VARYA SENİ ELLERİM PATLAYANA KADAR ALKIŞLIYORUM hihoyyytharikasın ya resmen benim derdimi rahatlattı bu cümlelerin :)keşke ailenizin beklentisi insan gibi insan olması olsaydı..
tabiki mesleği elinde olmalı,her anne bab ister ama
2 yıllıkmış,4 yıllıkmış ne fark ederki...önemli olan insanın kendini yetiştirmesidir...
bu etiket merakından da nefret ediyorum ya...
---Damadınız ne işle meşgul acaba???
---Doktor,ya da mühendis,
---peki işçi desem,o zaman
neden gocunuyorlar anlamaıyorum...
sonuçta hepimiz zaten işçi değilmiyiz...
sevgiler....
üniversite mezunuyum bölümümü birincilikle bitirdim elimde kapı gibi diplomam var fakat ben şuan işsizim..Ne işe yarıyor şuan üniversite mezunu olmam buyurun işte??
sevdiğim adam grafiker ve askerden geldiğinden beri aynı şirkette çalışıyor (ailem hiçte sorun etmiyor onun şuan açık öğretimde okuyo olmasını çünkü karşımdaki insan adam gibi adammı ailesini geçindirebilcekmi evine ekmek getircekmi onlara iyi bir damat olucakmı insanmı çalışma kapasitesi varmı bunu en öncelik olarak istiyorlar)
Unutmayınki işssiz olan nice üniversite mezunları var etrafta yani bi belgeyle bi diplomayla adam olunmuyor eğer benim damadım şu mezunu benim gelinim şu mezunu diyecek olan bir ailede varsa pes diyorum herşey diploma olmamalı.. Kriz var kriz bu devirde işi varmı bişiler kazana biliyormu buna bakabilmeli insan..
Bence bu arkadaş çevresinden etkilenerek sevgilisini beğenmemeyeme başlamış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?