merhaba kızlar.
konuya nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum ama 2,5 aydır gayet güzel giden bir ilişkim var.
ondan öncesi 1 yıldır da arkadaştık. kendisini tanıyorum. şu ana kadar karşıma çıkmış en güzel kalpli
insanlardan birisi diyebilirim.
sevgisini gösteren en önemlisi hissettirebilen, kalbi çok güzel birisi.
sorun nerede ? derseniz Sorun işinde.
yani onu tanıdım tanıyalı iş konusunda yüzü gülmedi. 2 yıllık üniversite mezunu ama girdiği yerler hep sorunlu. katlanılmayacak yerler.
hep ona mı denk geliyor bilmiyorum ama geliyor. uzun süre bir yerde , düzgün bir yerde çalışamıyor.
becereksiz ya da çalışmayı sevmeyen bir insan değil.
bunları düşündükçe geleceği göremiyorum ama sonra düşünüyorum iş yüzünden bu kadar güzel kalpli birisini bırakacak mısın ?
araftayım resmen. hangi yöne gideceğimi bilmiyorum.
bunu neden anlattım bende bilmiyorum ama bana fikir verirseniz çok sevinirim..
şimdiden teşekkür ederim
sorun bu işte. el sanatları mezunu ama her işi yaptı.Ne is yapiyo?
bazen insanalr bu tür dönemelre girebiliyor.
hatta öyle dönemler oluyorki. iş kısmeti kapısını bile calmıyor.
bence destek olunç köstek olmayın.
tek sorun iş evet ama kısmet mi yok ne bilmiyorum bir türlü olmuyor.Tek sebep işse hallolur. Çalışmayı da seviyosa yapar her şekilde
o zaman üzülme hiç.destek olmaya çalışıyorum. her konuda yanında oluyorum. bunları içimde yaşıyorum. ona köstek olamam. bu kötülüğü yapamam.
merhaba kızlar.
konuya nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum ama 2,5 aydır gayet güzel giden bir ilişkim var.
ondan öncesi 1 yıldır da arkadaştık. kendisini tanıyorum. şu ana kadar karşıma çıkmış en güzel kalpli
yani onu tanıdım tanıyalı iş konusunda yüzü gülmedi. 2 yıllık üniversite mezunu ama girdiği yerler hep sorunlu. katlanılmayacak yerler.
hep ona mı denk geliyor bilmiyorum ama geliyor. uzun süre bir yerde , düzgün bir yerde çalışamıyor.
bunları düşündükçe geleceği göremiyorum ama sonra düşünüyorum iş yüzünden bu kadar güzel kalpli birisini bırakacak mısın ?
şimdiden teşekkür ederim
bence destek ol yarın birgün süper bir iş tutturur başını vurcak duvar ararsın
çocukluk arkadaşımda gördüm bu durumu
doğru düzgün bir işte istikrar sağlamaıyo diye ayrıldı adamdan
adam ondan 2 sene sonra pilot oldu 20.000 tl geliri var şuan ve başkasıyla evlendi
merhaba kızlar.
şimdiden teşekkür ederim
24 yaşında .Kaç yaşında? Askerlik yaptı mı? Olmaz olmaz bir bakmışsın birden olmuş, tecrübeyle sabit canınızı sıkmayın, hayırlısını isteyin.
işte sırf iş yüzünden ayrılmak istemiyorum. ondan ayrılırsam pişman olacağım tek konu ben bu kadar mükemmel insanı neden bıraktım olur ama olur da böyle devam eder iş ciddiye binerse ben ne açıklamada bulunacağım aileme bilmiyorum.
22 yaşındayım bende. muhasebeciyim. 2 yıldır aynı yerde çalışıyorum. benim sıkıntım yok çok şükür...bence biraz daha bekle işleri düzgün gitmezse devam edemeyeceğini belirt çünkü düzgün bir işi olmazsa huzurunuzda olmaz. kaç yaşındasınız sen çalıyormusun?
odakladığımdan mı bilmiyorum ama ondan ayrılırsam üzülürüm. 1 yıllık arkadaşlığımız var.2,5 ay çok uzun bi süre değilki kısmet bu işler karşına daha iyi kalpli birisi çıkabilir . kendini ona odaklama
Ne is yapiyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?