• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve tavırları.

Başın sağolsun öncelikle...
Sana çok bağlı bir sevgilin var sadece sana trip yapıyor...
Sorun sadece bu. Anlayışsızlık bencillik gibi düşünme sakın. :42:
Bu zor döneminde yanında olmuş senle olmuş ve şimdi seni yanından bile ayırmak istemiyor.
Ayrıca şu anda sen hassas dönemdesin ve kimsenin tribini çekecek durumda değilsin.
O yüzden bu gel gitlerin.
Emin ol beraber bu dönemi atlatacaksınız ve herşey yolunda gidecek.
Sevgilini ailenle tanıştır bence...
Tam zamanı. :34:

cnm ben dger konularinida blyorum.oncelikle annene Rabbim rahmet eylesin ama blyomusun senin adina mutlu oldum en azindan boyle zor zamanlarnda yaninda bi sevdigin var.ve cok ozendim sana :) keske benide arkadaslarimdan calan bi sevdigim olsaydi haklisin bi yerde ama oda hakli ozler gormek ister 6 yil sonra bile hala boyle ozlem duymasina helal olsuun diyorum :) bence degerini bil evlilik varsa ufukta boyle biriyle evlenecegn icin senin adina cok sevindim tatlim...

Canım emin ol hayatın da biri olmadıgından böyle düsünüyorsun söyle düsün, öncelikle herkese kıskanılmak hos gelir, özellikle kıskanmasını, karısmasını istersin istedigini kabul edersin mesela sunu giyme der, giymezsin onun bu yaptıgı senin cok hosuna gider. Ama ne olur aylar, yıllar gectikce bunaldıgını hissedersin yani ilk zamanları tatlıdır, uzaması eskisi kadar hosluk yaratmaz bu da öyle iste :)

Digeri de evet 6 yıldır böyle özlem cok güzel, beni cok seviyor biliyorum ama yaptıgını savunamıyorum bencillik gibi geliyor bana, hele ki evlendigimiz zaman, arkadasımla hatta kardesimle birseyler yapamayacaksam, her dakika engel olacaksa ben o evlilikte mutlu olamam ki hayatım, uzun vadeye yay bunu, İliskinin 1 yılıyla, 6 yılı bir olmuyor.

Son düzenleme:
Başın sağolsun öncelikle...
Sana çok bağlı bir sevgilin var sadece sana trip yapıyor...
Sorun sadece bu. Anlayışsızlık bencillik gibi düşünme sakın. :42:
Bu zor döneminde yanında olmuş senle olmuş ve şimdi seni yanından bile ayırmak istemiyor.
Ayrıca şu anda sen hassas dönemdesin ve kimsenin tribini çekecek durumda değilsin.
O yüzden bu gel gitlerin.
Emin ol beraber bu dönemi atlatacaksınız ve herşey yolunda gidecek.
Sevgilini ailenle tanıştır bence...
Tam zamanı. :34:

Umarım canım, arkadasımın sözüne ve ceyiz alısverisine gidecegim icin de iliskimizin süresi boyunca duyacagım onu nasıl ektigimi, yalnız bıraktıgımı.

Malesef canım arkadası yok olsa da isyeri icin de sınırlı, görüsmüyorlar akrabaları ile de özellikle görüsmezler zaten abileri yakın, aksamları görüsürler oturmalar da falan, hic arkadası yok, istemiyor hayatı benden ibaret.

Sizinle kesinlikle hemfikirim.
Bu durum yeni cıksa bu kadar sorun etmezdim hep böyleydi kendisi, belki de bu yüzden yoruldum, anlayıs gösteremiyorum artık ona. Kimisi icin ayrılık söz konusu olamazken bu durum, ben ayrılmayı bile düsünüyorum cünkü daha önceki yasadıklarımı da biliyorum, hep aynı seyler tekrarlanınca insan sadece sevgiyi düsünemiyor.

Anladım sevgiliniz de bu geçici durum değil.Özel hayatına bakınca kişiliği böyle.
İleriye dönük bakınca sevgilinizin düşüncesi ile sadece ikinizin olduğu bi hayat.Akraba arkadaş yok.Hep dip dibe yan yana.Çokta sağlılıklı durmuyor.

