- Konu Sahibi hasrett100
Başka nasıl bisey olabilir
Eğer l bütçeniz kısıtlı ise özel logolu bir kupa olabilir değilsede daha gösterişli bir çiçek gönderebilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka nasıl bisey olabilir
Ya çelenk ya da kalıcı birşeySevgilim yeni iş yeri açıyor çicek göndermek istiyorum fakat çicek konusunda kararsızım eklediğim çiçekler sizce olur mu?Eki Görüntüle 3419038
İş yerinde kullanabilecegi bir hediye daha mantıklı olur gibi.Sevgilim yeni iş yeri açıyor çicek göndermek istiyorum fakat çicek konusunda kararsızım eklediğim çiçekler sizce olur mu?Eki Görüntüle 3419038
Açılış olduğu için çiçek göndermek istedimErkekler pek çiçekten anlamıyor ya başka bir şey yollasanız? Çiçek sepetinde kutu yapabiliyorsunuz mesela. İsme özel defter, kalem, kupa veya kahve fincanı, çikolata tarzında şeyleri seçip gönderebilirsiniz. Hem bunlar kullanabileceği şeyler olur, işine yarar.
Tmm teşekkür ederimDuvarina asabilecegi birsey alabilirsin
Kuaforumde gormustum makas seklinde bir duvar susu uzerinde de ismi soyismi yaziyordu şık birseydi
Ayy bende bilmiyorum ilk defa cicek gönderiyorum birine tecrübesizimOfis ortamina uggun agac gibi cicekler oluyor buyuk yere koyulanlardan oyle bisey gonderin seçtiğiniz cicek ne alaka kizlara gonderilen bisey
Masa üstüne isimlik alsana kaliteli olanlardan bu ne ? İki güne solacak. Çok basit ayrıca.Sevgilim yeni iş yeri açıyor çicek göndermek istiyorum fakat çicek konusunda kararsızım eklediğim çiçekler sizce olur mu?Eki Görüntüle 3419038
Bunu almaya karar verdim sence nasılMasa üstüne isimlik alsana kaliteli olanlardan bu ne ? İki güne solacak. Çok basit ayrıca.
Bence gayet güzel. Tam adını öğren, nasıl sulanacagini/güneş görüp görmeyeceğini söylersin çocuğa.Bunu almaya karar verdim sence nasıl
Ben sevgilimin evine monstra göndermiştim, deve tabanı.
Eki Görüntüle 3419044
Geniş yapraklı bir bitki, hem şık hem bakımı kolay. Haftada bir su verip sık sık spreyle yapraklara su sıkmak yeterli. Benim monsteram serpildikce serpilmiş, daha bile güzel olmuş bu halinden
Bunu da düşünebilirsin
çok teşekkür ederimBence gayet güzel. Tam adını öğren, nasıl sulanacagini/güneş görüp görmeyeceğini söylersin çocuğa.
Yeni işinde de bol kazanç diliyorum