- 24 Nisan 2024
- 52
- 19
- 20
- Konu Sahibi hasrett100
Sevgilim yeni iş yeri açıyor çicek göndermek istiyorum fakat çicek konusunda kararsızım eklediğim çiçekler sizce olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka nasıl bisey olabilirÇok basit duruyor.
O kadar zengin değilimÇelenk gönder, sevgilin şok
Kuaför dükkanı açtı hediye ne olabilir kiÇiçek yerine iş yerine uygun bir hediye alınabilir gibi sanki
Bence orkide olmasin. Ne Ben, ne annem, ablam, ne iş arkadaslarim anlıyoruz orkidenin dilinden. Çiçek bakmaktan anlamayan birine verilen orkide uzun ömürlü olmuyor. İkinci haftadan dökülüyor çiçekleri , tek dal kel bir şey duruyor. Atsan atamiyorsun, kalsa çirkinÇiçek olur fakat bu çiçek o çiçek değil. Bütçen yetiyorsa orkide olsun, uzun ömürlü olur salonda da sırıtmaz.
Maddi özgürlüğünüz var ise çiçeği gönderebilirsiniz. Ama yok ise çok da zorlamaya gerek yok. Saksıda çiçek daha mantıklı olabilir bunlar soluyor :) bir de sevgili çiçek seviyor mu? Misal bana bir dünya çiçek geldi doğum yaptığımda lakin ben çiçek büyütebilen bir insan değilim ve almam öldürdüğüm için bakamadığımdan. Şu an başıma bela oldu çok güzeller ve evin her yeri orkide dolu hiç anlamıyorum bakımından sevmiyor ise alma pasta alıp iş yerine gidip çalışanlar ile yiyebilirsin bu da bir seçenekSevgilim yeni iş yeri açıyor çicek göndermek istiyorum fakat çicek konusunda kararsızım eklediğim çiçekler sizce olur mu?Eki Görüntüle 3419038
Gerçekten güzel duruyoGüzel ama birkac gün sonra kokacak bir çiçek yerine köşeye koyup besleyecegi, her daim güzel olan bir canlı çiçek alsan daha iyi olmaz mı? Hem baktikca, ilgilendikce seni hatırlar.
Şu mesela tatlı bir çiçeğe benziyor Eki Görüntüle 3419039
ay orkide benim de başımın belası 20 tane var bir de şu an Allahım deli olacağım hiç anlamıyorum bakmaktanBence orkide olmasin. Ne Ben, ne annem, ablam, ne iş arkadaslarim anlıyoruz orkidenin dilinden. Çiçek bakmaktan anlamayan birine verilen orkide uzun ömürlü olmuyor. İkinci haftadan dökülüyor çiçekleri , tek dal kel bir şey duruyor. Atsan atamiyorsun, kalsa çirkin
Daha basit bir şey alsin
Ben sevgilimin evine monstra göndermiştim, deve tabanı.Gerçekten güzel duruyo
Beğenirse böyle bişey olurKuaför dükkanı açtı hediye ne olabilir ki
Tavsiyeni mutlaka değerlendiricem teşekkür ederimBen sevgilimin evine monstra göndermiştim, deve tabanı.
Eki Görüntüle 3419044
Geniş yapraklı bir bitki, hem şık hem bakımı kolay. Haftada bir su verip sık sık spreyle yapraklara su sıkmak yeterli. Benim monsteram serpildikce serpilmiş, daha bile güzel olmuş bu halinden
Bunu da düşünebilirsin
O da doğruBence orkide olmasin. Ne Ben, ne annem, ablam, ne iş arkadaslarim anlıyoruz orkidenin dilinden. Çiçek bakmaktan anlamayan birine verilen orkide uzun ömürlü olmuyor. İkinci haftadan dökülüyor çiçekleri , tek dal kel bir şey duruyor. Atsan atamiyorsun, kalsa çirkin
Daha basit bir şey alsin