Düzelmeye niyeti de yok anlaşılan kendi yaptığının doğruluğuna inanıyor düzelmek için çabada harcamıyor.
Kimse mükemmel değildir.Mükemmel bir sevgilide imkansızdır.Fakat sevgilinizin bu hali ile yaşamakta zor görünüyor.

.

O zaman biraz eyleme geçin bu konuda konuşmayın ve tartışmayın da yapmak isteyin ve yapın arkadaşlarınızla gezin akrabalrınızla vakit geçirin.

Bu durumun normal olduğunu ve alışması gerektiğini ona konuşmalarınızla değil haraketlerinizle empoze etmeye çalışın.Belki bu şekilde daha iyi bi sonuç alabilirsimiz.

Son düzenleme:
Anladım sevgiliniz de bu geçici durum değil.Özel hayatına bakınca kişiliği böyle.
İleriye dönük bakınca sevgilinizin düşüncesi ile sadece ikinizin olduğu bi hayat.Akraba arkadaş yok.Hep dip dibe yan yana.Çokta sağlılıklı durmuyor.

Düzelmeye niyeti de yok anlaşılan kendi yaptığının doğruluğuna inanıyor düzelmek için çabada harcamıyor.
Kimse mükemmel değildir.Mükemmel bir sevgilide imkansızdır.Fakat sevgilinizin bu hali ile yaşamakta zor görünüyor.

.

O zaman biraz eyleme geçin bu konuda konuşmayın ve tartışmayın da yapmak isteyin ve yapın arkadaşlarınızla gezin akrabalrınızla vakit geçirin.

Bu durumun normal olduğunu ve alışması gerektiğini ona konuşmalarınızla değil haraketlerinizle empoze etmeye çalışın.Belki bu şekilde daha iyi bi sonuç alabilirsimiz.

Aynen bende senin gibi düsünüyorum kisiligi böyle, okuldayken bana neden bir arkadasa ihtiyac duydugumu sorardı, ben sana yetmiyor muyum? derdi. Ben arkadas istemiyorum, sen ol hayatım da sadece derdi. Dedigin gibi hep dip dibe, yan yana bir hayat istiyor baskası olmasın, sadece biz olalım istiyor. Gecen hafta carsamba kuzenlerim geldi, bir yerlere gitmemiz sorun olmadı cünkü hafta ici gittik, o gelemezdi zaten, ama calıstıgı semtteydik is cıkısına kadar kaldık hemen cagırdım onu, geldi. Pazar günü yine cıktık kızlarla, cıkabilmemin nedeni ise evden hep beraber cıktık, babam sorun etmedi ve cok gec cıktık onu da cagırdım ama saat gec oldugundan gelmedi, sonra da neden daha erken haber vermiyorsun? diye trip yaptı cıkacagımız bile belli degildi, cıktık ve söyledim halbuki. Kuzenim de belki kız kıza gezmek, vakit gecirmek istedin smuwila, sonucta kac bayanız aramızda tek erkek o olacaktı dedi. Kızlarla iken o gelebilir, ama birinin sevgilisi o yokken gelemez, o' da gelmeli mutlaka. Zaten gidecegimi biliyor, hic bir zaman yani haklı oldugum sürece savundugumu eyleme döktüm yine öyle yapacagım bugüne dek anladı mı? Hayır, anlasa hala aynı seyleri sorun etmezdi, bundan sonra da anlayacak mıdır? bunun cevabını bilmiyorum.. :(

Ne yapacagımı, nasıl davranacagımı sasırmıs durumdayım acıkcası. :ssz:

Son düzenleme:

