Sevgilim

elfce92

Ol dedi Oluverdi. Elhamdulillah :)
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
1.953
701
163
merhaba kızlar.
konuya nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum ama 2,5 aydır gayet güzel giden bir ilişkim var.
ondan öncesi 1 yıldır da arkadaştık. kendisini tanıyorum. şu ana kadar karşıma çıkmış en güzel kalpli
insanlardan birisi diyebilirim.
sevgisini gösteren en önemlisi hissettirebilen, kalbi çok güzel birisi.
sorun nerede ? derseniz Sorun işinde.
yani onu tanıdım tanıyalı iş konusunda yüzü gülmedi. 2 yıllık üniversite mezunu ama girdiği yerler hep sorunlu. katlanılmayacak yerler.
hep ona mı denk geliyor bilmiyorum ama geliyor. uzun süre bir yerde , düzgün bir yerde çalışamıyor.
becereksiz ya da çalışmayı sevmeyen bir insan değil.
bunları düşündükçe geleceği göremiyorum ama sonra düşünüyorum iş yüzünden bu kadar güzel kalpli birisini bırakacak mısın ?
araftayım resmen. hangi yöne gideceğimi bilmiyorum.
bunu neden anlattım bende bilmiyorum ama bana fikir verirseniz çok sevinirim..

şimdiden teşekkür ederim

merhaba kızlar.
konuya nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum ama 2,5 aydır gayet güzel giden bir ilişkim var.
ondan öncesi 1 yıldır da arkadaştık. kendisini tanıyorum. şu ana kadar karşıma çıkmış en güzel kalpli
yani onu tanıdım tanıyalı iş konusunda yüzü gülmedi. 2 yıllık üniversite mezunu ama girdiği yerler hep sorunlu. katlanılmayacak yerler.
hep ona mı denk geliyor bilmiyorum ama geliyor. uzun süre bir yerde , düzgün bir yerde çalışamıyor.
bunları düşündükçe geleceği göremiyorum ama sonra düşünüyorum iş yüzünden bu kadar güzel kalpli birisini bırakacak mısın ?

şimdiden teşekkür ederim

Ne is yapiyo?

bazen insanalr bu tür dönemelre girebiliyor.
hatta öyle dönemler oluyorki. iş kısmeti kapısını bile calmıyor.
bence destek olunç köstek olmayın.

Tek sebep işse hallolur. Çalışmayı da seviyosa yapar her şekilde

bazen insanalr bu tür dönemelre girebiliyor.
hatta öyle dönemler oluyorki. iş kısmeti kapısını bile calmıyor.
bence destek olunç köstek olmayın.

destek olmaya çalışıyorum. her konuda yanında oluyorum. bunları içimde yaşıyorum. ona köstek olamam. bu kötülüğü yapamam.

merhaba kızlar.

şimdiden teşekkür ederim

bence destek ol yarın birgün süper bir iş tutturur başını vurcak duvar ararsın

çocukluk arkadaşımda gördüm bu durumu

doğru düzgün bir işte istikrar sağlamaıyo diye ayrıldı adamdan

adam ondan 2 sene sonra pilot oldu 20.000 tl geliri var şuan ve başkasıyla evlendi

Kaç yaşında? Askerlik yaptı mı? Olmaz olmaz bir bakmışsın birden olmuş, tecrübeyle sabit canınızı sıkmayın, hayırlısını isteyin. :KK66:

sana tavsiye.. kapılmadan onu tanımaya çalış..
gerçekten tembel olabilir..
bkz. benim enişte.. hem patron sorunlu olur.. iş yeri kapanır.. parası azdır vs vs diyip işten ayrılır. 3 ayda 5 gün çalıştı..

bence destek ol yarın birgün süper bir iş tutturur başını vurcak duvar ararsın

çocukluk arkadaşımda gördüm bu durumu

doğru düzgün bir işte istikrar sağlamaıyo diye ayrıldı adamdan

adam ondan 2 sene sonra pilot oldu 20.000 tl geliri var şuan ve başkasıyla evlendi

işte sırf iş yüzünden ayrılmak istemiyorum. ondan ayrılırsam pişman olacağım tek konu ben bu kadar mükemmel insanı neden bıraktım olur ama olur da böyle devam eder iş ciddiye binerse ben ne açıklamada bulunacağım aileme bilmiyorum.

bence biraz daha bekle işleri düzgün gitmezse devam edemeyeceğini belirt çünkü düzgün bir işi olmazsa huzurunuzda olmaz. kaç yaşındasınız sen çalıyormusun?

merhaba kızlar.

şimdiden teşekkür ederim

iş bi şekilde bulur istiyosa..
ama tembelse kaç kurtar kendini..

Kaç yaşında? Askerlik yaptı mı? Olmaz olmaz bir bakmışsın birden olmuş, tecrübeyle sabit canınızı sıkmayın, hayırlısını isteyin. :KK66:
24 yaşında .
askerliği tecilli. henüz onu da yapmadı maalesef :KK43:

işte sırf iş yüzünden ayrılmak istemiyorum. ondan ayrılırsam pişman olacağım tek konu ben bu kadar mükemmel insanı neden bıraktım olur ama olur da böyle devam eder iş ciddiye binerse ben ne açıklamada bulunacağım aileme bilmiyorum.

2,5 ay çok uzun bi süre değilki kısmet bu işler karşına daha iyi kalpli birisi çıkabilir . kendini ona odaklama

bence biraz daha bekle işleri düzgün gitmezse devam edemeyeceğini belirt çünkü düzgün bir işi olmazsa huzurunuzda olmaz. kaç yaşındasınız sen çalıyormusun?
22 yaşındayım bende. muhasebeciyim. 2 yıldır aynı yerde çalışıyorum. benim sıkıntım yok çok şükür...

2,5 ay çok uzun bi süre değilki kısmet bu işler karşına daha iyi kalpli birisi çıkabilir . kendini ona odaklama
odakladığımdan mı bilmiyorum ama ondan ayrılırsam üzülürüm. 1 yıllık arkadaşlığımız var.
eminim o olmazsa başkası olacaktır ama bu iş mevzusu yüzünden onu bırakıp üzmek istemem

Back