- 26 Temmuz 2011
- 1.953
- 701
- 163
merhaba kızlar.
konuya nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum ama 2,5 aydır gayet güzel giden bir ilişkim var.
ondan öncesi 1 yıldır da arkadaştık. kendisini tanıyorum. şu ana kadar karşıma çıkmış en güzel kalpli
insanlardan birisi diyebilirim.
sevgisini gösteren en önemlisi hissettirebilen, kalbi çok güzel birisi.
sorun nerede ? derseniz Sorun işinde.
yani onu tanıdım tanıyalı iş konusunda yüzü gülmedi. 2 yıllık üniversite mezunu ama girdiği yerler hep sorunlu. katlanılmayacak yerler.
hep ona mı denk geliyor bilmiyorum ama geliyor. uzun süre bir yerde , düzgün bir yerde çalışamıyor.
becereksiz ya da çalışmayı sevmeyen bir insan değil.
bunları düşündükçe geleceği göremiyorum ama sonra düşünüyorum iş yüzünden bu kadar güzel kalpli birisini bırakacak mısın ?
araftayım resmen. hangi yöne gideceğimi bilmiyorum.
bunu neden anlattım bende bilmiyorum ama bana fikir verirseniz çok sevinirim..
şimdiden teşekkür ederim
konuya nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum ama 2,5 aydır gayet güzel giden bir ilişkim var.
ondan öncesi 1 yıldır da arkadaştık. kendisini tanıyorum. şu ana kadar karşıma çıkmış en güzel kalpli
insanlardan birisi diyebilirim.
sevgisini gösteren en önemlisi hissettirebilen, kalbi çok güzel birisi.
sorun nerede ? derseniz Sorun işinde.
yani onu tanıdım tanıyalı iş konusunda yüzü gülmedi. 2 yıllık üniversite mezunu ama girdiği yerler hep sorunlu. katlanılmayacak yerler.
hep ona mı denk geliyor bilmiyorum ama geliyor. uzun süre bir yerde , düzgün bir yerde çalışamıyor.
becereksiz ya da çalışmayı sevmeyen bir insan değil.
bunları düşündükçe geleceği göremiyorum ama sonra düşünüyorum iş yüzünden bu kadar güzel kalpli birisini bırakacak mısın ?
araftayım resmen. hangi yöne gideceğimi bilmiyorum.
bunu neden anlattım bende bilmiyorum ama bana fikir verirseniz çok sevinirim..
şimdiden teşekkür ederim