Aynen bende senin gibi düsünüyorum kisiligi böyle, okuldayken bana neden bir arkadasa ihtiyac duydugumu sorardı, ben sana yetmiyor muyum? derdi. Ben arkadas istemiyorum, sen ol hayatım da sadece derdi. Dedigin gibi hep dip dibe, yan yana bir hayat istiyor baskası olmasın, sadece biz olalım istiyor. Gecen hafta carsamba kuzenlerim geldi, bir yerlere gitmemiz sorun olmadı cünkü hafta ici gittik, o gelemezdi zaten, ama calıstıgı semtteydik is cıkısına kadar kaldık hemen cagırdım onu, geldi. Pazar günü yine cıktık kızlarla, cıkabilmemin nedeni ise evden hep beraber cıktık, babam sorun etmedi ve cok gec cıktık onu da cagırdım ama saat gec oldugundan gelmedi, sonra da neden daha erken haber vermiyorsun? diye trip yaptı cıkacagımız bile belli degildi, cıktık ve söyledim halbuki. Kuzenim de belki kız kıza gezmek, vakit gecirmek istedin smuwila, sonucta kac bayanız aramızda tek erkek o olacaktı dedi. Kızlarla iken o gelebilir, ama birinin sevgilisi o yokken gelemez, o' da gelmeli mutlaka. Zaten gidecegimi biliyor, hic bir zaman yani haklı oldugum sürece savundugumu eyleme döktüm yine öyle yapacagım bugüne dek anladı mı? Hayır, anlasa hala aynı seyleri sorun etmezdi, bundan sonra da anlayacak mıdır? bunun cevabını bilmiyorum.. :(

Ne yapacagımı, nasıl davranacagımı sasırmıs durumdayım acıkcası. :ssz:

Bende ne diyeceğimi şaşırdım açıkcası :31: öyle katı olmuş ki bu durumda.Tamam güzel seni gözünden sakınması hep beraber olmak istemesi biribirinize yeteceğinizi düşünmesi ama bununda bi sınırı var fazlası boğar sıkar hep benım derken hiç senin olmaz.,

Sevgilinizin sözünü dinlediği bi büyüğü bi abisi varmı biri onla bu konuda konuşsa.Bu fazla baskının sonucunda smuwiLa yı kaybedebilirsin dese mesela.

Bende ne diyeceğimi şaşırdım açıkcası :31: öyle katı olmuş ki bu durumda.Tamam güzel seni gözünden sakınması hep beraber olmak istemesi biribirinize yeteceğinizi düşünmesi ama bununda bi sınırı var fazlası boğar sıkar hep benım derken hiç senin olmaz.,

Sevgilinizin sözünü dinlediği bi büyüğü bi abisi varmı biri onla bu konuda konuşsa.Bu fazla baskının sonucunda smuwiLa yı kaybedebilirsin dese mesela.

Son cümleniz iyi fikir aslında, abisi ile yasıyor zaten ve beni cok severler yengesiyle ikisi, hatta yengesiyle bile konusabilirim bu konuda, haklı oldugum da haklısın diyebilen bir kadın kendisi, aram da iyidir umarım ise yarar. :34:

inanamıyorum bu kadar olur diyorum aynı sorunları bende yaşamıştım erkek arkadaşımla,ve artık canıma tak etti ayrılmıştık..oda aynı senin sevgilin gibi,madem çıkıyorsun beraber bişeyler yapalım ,ay kuzenlerimi görmez olmuştum yani..
ama sizinki farklı 6 yıl birdebenimki 1,5 sene sürdü..

erkek arkadaşınla iyice konuş canımm.bu durumu bir şekilde çözmeye çalışın ama tatlı dille konuş,anlat..banada fikir olur,evlenceğimiz zaman bende en azından bakarım ederim de..

inanamıyorum bu kadar olur diyorum aynı sorunları bende yaşamıştım erkek arkadaşımla,ve artık canıma tak etti ayrılmıştık..oda aynı senin sevgilin gibi,madem çıkıyorsun beraber bişeyler yapalım ,ay kuzenlerimi görmez olmuştum yani..
ama sizinki farklı 6 yıl birdebenimki 1,5 sene sürdü..

erkek arkadaşınla iyice konuş canımm.bu durumu bir şekilde çözmeye çalışın ama tatlı dille konuş,anlat..banada fikir olur,evlenceğimiz zaman bende en azından bakarım ederim de..

