Sevgilim

Belki de bu bir imtihan ? Dua et abdestli dolaşsın daha çok çabalasın her zorluğun arkasında bir ferahlık vardır elbette . :KK39:

24 yaşında .
askerliği tecilli. henüz onu da yapmadı maalesef :KK43:
Dezavantaj oluyor bu durum genelde.
Ben tembel iş beğenmiyor falan demeyeceğim tanımıyorum çünkü, keyif alabileceği işi arıyor da olabilir. Sabırlı olun bence milyonlarca insan iş arıyor.

Belki de bu bir imtihan ? Dua et abdestli dolaşsın daha çok çabalasın her zorluğun arkasında bir ferahlık vardır elbette . :KK39:
bunu bende çok söylüyorum biliyor musun ? farkındayım aslında bir imtihan. zor bir imtihan. o da yorulmuş durumda.
diyorum belki rabbim ona yönelmeni istiyordur ondan olmuyordur diye ama bilirsiniz ki kafa o dertte olduğu için pek üstüne düşmüyor.

Tek sorun is ise eğer halledilebilir. Illaki hallolur ama erkek arkadasin cabalar ise azmederse içinde o istek varsa yoksa olmaz .. hep böyle gider ama bunuda en iyi siz bilebilirsiniz biraz zamana bırakıp gözlemleyin manevi olarak destek olun sevgilinize eğer yine ayniysa geleceğinizi tehlikeye atmamalisiniz

yaşlarınız küçükmüş daha bence acele etmeyin evlilik için

memlekette işi gücü oturtana kadar 30 u buluyosun zaten

Dezavantaj oluyor bu durum genelde.
Ben tembel iş beğenmiyor falan demeyeceğim tanımıyorum çünkü, keyif alabileceği işi arıyor da olabilir. Sabırlı olun bence milyonlarca insan iş arıyor.
yok keyif alacağı işi aramıyor bu yüzden olmayacak işlere de başvuruyor . acele ettiği içinde yanlış tercihler yapıyor.

bunu bende çok söylüyorum biliyor musun ? farkındayım aslında bir imtihan. zor bir imtihan. o da yorulmuş durumda.
diyorum belki rabbim ona yönelmeni istiyordur ondan olmuyordur diye ama bilirsiniz ki kafa o dertte olduğu için pek üstüne düşmüyor.
Ben böyle dönemlerden çok geçtim dua öyle kapıları açıyorki oda sende okuyun kalpten , yanlış yapılan birşey varsa yapmayın sevgi kolay bulunmuyor kaybetmeyin birbirinizi :KK37:

yaşlarınız küçükmüş daha bence acele etmeyin evlilik için

memlekette işi gücü oturtana kadar 30 u buluyosun zaten
nasipse yıllar sonraya düşünüyoruz zaten. askere gitmesi gelmesi, işini oturtması daha var ama kafam da ya hep böyle devam ederse düşüncesi var.

Son düzenleme:
Ben böyle dönemlerden çok geçtim dua öyle kapıları açıyorki oda sende okuyun kalpten , yanlış yapılan birşey varsa yapmayın sevgi kolay bulunmuyor kaybetmeyin birbirinizi :KK37:
teşekkür ederim. dua her şeyin kapısını açar ben biliyorum biraz da o farkına varsa süper olacak.

Tek sorun is ise eğer halledilebilir. Illaki hallolur ama erkek arkadasin cabalar ise azmederse içinde o istek varsa yoksa olmaz .. hep böyle gider ama bunuda en iyi siz bilebilirsiniz biraz zamana bırakıp gözlemleyin manevi olarak destek olun sevgilinize eğer yine ayniysa geleceğinizi tehlikeye atmamalisiniz

çabasını görüyorum ama daha çok gözlemleyeceğim. teşekkür ederim..

Tamam da adamda suç yok ki
Adam arayıp bulamıyor, boşta kalmamak için çabalıyor.
Bundan dolayı ayrılmayı düşünüyorsanız sevginizi kontrol edin derim gerçekten seviyor muyum diye
Ha genelde de siz ayrılınca arkadaşın dediği gibi hep bi güzel iş bulunur, gayet de iyi maaş alınır ayrılan kişi pişman olur.

Tamam da adamda suç yok ki
Adam arayıp bulamıyor, boşta kalmamak için çabalıyor.
Bundan dolayı ayrılmayı düşünüyorsanız sevginizi kontrol edin derim gerçekten seviyor muyum diye
Ha genelde de siz ayrılınca arkadaşın dediği gibi hep bi güzel iş bulunur, gayet de iyi maaş alınır ayrılan kişi pişman olur.
yanlış telaffuz etmiş olabilirim kendimi. kör kütük aşığım diyemem ama ona çok değer veriyorum. zamanla seviyorum farkındayım. beni korkutan ilerisi de böyle olursa düşüncesi.
ondan işi yüzünden ayrılamam . bu kötülük olur ama içim çok sıkıntı da. ileriyi düşünmeden hareket edemem. ileride de böyle olursa ve bu yıllar sürerse, ben hakkına girersem . bunları düşünüyorum.

Bir çok kızımız evlenmeye meyilli olduğu için,özellikle erken yaşlarda..
Senin bunu söylemen hoşuma gitti takdir ettim seni..
evlilik için hiçbir acelem yok inanın ama ailem hep söylemiştir evleneceğin insanın önce ahlakına bak. olursa düzgün bir işi olsun diye. bize böyle aşılandığı için ister istemez düşünüyorum bunları..

Back