Sevgilim

Hicte mantiksiz degil bu soyledigin. Gerci sunu unutmaki hicbir isin garantisi yoktur, risk her zaman vardir. Kendi isindede, baskasinin isinde calistigindada. Bugun mis gibi isi yarin alt ust olur, yada bugun isleri kotudur ama yarin cok duzelir.

Onun caliskanligindan suphen yoksa, onunla birlikte sabirli olmani tavsiye ederim.

Hicte mantiksiz degil bu soyledigin. Gerci sunu unutmaki hicbir isin garantisi yoktur, risk her zaman vardir. Kendi isindede, baskasinin isinde calistigindada. Bugun mis gibi isi yarin alt ust olur, yada bugun isleri kotudur ama yarin cok duzelir.

Onun caliskanligindan suphen yoksa, onunla birlikte sabirli olmani tavsiye ederim.

ben sabrediyorum ama onun umutsuzluğu beni de vuruyor. o da üzülüyor. bende şanssızlık var diyor. teselli ediyorum ama bir de içim içimi yiyor işte.

evlilik için hiçbir acelem yok inanın ama ailem hep söylemiştir evleneceğin insanın önce ahlakına bak. olursa düzgün bir işi olsun diye. bize böyle aşılandığı için ister istemez düşünüyorum bunları..

Herşey aileden başlar,eğitim terbiye sorumluluk,biz anne baba olarak evlatlarımızın iyiliğini mutluluğunu düşünüyoruz.Yanlış yapmalarını engellemek onları korumak bizim vazifemiz zaten..

Herşey aileden başlar,eğitim terbiye sorumluluk,biz anne baba olarak evlatlarımızın iyiliğini mutluluğunu düşünüyoruz.Yanlış yapmalarını engellemek onları korumak bizim vazifemiz zaten..
evet bu yüzden ne onları üzmek, ne üzülmek ne de sevgilimi üzmek .. istemiyorum

Sen 2 yıldır aynı yerde çalışıyosun ve ondanda bunu bekliyosun sanırım.
Canım bence önce askerliği halletsin bildiğim kadarıyla çoğu yer askerlik yapmış insanları çalıştırıyor.

Sen 2 yıldır aynı yerde çalışıyosun ve ondanda bunu bekliyosun sanırım.
Canım bence önce askerliği halletsin bildiğim kadarıyla çoğu yer askerlik yapmış insanları çalıştırıyor.
babası biraz fazla karışıyor bu konuda . iş olsun da ne olursa olsun düşüncesinde malesef

babası biraz fazla karışıyor bu konuda . iş olsun da ne olursa olsun düşüncesinde malesef

Farklı yerlerde çalışmak ona artı puan katar. Ama askerlik her zaman karşısına çıkar kısa süreli işlerde çalışmanın tek nedeni de bu gibi geliyor bana.

Farklı yerlerde çalışmak ona artı puan katar. Ama askerlik her zaman karşısına çıkar kısa süreli işlerde çalışmanın tek nedeni de bu gibi geliyor bana.
çalıştığı her yer sıkıntılıydı. özellikle maaş konusunda.

Sen ne is yapiyorsun sekerim, senin maddiyatin nasil?

Senin maddiyatin iyiyse zaten evlenince gecinirsiniz.

Para pul bulunuyor, ask bulunmuyor, seviyorsan bosver parayi derim.

Sen ne is yapiyorsun sekerim, senin maddiyatin nasil?

Senin maddiyatin iyiyse zaten evlenince gecinirsiniz.

Para pul bulunuyor, ask bulunmuyor, seviyorsan bosver parayi derim.

çok iyi diyemem. çok şükür yetecek şekilde ama 2 kişiye yetecek bir şekilde değil . evlilikte geçim çok zor görünüyor. paradan çok elinin iş tutması önemli benim için. çok şükür yapıyor ama bir türlü tutturamadı

çok iyi diyemem. çok şükür yetecek şekilde ama 2 kişiye yetecek bir şekilde değil . evlilikte geçim çok zor görünüyor. paradan çok elinin iş tutması önemli benim için. çok şükür yapıyor ama bir türlü tutturamadı

O zaman birazcik sabirli ol derim sekerim, deneye deneye iyisini bulur bence.

Bunlar halledilmeyecek şeyler değil.
Çalışkan biriyse üstesinden gelecektir.
Ama sevmiyorsanız, içinize sinmiyorsa başka tabii.

Back