Konusmustum canım, ben suclu cıkmıstım ondan baskasına ihtiyac duydugum icin, hatta beni kendisine sevmemekle suclamıstı, o benden baskasına ihtiyac duymuyor, cok seviyor ve ben duydugum icin, onun kadar onu sevmedigimi söylemisti.
:ssz:

Son düzenleme:
canım benım öncelıkle basın sagolsun, nur ıcınde yatsın annecigin.. sabır dılıyorum sana..

erkek arkadasın sana gercekten deger verıyor, sevıyor ve özlüyor anlattıgına göre.. ama keske bıraz anlayıslı olsaydı degılmı..

bence oturup bır güzel konusun bu konuyu yüzyüze..

Son düzenleme:

Konusmustum canım, ben suclu cıkmıstım ondan baskasına ihtiyac duydugum icin, hatta beni kendisine sevmemekle suclamıstı, o benden baskasına ihtiyac duymuyor, cok seviyor ve ben duydugum icin, onun kadar onu sevmedigimi söylemisti.
:ssz:

zor insan sevgilin,tamam seviyor,özlüyor,değerde veriyor belli ama bu kısıtlamalarda bunalırsın .bir yerde kopma nokası bile olabilir ki inşallah olmaz halledersiniz..

arkadaşın konuşsa gelecek kimse yok benimle smuvilla gelsin ,hem o da fikir edinir felan dese olmaz mı ?bu erkeklerde bu mantıa sinir oluyorum birşeyi yapmazsan tamam sen beni sevmiyrsun artık demiyorlar mı kafa uçasım geliyor ya:41::41:

canım benım öncelıkle basın sagolsun, nur ıcınde yatsın annecigin.. sabır dılıyorum sana..

erkek arkadasın sana gercekten deger verıyor, sevıyor ve özlüyor anlattıgına göre.. ama keske bıraz anlayıslı olsaydı degılmı..

bence oturup bır güzel konusun bu konuyu yüzyüze..

Konusmaktan sıkıldım be canım, cünkü zaten her söyledigim de tartısıyoruz, anlatmaya calısıyorum her seferinde yüz yüze konussam da birseylerin degisecegini zannetmiyorum cünkü kendini haklı görüyor, kendisi benim gibi düsünmediginden hak vermiyor bana.

öncelikle başın sağolsun Allah rahmet eylesin annenin mekanı cennet olsun inşallah..
vallaha erkeklerin birçoğu böyle vakit buluyorsa başkasına banada bulsun olunuyorki aslında biz bayanlarda öyleyiz..ne sevgilini haksız görüyorum nede seni..arkadaşınla akşama kadar dolaşma bulduğun ilk fırsatta kaçamak yapıp sevgilinde buluş..bizde evlenmeden önce eşimle ayrı şehirlerdeydik ve glmeyi planladığı tarihte çok sevdiğim arkadaşım ani bir kararla evlenmeye karar verdiler..eşimde doğal olarak trip attı bana görüşemiyoruz özledim diye bende arkadaşımın düğününe gidip yarım saat kalıp aradan sıvışıp kaçtım eşimle buluşup görüştüm :1:

Son cümleniz iyi fikir aslında, abisi ile yasıyor zaten ve beni cok severler yengesiyle ikisi, hatta yengesiyle bile konusabilirim bu konuda, haklı oldugum da haklısın diyebilen bir kadın kendisi, aram da iyidir umarım ise yarar. :34:

Umarım yarar :ssz:

zor insan sevgilin,tamam seviyor,özlüyor,değerde veriyor belli ama bu kısıtlamalarda bunalırsın .bir yerde kopma nokası bile olabilir ki inşallah olmaz halledersiniz..

arkadaşın konuşsa gelecek kimse yok benimle smuvilla gelsin ,hem o da fikir edinir felan dese olmaz mı ?bu erkeklerde bu mantıa sinir oluyorum birşeyi yapmazsan tamam sen beni sevmiyrsun artık demiyorlar mı kafa uçasım geliyor ya:41::41:

