- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok. binlerce şükür tembel değil. çabasını görüyorum. sabahın erken saatlerinde kalkıp iş arıyor ama olmuyor.iş bi şekilde bulur istiyosa..
ama tembelse kaç kurtar kendini..
tek sorun iş evet ama kısmet mi yok ne bilmiyorum bir türlü olmuyor.
Dezavantaj oluyor bu durum genelde.24 yaşında .
askerliği tecilli. henüz onu da yapmadı maalesef![]()
bunu bende çok söylüyorum biliyor musun ? farkındayım aslında bir imtihan. zor bir imtihan. o da yorulmuş durumda.Belki de bu bir imtihan ? Dua et abdestli dolaşsın daha çok çabalasın her zorluğun arkasında bir ferahlık vardır elbette .![]()
inşallah öyledir ..Umutsuzluğa kapılma şimdiden,hiç beklemediği bir yerden bile iş bulabilir.
Zamanını bekliyor olabilir..
yok keyif alacağı işi aramıyor bu yüzden olmayacak işlere de başvuruyor . acele ettiği içinde yanlış tercihler yapıyor.Dezavantaj oluyor bu durum genelde.
Ben tembel iş beğenmiyor falan demeyeceğim tanımıyorum çünkü, keyif alabileceği işi arıyor da olabilir. Sabırlı olun bence milyonlarca insan iş arıyor.
Ben böyle dönemlerden çok geçtim dua öyle kapıları açıyorki oda sende okuyun kalpten , yanlış yapılan birşey varsa yapmayın sevgi kolay bulunmuyor kaybetmeyin birbirinizibunu bende çok söylüyorum biliyor musun ? farkındayım aslında bir imtihan. zor bir imtihan. o da yorulmuş durumda.
diyorum belki rabbim ona yönelmeni istiyordur ondan olmuyordur diye ama bilirsiniz ki kafa o dertte olduğu için pek üstüne düşmüyor.
nasipse yıllar sonraya düşünüyoruz zaten. askere gitmesi gelmesi, işini oturtması daha var ama kafam da ya hep böyle devam ederse düşüncesi var.yaşlarınız küçükmüş daha bence acele etmeyin evlilik için
memlekette işi gücü oturtana kadar 30 u buluyosun zaten
teşekkür ederim. dua her şeyin kapısını açar ben biliyorum biraz da o farkına varsa süper olacak.Ben böyle dönemlerden çok geçtim dua öyle kapıları açıyorki oda sende okuyun kalpten , yanlış yapılan birşey varsa yapmayın sevgi kolay bulunmuyor kaybetmeyin birbirinizi![]()
Biraz sen et söyleye söyleye oda inanır elbette. Allah yardımcınız olsun ..teşekkür ederim. dua her şeyin kapısını açar ben biliyorum biraz da o farkına varsa süper olacak.
nasipse yıllar sonraya düşünüyoruz zaten. askere gitmesi gelmesi, işini oturtması daha var ama kafam da yap hep böyle devam ederse düşüncesi var.
Tek sorun is ise eğer halledilebilir. Illaki hallolur ama erkek arkadasin cabalar ise azmederse içinde o istek varsa yoksa olmaz .. hep böyle gider ama bunuda en iyi siz bilebilirsiniz biraz zamana bırakıp gözlemleyin manevi olarak destek olun sevgilinize eğer yine ayniysa geleceğinizi tehlikeye atmamalisiniz
çok teşekkür ederim..Aferin sana bu düşünceni takdir ettim şimdi..
çok teşekkür ederim..
yanlış telaffuz etmiş olabilirim kendimi. kör kütük aşığım diyemem ama ona çok değer veriyorum. zamanla seviyorum farkındayım. beni korkutan ilerisi de böyle olursa düşüncesi.Tamam da adamda suç yok ki
Adam arayıp bulamıyor, boşta kalmamak için çabalıyor.
Bundan dolayı ayrılmayı düşünüyorsanız sevginizi kontrol edin derim gerçekten seviyor muyum diye
Ha genelde de siz ayrılınca arkadaşın dediği gibi hep bi güzel iş bulunur, gayet de iyi maaş alınır ayrılan kişi pişman olur.
evlilik için hiçbir acelem yok inanın ama ailem hep söylemiştir evleneceğin insanın önce ahlakına bak. olursa düzgün bir işi olsun diye. bize böyle aşılandığı için ister istemez düşünüyorum bunları..Bir çok kızımız evlenmeye meyilli olduğu için,özellikle erken yaşlarda..
Senin bunu söylemen hoşuma gitti takdir ettim seni..