Sevgilim

Bunlar halledilmeyecek şeyler değil.
Çalışkan biriyse üstesinden gelecektir.
Ama sevmiyorsanız, içinize sinmiyorsa başka tabii.
seviyorum. körkütük aşık değilim ama seviyorum. tek sorunumuz bu . şükür başka sorunumuz yok ama bu da yeterince onu üzüyor. aynı zamanda beni de.

sana tavsiye.. kapılmadan onu tanımaya çalış..
gerçekten tembel olabilir..
bkz. benim enişte.. hem patron sorunlu olur.. iş yeri kapanır.. parası azdır vs vs diyip işten ayrılır. 3 ayda 5 gün çalıştı..

Kesinlikle katılıyorum.Çevrede bu tür erkekler çoğaldı maalessef...

Kesinlikle katılıyorum.Çevrede bu tür erkekler çoğaldı maalessef...
bu tembel değil biliyorum. öyle olsa sabahın köründe kalkıp iş aramaya koyulmaz. :KK43: işten çıktığından beri her sabah aynı saatte kalkıp çıkıyor iş aramaya:KK43:

Tatlim iki yıllık okumuş
4 yillik okuyup issiz kalanlar varken iki yillik okumus birisinin duzgun bir isi olması dusundurucu ben senin yerinde olsam arkama bile bakmadan kacardim çünkü evliligin en onemli sarti paradir. Para yoksa bir omur boyu kendide sorunur senide sorundurur benden soylemesi :(

Hayattan ne aradığınla alakalı bir durum bu aslında.
Benim bir teyzem sadece kariyerli bir adam istedi gitti huysuz kavgacı bir doktorla evlendi. Rahmetli enişte kadar lanet huysuz bir adam görmedim. Sülalede küslük çıkarmadığı, evden kovmadığı akraba kalmamıştı çocuklarına da dünyayı dar ederdi rahmetli.
Yani evet para önemsiz diyemem elbette önemli ama iç huzuru olmayan, huyu güzel olmayan adamla da ömür geçmez.
Sen neye önem veriyorsun işte o önemli.
Huzur mesela bir evde çok paradan daha önemli bana göre.
Huzur veren iyi huylu merhametli bir adamsa bence bir şansı hak eder. Ama tabii azimliyse iş hayatında da başarılı olacaktır.

Tatlim iki yıllık okumuş
4 yillik okuyup issiz kalanlar varken iki yillik okumus birisinin duzgun bir isi olması dusundurucu ben senin yerinde olsam arkama bile bakmadan kacardim çünkü evliligin en onemli sarti paradir. Para yoksa bir omur boyu kendide sorunur senide sorundurur benden soylemesi :KK43:
Konunun açılma tarihine baktınızmı? 8 ay öncesi? 2014? Şu konuları okumaya lütfen 5000. sayfadan değilde 1'den başlayın.

merhaba kızlar.
konuya nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum ama 2,5 aydır gayet güzel giden bir ilişkim var.
ondan öncesi 1 yıldır da arkadaştık. kendisini tanıyorum. şu ana kadar karşıma çıkmış en güzel kalpli
insanlardan birisi diyebilirim.
sevgisini gösteren en önemlisi hissettirebilen, kalbi çok güzel birisi.
sorun nerede ? derseniz Sorun işinde.
yani onu tanıdım tanıyalı iş konusunda yüzü gülmedi. 2 yıllık üniversite mezunu ama girdiği yerler hep sorunlu. katlanılmayacak yerler.
hep ona mı denk geliyor bilmiyorum ama geliyor. uzun süre bir yerde , düzgün bir yerde çalışamıyor.
becereksiz ya da çalışmayı sevmeyen bir insan değil.
bunları düşündükçe geleceği göremiyorum ama sonra düşünüyorum iş yüzünden bu kadar güzel kalpli birisini bırakacak mısın ?
araftayım resmen. hangi yöne gideceğimi bilmiyorum.
bunu neden anlattım bende bilmiyorum ama bana fikir verirseniz çok sevinirim..

şimdiden teşekkür ederim

is yüzünden onu birakma bence.. her sey bir gün düzelebilir de bunu bilemeyiz demekki sevgilinin hayatinda is yönünden bi sinav olarak gececek böyle düsünmek lazim
Ayrica iyi kalpli birini bulmak o kadar zor ki bu dünyada .. iyi düsün derim

Back