James bond'un telefonu gibiÇöpe atmanız gerekenler kendi kendilerini imha ediyorlar sadece.
yok artık çiçekler nası ölmüş
bence ayrılmamalıydınzı5yillik ilişkimden 5ay oldu ayrıldım ve bana aldığı çiçekler ki güçlü salon çiçekleri hepsi birkaç ay içinde öldü,aldığı tesbih vardı namazda elime alır almaz paramparca oldu hayret ediyorum nedir bunların manası??
sonsuza dek ayrılık anlamında oluyor..maddi manevi..5yillik ilişkimden 5ay oldu ayrıldım ve bana aldığı çiçekler ki güçlü salon çiçekleri hepsi birkaç ay içinde öldü,aldığı tesbih vardı namazda elime alır almaz paramparca oldu hayret ediyorum nedir bunların manası??
Benim ablamda eski esinden ayrildiktan sonra onun aldigi spor ayakkabisiyla bir keresinde carsiya cikmisti almanya da yasiyoruz ve yerd3 1 tane cöp bulamazsiniz. Nedense ablamin ayagina civi batti resmen ayakkabiyi delmis civi. Neyse eve geri dondu onun aldigi elektronik esyalar bozulmaya basladi. Ve kiyafetlerede biseyler oluyodu ya biyere takilip yirtiliodu yada kayboluyodu. Yani anlicaniz o kisinin gözü kaldi ve oylede oldu ablam hic birinin hayrini gormedi. Gözü kalmis olabilir5yillik ilişkimden 5ay oldu ayrıldım ve bana aldığı çiçekler ki güçlü salon çiçekleri hepsi birkaç ay içinde öldü,aldığı tesbih vardı namazda elime alır almaz paramparca oldu hayret ediyorum nedir bunların manası??
5yillik ilişkimden 5ay oldu ayrıldım ve bana aldığı çiçekler ki güçlü salon çiçekleri hepsi birkaç ay içinde öldü,aldığı tesbih vardı namazda elime alır almaz paramparca oldu hayret ediyorum nedir bunların manası??