Ne der biliyor musun? Kendisi bilir. İzin almak gibi birsey söz konusu olmadı, olamaz da yani, kac yıllık arkadasım yeri geliyor 2 ay görüsemiyoruz 10 dk.lık mesafe de evlerimiz halbuki, kendisi bilir isterse gelsin diyecek ama nasıl diyecek? Topu bana atıp sonra duruma göre ya burnumdan getiricek ya da her seferin de secimi ben sana bırakmıstım diyecek, akıllı cocuk. :ssz: :61:

öncelikle başın sağolsun Allah rahmet eylesin annenin mekanı cennet olsun inşallah..
vallaha erkeklerin birçoğu böyle vakit buluyorsa başkasına banada bulsun olunuyorki aslında biz bayanlarda öyleyiz..ne sevgilini haksız görüyorum nede seni..arkadaşınla akşama kadar dolaşma bulduğun ilk fırsatta kaçamak yapıp sevgilinde buluş..bizde evlenmeden önce eşimle ayrı şehirlerdeydik ve glmeyi planladığı tarihte çok sevdiğim arkadaşım ani bir kararla evlenmeye karar verdiler..eşimde doğal olarak trip attı bana görüşemiyoruz özledim diye bende arkadaşımın düğününe gidip yarım saat kalıp aradan sıvışıp kaçtım eşimle buluşup görüştüm :1:

Ben arkadasın yerinde olsam kızardım sana, iki göbek atmadan gittin diye. :1:

Caným emin ol hayatýn da biri olmadýgýndan böyle düsünüyorsun söyle düsün, öncelikle herkese kýskanýlmak hos gelir, özellikle kýskanmasýný, karýsmasýný istersin istedigini kabul edersin mesela sunu giyme der, giymezsin onun bu yaptýgý senin cok hosuna gider. Ama ne olur aylar, yýllar gectikce bunaldýgýný hissedersin yani ilk zamanlarý tatlýdýr, uzamasý eskisi kadar hosluk yaratmaz bu da öyle iste :) Digeri de evet 6 yýldýr böyle özlem cok güzel, beni cok seviyor biliyorum ama yaptýgýný savunamýyorum bencillik gibi geliyor bana, hele ki evlendigimiz zaman, arkadasýmla hatta kardesimle birseyler yapamayacaksam, her dakika engel olacaksa ben o evlilikte mutlu olamam ki hayatým, uzun vadeye yay bunu, Ýliskinin 1 yýlýyla, 6 yýlý bir olmuyor.
Haklsn canm evet ama zamanla oda alisir bence ne demek kardesnin sana ihtyaci oldugunda onla olamycaksan tabki sacma yani ama seni cok sevmese cok deger vermese boyle de yapmaz dglmi? Bence al karsina konus anlat bu sekilde evlendgmzde cok sorun olur gbme gelyor de zaten seni cok sevdigi icin bu durumu asacaktir bence.

Genel bir tesekkür etmek istedim sizlere, ne abi ile ne' de yenge ile konusmaya gerek kalmadı arkadaslar, aramızda bir gerginlik yasanmadı cok sükür ortak noktada bulustuk. Arkadasımla cumartesi bulustuk kuaför faslı falan derken sonra onun erkek arkadası ve benim sevgilim hep beraber eksik olan gerecleri tedarik ettik, söz kesimine erkek arkadasım da geldi baya güzel zaman gecirdik, hersey cok güzeldi.
Konumda sevgilimin ailesi ile benim akrabalarımı tanıstırmak istedigimi söylemistim, kararsız kalmıstım acıkcası biz 6 yıldır flört ediyoruz ve ben onun ailesini bizzat tanıyorum, zaman zaman ziyaret ediyorum iliskimiz gayet güzel ilerlemekte biliyorsunuz ansızın annemi kaybettim, teyzelerim de daha bir üzerimize düser oldular sevgilim hakkında sorular soruyorlar falan aynı zaman da ailesini tanıdıgımı, görüstügümü de biliyorlar sizi ailesiyle tanıstırıcam demistim, birsey demediler karsı cıkmadılar anlayacagınız, ne kadar istesem de bazen tereddüte düsüyorum annem hayattayken de tanıstırmayı cok istemis ama annem karsı cıkar diye konuyu hic bir zaman acamamıstım keske bir yolunu bulup acsaydım, ikna etseydim, hatta bir gün teyzemler toplandıgında keske annen varken tanıstırsaydın, o' da görseydi demislerdi. Simdi bir istiyorum, bir istemiyorum nedeni ise; nasıl olur? ne yaparız? nasıl gecer? vs. vs. diye düsünüyorum sürekli, 1 ay sonra insallah is hayatıma geri dönecegim yani ondan sonrası daha zor, suan tanıstırmak icin önümde 1, en fazla 2 ay gibi bir zaman dilimi var.

