle çabuk tüketmez kendini millet yıllarca bakıyor. Evet bu konuyla alakası yoktur muhtemelen ancak niye herkes bitkidir tabi ölcek diye yaklaşmış. Zaten kesin solacakmış gibi.

bence ayrılmamalıydınzı

Çiçeğiniz 5 ay nasıl dayandı ya? Benim eşim 1 ay önce bana orkide aldı. O kadar narin bakmama rağmen çürümeye başladı. İşin sırrı nedir acaba??

Canm altinda hic bisey arama bence.bide soyle dusun.o cicekleri sana ilk aldiginda nasil özenle suladigini onlarlailgilendigini.suan icinden bile gelmiyordur.yada her tesbihi eline aldiginda nasilda severek ve ozenle onu aklindan gecirerek tesbih cektigini.suan o sevgi ve ozen kalmadigi icin boyle oluyor.

sonsuza dek ayrılık anlamında oluyor..maddi manevi..

ayrılığı sindirememişsin anlaşılan.
hala herşeye anlam yüklüyorsun.

Benim ablamda eski esinden ayrildiktan sonra onun aldigi spor ayakkabisiyla bir keresinde carsiya cikmisti almanya da yasiyoruz ve yerd3 1 tane cöp bulamazsiniz. Nedense ablamin ayagina civi batti resmen ayakkabiyi delmis civi. Neyse eve geri dondu onun aldigi elektronik esyalar bozulmaya basladi. Ve kiyafetlerede biseyler oluyodu ya biyere takilip yirtiliodu yada kayboluyodu. Yani anlicaniz o kisinin gözü kaldi ve oylede oldu ablam hic birinin hayrini gormedi. Gözü kalmis olabilir

Hayırlı bişey olsa gerek
O gidince hediyeleri de gitmiş oldu böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…