- 15 Ocak 2021
- 19
- 5
- 1
- 24
- Konu Sahibi Perihande1942
-
bu zamana kadar asla bana cinselliğe yönelik tek kelime etmedi bir kez bile yakınlaşmadık asla içinde öyle bir şey olmadığını biliyorum ama olur ya insanın içinde bir şüphe erkek sonuçtaHmmm bilmiyorum.. Yani bilemedim.. İkiniz yalnız kalmayın derim ben.. Ama tabiki kendi tercihiniz.. Ama ateş barut yan yana ne bilim.. İstemediğin şeyler olabilir.. Ama senin çekindiğin ney.. Yakınlaşmaktan bahsediyorsan. Eğer yanlış anlamadıysam.. Bence en baştan aynı eve girmeyin derim ikiniz.. Yanımızda biri olsun yada 3. Bir kişi.. Umarım yanlış anlamamışım dır soruyu..
her yer kapalı ama8 aydır görüşmüyorsunuz.
Aylar sonra ilk görüştüğünüz yer ev olmamalı bence.
Çocuğun senelerdir birikimi sizde patlayabilir. :d Çekinmekte haklısınız. Evi tercih etmeyin derim ben, bu aşamada
Ne diim cnm buraya yazdın ben de fikrimi söyledim sen bilirsin..her yer kapalı ama
yok haklısınNe diim cnm buraya yazdın ben de fikrimi söyledim sen bilirsin..
düşünücem teşekkürlerKapalı alan gerçekten risk. evde buluşmayı kabul etme... Bunlar kaçınılmaz şeyler..
Bnce de yalnız kalma ateş ile barut yan yana olmaz anlaşamıyorsan hiç düşünme bence daha iyileri çıkar karşınahepinize merhaba aranıza yeni katıldım ben çaresizim derdimi size anlatmak istedim ben 20 yaşındaydım 1 senelik bir ilişkim var.sevgilimle aynı şehirliyiz ama ben 8 ay önce mecburen başka şehre taşındım sevgilimle taşındığımdan beri görüşmedik.her gün kavga ediyoruz daha doğrusu ben ediyorum o susuyor çünkü hatalı olan o yapma dediğim ne varsa yapıyor sonra çiçekler falan benim 10 gün sonra doğum günüm var yaşadığım şehre gelecek ama her yer kapalı olduğu için ev kiralamış orda takılıcaz biraz çekiniyorum açıkçası çünkü çok kavga ediyoruz ve yan yanayken bir hata yapmasından korkuyorum sizce gelmesine engel olmalıyım kendisi subaylık okuyor 1 ay sonra okul başlıyor dha görmem ekime kadar imkansız.aklınıza ihtiyacım var
bu şehirde arkadaşım yok hiçTamam her yer kapalı ve illaki evde buluşacaksan. Yanında arkadaşınla git ve asla yalnız kalma. Tabi sevgilin ne der bilemem..
yasak mıBaşka zaman gelemez mi 10 güne kadar yasaklar kalkmaz hem bildiğim kadarıyla günlük ev kiralamak da yasaklandı. Durduk yere suç işlemiş olursunuz iyice araştırın
Evet haberlerde okudum kumar çeteleri vs günlük daire kiraladıkları için bir süre yasaklanacak. Tabi kesinleşti mi bilemem yine de araştırınyasak mı
bende kaldım dha önce orda herkesin bildiği bir yer otel gibiEvet haberlerde okudum kumar çeteleri vs günlük daire kiraladıkları için bir süre yasaklanacak. Tabi kesinleşti mi bilemem yine de araştırın
yok zaten kalmayacğım yaşadığım şehri gezdirip akşama doğru onu kaldığı yere bırakıp 1 saat oturup eve gitmek amacımCok genc ve hata yapmaya açıksınız sizi korkutmak degil amacım ama 8 aydır kavga ettiğiniz biriyle aynı evde doğum günü kutlamak çok düşündürücü .... Yazan arkadaşların da dedigi gibi ; pişman olacagınız ve ömrünüzce kendinizi suçlayacagınız bir cinsellik yaşamanız yuzde 70 - 80 . Onu da gectim bir kavga etseniz biraz da şiddetli olsa ben sonunu düşünemiyorum polis mi gelir vsvs....
İnanmadığınız biriyle yalnız kalmak pek kulağa hoş gelmiyor yaşınız çok genc daha kararlarınız çok degişir ; en guzeli o gun bir kaç saat geçirip evinize gitmek ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?