Sizin fikirleriniz nelerdir? Bana ne gibi önerileriniz olabilir..
Tekrardan tesekkürler.

Öncelikle basınız sagolsun..Allah sabır versın..

sizi cok sevdıgı ortada.. baskalarınada zaman ayırmak zorunda kaldıgınız zamanlarda beraberce halledın..Beraber arkadaslarınızla bulusun,beraber gezın.. İşi oldugu ılk fırsatları kızkıza dedıkoduya gidin,gezin tozun her zaman dıp dıpe olmakta bunaltır...Sanırım arkadaş cevresı kısıtlı oldugundan birazda size sarıyor..Önceleri arkadaş cevrelerimiz uzaktı bırbırınden tanıstık kaynastık..Kimi zaman onlar cıkıp gezer,kimi zaman ben,kimi zaman hep beraber..bunun dengesını zamanla kurarsınız..İlgisinden bunaldıysanız ki zamanla özler hale gelirsiniz zaten..

Aile ile tanıstırmaktan cekınmeyın..Eksik gordugunuz bı noktayı belkı buyugunz gorur..Onlarında içi rahat eder hıc olmazsa kimle oldugunuzu bilirlerse.

Öncelikle basınız sagolsun..Allah sabır versın..

sizi cok sevdıgı ortada.. baskalarınada zaman ayırmak zorunda kaldıgınız zamanlarda beraberce halledın..Beraber arkadaslarınızla bulusun,beraber gezın.. İşi oldugu ılk fırsatları kızkıza dedıkoduya gidin,gezin tozun her zaman dıp dıpe olmakta bunaltır...Sanırım arkadaş cevresı kısıtlı oldugundan birazda size sarıyor..Önceleri arkadaş cevrelerimiz uzaktı bırbırınden tanıstık kaynastık..Kimi zaman onlar cıkıp gezer,kimi zaman ben,kimi zaman hep beraber..bunun dengesını zamanla kurarsınız..İlgisinden bunaldıysanız ki zamanla özler hale gelirsiniz zaten..

Aile ile tanıstırmaktan cekınmeyın..Eksik gordugunuz bı noktayı belkı buyugunz gorur..Onlarında içi rahat eder hıc olmazsa kimle oldugunuzu bilirlerse.

Öncelikle cok sagolun biz bastan pazar gününe anlasmıstık sonradan birlikte halledelim dedik, bastan yanasmadı pek sevmiyorda arkadas ortamlarını, isyerinde arkadasları var beraber vakit gecirdigi ama is ile sınırlı iste, bazen arkadaslarla cıkalım diyordum bakarız deyip kestirip atıyordu genelde bas basa kalalım istiyordu simdi biraz daha degisti tabii, daha sıcak bakmaya basladı. Hayatına ben girince cocukluk arkadasını bile cıkardı hayatından, kuzenlerim hep sitem ederdi bana cünkü kimseye vakit ayıramaz hale gelmistim ister istemez araya mesafe girmeye baslamıstı. Calısınca bir haftasonu kalıyor herkes icin, herkese aynı anda vakit ayıramıyorum bazen kız kıza kalmamız gerektigi oluyor sitem ediyor, kızıyor ne yapacagımı sasırıyorum anlayacagınız, simdiler de sorun yok gibi insallah böyle devam eder.

Aile ile tanıstırmayı en cok bu yüzden istiyorum ben onları tanıdım, zaman zaman görüsüyorum da icleri rahat etsin, benim göremedigim birsey varsa göstersinler istiyorum. Hayırlısı insallah.

Back