• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve yaşadıklarımızz

Canim sen konunu kapattır geyige dondu burasi hos degil
KImsenin seni anlamasini bekleme.piskolojinde bozulmasin daha fazla cunku bunlar doğal seyler.seks yaptin diye yada bunlar oldu diye kirli mirli degilsin eskiden bende bole dusunuyordum ama aslında su an sacma geliyor bana. Ona inandin guvendin asik oldun oda bunu kullandi bu kadar basit olay.seni suclayanlari kafana takma.erkek egemen toplumlarda bu tarz yaklasimlar çok dogal.o yuzden tartismaya bile degmez.ama suda var aynı seyler bizim cocuklarimizin başına gelse dunyayi yakariz.ironik ama iste...

Ya arkadaşım hangi bayan sevgilisinin yanına iç çamaşırıyla yatar da yaşadıkları taciz olur ?
Ben kızı kaldı diye suçlamıyorum bende şuan sevgilimin evindeyim hatta nasıl suçlayayım .
Bizim söylediklerimiz de yargılama yok . Konu saçma

İyi de biz kimseyi suclamıyoruz ki anlamaya calısıyoruz.

Seks gayet doğal bir olgu. Ama hem eyleme döküp hem de ben bekarete önem veririm demek sacma.

Bana sor evlenmeden önce birlikte oldum sevdiğim adamla, zar vajinada değil beyinde cünkü.

BEkarete onem verirdim demek istemis.zaten 24 yasina kadar bir deneyimi olmadıysa önem vermiş ki saklamis.ben onun yazdiklarina gore yorum yapiyormum.gercektir yada eksiktir bunu hic bi zaman bilemeyiz.ama eger o yasa kadar bir opusme bile yasamadiysa ve ilk debeyimini bu tarz yasadiysa hos de gil.suclu yada masum yada baska birsey onemli degil. Uzulen biri varsa benim icin önemli olan o .dalga gecilcek birsey goremedim konuda...

BEkarete onem verirdim demek istemis.zaten 24 yasina kadar bir deneyimi olmadıysa önem vermiş ki saklamis.ben onun yazdiklarina gore yorum yapiyormum.gercektir yada eksiktir bunu hic bi zaman bilemeyiz.ama eger o yasa kadar bir opusme bile yasamadiysa ve ilk debeyimini bu tarz yasadiysa hos de gil.suclu yada masum yada baska birsey onemli degil. Uzulen biri varsa benim icin önemli olan o .dalga gecilcek birsey goremedim konuda...

dalga mı geçtik? bir tek böyle düşünen sensin. her zaman olayları son derece ciddi haber spikeri modunda mı yazmak lazım. aziz nesin de mizaçlı konuşurdu ama diyeceğini tam yerine oturdu.
madem öyle açıklama yapalım. dalga geçmiyoruz.

Ya arkadaşım hangi bayan sevgilisinin yanına iç çamaşırıyla yatar da yaşadıkları taciz olur ?
Ben kızı kaldı diye suçlamıyorum bende şuan sevgilimin evindeyim hatta nasıl suçlayayım .
Bizim söylediklerimiz de yargılama yok . Konu saçma
Hata yapmis demek...sonra pisman olmuş. Senin sevgilin senin ustune gelse baski yapsa sende yapardin belki.ayrica evinde kaldi diye hayvanlasmasina gerek yok kimsenin.

Hata yapmis demek...sonra pisman olmuş. Senin sevgilin senin ustune gelse baski yapsa sende yapardin belki.ayrica evinde kaldi diye hayvanlasmasina gerek yok kimsenin.

Ben yanına iç çamaşırıyla yatarsam sevgilim üstüme elbette ki gelir .
Ben yapmazdım yapıyorsamda istediğim için yapardım.
Olay evde kalmak değil iç çamaşırıyla adamın yanına yatmak.
Erkek yahu bu adam tahrik olmuştur. Pantolonla yatma dediyse eşofman iste öyle değil mi ?
Üstümü parçaladı falan dese anlayacağımda ben bir zorlama ısrarda göremedim ortada.

Son düzenleyen: Moderatör:
bukadar saf salak hareketler yapacagina keske daha once bir tecrubesi olsaydi hic degilse nasil davranacagini bilirdi yazik:27:
isirmalar,pantolonu cikarmalar bunlari yapip sonra tacize ugradigini dusunmesi enteresan
yoksa onun bakireligi bizi hicmi hic alakadar etmez

Son düzenleme:
dalga mı geçtik? bir tek böyle düşünen sensin. her zaman olayları son derece ciddi haber spikeri modunda mı yazmak lazım. aziz nesin de mizaçlı konuşurdu ama diyeceğini tam yerine oturdu.
madem öyle açıklama yapalım. dalga geçmiyoruz.

YOo koca koca kadinlar gayette bu kizla dalga geciyorsunuz.neyse ya yazmicam diyorum yine yaziyorum.kadin kadinin kurdu her yerde...senin kizin var mi belki bir gun olur eve gelio anne ben bunlari yasadim pismanim derse birgun o zaman anlayabilirsin.

YOo koca koca kadinlar gayette bu kizla dalga geciyorsunuz.neyse ya yazmicam diyorum yine yaziyorum.kadin kadinin kurdu her yerde...senin kizin var mi belki bir gun olur eve gelio anne ben bunlari yasadim pismanim derse birgun o zaman anlayabilirsin.
beni tanımıyorsun, yani hayat görüşümü bilmiyorsun bir kaç mesajla ne güzel de yargılamışsın.
evet kızım var thalia ve her zaman söylerim. büyük konuşmam, kınamam...ama olanlar da seven ve inanan masum kız olarak görünmüyor çok üzgünüm.. yoksa bizi gerçekten ilgilendirmiyor yaşadıkları. ama şurayı 1 kişi okuyup da ders alırsa bizim kazancımız odur.

su kliselesmis imali laflardan vazgecin ya ne o senin kizin olsa,senin anan bacin olsa arkadas konu acmis bizde cevap veriyoruz

Arkasında duramayacağı şeyler yaşamasın o zaman insanlar.
Sen bu musun yoksa öyle bir savunmaya geçtin ki .
Ben bugün anneme desem annem beni parçalar birgün kızım bana derse bende onu parçalarım.
Annem bana gitmeseydin der bende kızıma gitmeseydin derim.
Kusura bakma sorun çok saçma.

Dalga gectiğimizi de nerden cıkardınız?

Ezilen konusahiplerinin cıkarsız savunucusu musunuz?

su kliselesmis imali laflardan vazgecin ya ne o senin kizin olsa,senin anan bacin olsa arkadas konu acmis bizde cevap veriyoruz

Arkasında duramayacağı şeyler yaşamasın o zaman insanlar.
Sen bu musun yoksa öyle bir savunmaya geçtin ki .
Ben bugün anneme desem annem beni parçalar birgün kızım bana derse bende onu parçalarım.
Annem bana gitmeseydin der bende kızıma gitmeseydin derim.
Kusura bakma sorun çok saçma.

sevip, güvenip bir şeyler yaşamış kızlar sonra pişman olunca neden masum ve kandırılmış olarak görülüyor ki. biz de geçtik bu zamanlardan ve herkes yaşadı bu zamanları insan milyonda bir pişman olma ihtimali olan bir haltı yiyorsa camiyi çalan kılıfını hazırlar diyorum.

bukadar saf salak hareketler yapacagina keske daha once bir tecrubesi olsaydi hic degilse nasil davranacagini bilirdi yazik:27:
isirmalar,pantolonu cikarmalar bunlari yapip sonra tacize ugradigini dusunmesi enteresan
yoksa onun bakireligi bizi hicmi hic alakadar etmez
Herkes anasinin karnindan Tecrubeyle dogmuyor zamanla ogreniyorsun...

tercübe edinmek için illa ki bunları mı yaşamak lazım. herkes bu yaşlardan geçti, herkes bu şekilde tercübe etmiş olsaydı şu an hepimiz aynı durumda olurduk. Allah bir akıl vermiş sağlıklı kullanın, kararlarınızı verin diye..

sevip, güvenip bir şeyler yaşamış kızlar sonra pişman olunca neden masum ve kandırılmış olarak görülüyor ki. biz de geçtik bu zamanlardan ve herkes yaşadı bu zamanları insan milyonda bir pişman olma ihtimali olan bir haltı yiyorsa camiyi çalan kılıfını hazırlar diyorum.

Sana bugün çok katıldım .
Bana da çok saçma geliyor bugun okudum 3 yıllık sevgilisiyle bişeyler yaşamış pişmanmış
Ya birgün pişman olacağın adamla neden bişeyler yaşıyorsun.
Bana çok saçma geliyor .

Yoo bu konuyla ilgili bir anim varda ondan savundum konu sahibini.ayrica kendi cocuklarinin basina gelmesi olasi şeyleri alay konusu yapmak bence tehlikeli. Ben olsam iki kere dusunurdum.neyse...

Sizde mi sevgilinizin yanına iç çamaşırıyla yatıp tacize uğradınız ?
Zaten ikisi aynı cümlede bile tezat duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadasim bu bayan yasadigi tecrubenin arkasinda durmuyor hem karsindakinin her istedigini yapiyor ardindanda kendini cok masum gosteriyor hepimizin kendine gore tecrubeleri olmustur,eger bunda kersidaki kadar benimde payim varsa hic kimseyide suclama hakkimda yoktur

Yoo bu konuyla ilgili bir anim varda ondan savundum konu sahibini.ayrica kendi cocuklarinin basina gelmesi olasi şeyleri alay konusu yapmak bence tehlikeli. Ben olsam iki kere dusunurdum.neyse...

Biliyorum, dün sana yazılanı da okudum. Akıllı bir kıza benziyorsun.

Alay yok, belki birazcık ironi varrrr

herkes anasinin karnindan tecrubeyle dogmuyor zamanla ogreniyorsun...

yoo koca koca kadinlar gayette bu kizla dalga geciyorsunuz.neyse ya yazmicam diyorum yine yaziyorum.kadin kadinin kurdu her yerde...senin kizin var mi belki bir gun olur eve gelio anne ben bunlari yasadim pismanim derse birgun o zaman anlayabilirsin.
kimsenin dalga geçtiğini düşünmüyorum sadece yaşadıkları ve kurduğu cümleler çelişkili
yoksa kimse kimsenin namus bekçisi diil.kim ne isterse onu yaşar ama bekarete bu kadar takılan bir bayan
erkek cinsine bu kadar güvenmemeli
bence konu sahte :31:

Itirazsız herşeyi yapmış bir de ayrıntılar mide bulandırıcı... Yok ısırmış ta :ssz: Bari kökünden ısırıp koparaydın :19:
katılıyorum banada öle gelio
korkan ürken psikoloji bozulan biri böle detaylı (ısırdım yaladım)konuşamaz paylaşamaz
1.5 yıl da nasıl 1.5 yıl bunların ki takılmak gibi tam anlamıyla ilişki değil sanırım.
Bende onu diyorum ya nasıl ilişki bu adamı hiç mi tanımıyorsun :26:

tanıyamamış olabilir gerçekten ama asıl konu...
Hem bekarete takılıp hem isteklerini karşılamaya çalışması

Back