Sevgilim ve tavırları.

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.455
3.697
448
Merhaba KK dostlarım, en acı günlerim de yanımda oldunuz, youmlarınızla yalnız bırakmanız beni, insan bazen en yakınıyla paylasamıyor dertlerini istedigi yakınlıgı göremiyor bende suan canımı sıkan bir olayı paylasmak istiyorum sizlerle, uzun olursa ne olur kusura bakmayın,

Biliyorsunuz annemi kaybettim, üzerinden henüz 2 ay gecti annemin yanımızda olmayısının eksikligi bir taraftan, bir taraftan herseye ragmen yasama devam etmem cok agır geliyor bana, her ne kadar annemle herseyimi paylasamasam da annemdi o benim, kıymetlimdi hic bir zaman hayır diyemezdim ona, hatta bazı konularda yazmısımdır ne yaparlarsa yapsınlar annemdir, babamdır asla görmemeye dayanamam, evlenmeyi bile düsünürken '' ay ben sabah uyandıgım da annemi, babamı görmeden nasıl yasarım '' diyordum. Ne yaparlarsa yapsınlar asla kin baglayamazdım sinirlendigim de agzımdan cıkacaklara engel olamasam bile aile' nin ne demek oldugunun hep farkında oldum, suan ki durumum malum tamin edersiniz ki, psikolojik olarak cöktüm, normalde de sinirli bir yapıya sahibim hele ki yasadıgımız bu olaydan sonra sinirlerim cok lackalastı bunca sey yasamısken üstüne üstlük erkek arkadasımın davranısları canımı cok sıktı, üzdü beni.

Her anlam da destek oldu hakkını asla yiyemem annemin hastanede gecen günlerim de hep yanımdaydı yanıma babam' dan dolayı gelemese de hastane bahcesin de o soguklar da bekledi beni, isyerin' den izin aldı sürekli, cenaze günün' den bir gün önce yani annemin öldügü gün isten izin almıs evimizin oraya gelmis, yanına gelemesem de yakınların da olmak istedim dedi, sonra cenaze günü de yine izin alıp cenazeye katıldı. Bunlar benim tabiki hosuma gitti, sevindim sevgilimin bana destek olmasına, benimle aglamasına, acımı bu kadar icten paylasmasına, biz 6 yıldır birlikteyiz aynı sehir de okuduk hep birlikteydik anlayacagınız, onunla ilgili asamadıgım tek sey bencilligi arkadaslar, gercekten bencil oldugunu düsünüyorum.

Her zaman önceligim tabiki o oldu, onun önceligi de bendim ama sonucta benim de bir hayatım var akrabalarıma, arkadaslarıma ayırmam gereken özel günler var, ama o bunu anlayamıyor. Simdi ki konumuz ise; 10 yıllık arkadasımın sözüne katılacak olmam ve onunla bir ertesi gün ceyiz alısverisine cıkacak olmam oldu tepkisini biliyordum cünkü daha önce de cok kez duydum ondan bunları, annem vefat ettikten sonra görüsemedik hic birsey demedi anlayısla karsıladı bir tek haftasonlarımız vardı o zaman da babam evde oldugu icin görüsmelerimiz hep hızlı oldu, kısıtlandı simdi benim 2 günü mü arkadasıma ayıracak olmam fazla geldi ona, madem dısarı cıkabileceksin neden biz görüsmüyoruz? dedi, hem de gündüz görüsecegiz, aksam sözüne katılacagım ama bir ertesi gün ceyiz alısverisi icin de dısarı cıkabilecek olmam kızdırdı onu, madem bir gün daha cıkıyorsun biz bulusalım, ne zamandır bulusamıyoruz dedi. O benim yakın akadasım istegini geri ceviremedim, yanın da olmak istedim her zaman olan birsey degil ki bu? Sanki biz hic görüsmüyor musuz, görüsemeyecegiz fırsat var ben kullanmıyorum gibi davranıyor bu da beni üzüyor haliyle.

Bu gecici bir zaman yanı az görüsmemiz, zamanla hersey yoluna girecek zaten, ama dinlemiyor cünkü uzun zamandır görüsemiyoruz biz, arkadasımın bu gününü kullanmamı istedi babama arkadasımla bulusacagımı söyleyip onunla zaman gecirmemi söyledi. Yani arkadasıma da gelemiyorum diyecegim?! Her zaman böye yapıyor mesela bir gün bulustuk onunla, bir ertesi gün kuzenlerle birseyler mi yapacagız? Benim kızlarla degil de onunla bulusmamı istiyor. Veya bir haftasonu onunla bulusamayım birsey yapmak istiyorum, yine özel birsey diyor ki; biz nasıl görüsecegiz? Haftaya kadar görüsemeyecegiz ama? veya biz hep haftasonu bulusuyorduk ama? bunları sıralıyor her zaman, Kızıyor, trip yapıyor netice de burnumdan gelmis oluyor.

Her zaman dedigi de o senin oldugunda gelicek mi bakalım? O zaman kimse dügüne gitmesin, kimse kimsenin özel günlerine gitmesin, karsılık görecegi ne malum cünkü? Bunu düsünerek bir hayat sürülemez ki? Sonucta bu her zaman olmayacak önemli, kutsal zamanlar anlayıslı olması gerekmez miydi? Her zaman olmuyor ki hayatımda böyle seyler, ben etrafımda olan herkese adaletli olmaya calıstım her zaman, hala da özen göstermeye calısırım.

Moralimi o kadar bozdu ki, sinirden titredim resmen, her zaman aynı seyleri yapıyor cünkü hep bu konular yüzünden tartısıyoruz 6 yıl bu dile kolay, ben bu insanla bir ömür paylasmayı düsünüyorum bir ara bana evlendigimiz de o varken kardesimle, kuzenimle veya bir arkadasımla alısveris yapmamın sacma oldugunu söylemisti. Yani bana davranısları cok garip geliyor, siz ne düsünüyorsunuz? Erkeklerin hepsi mi böyle yoksa?

Yakın zaman da ailesini teyzemlerle tanıstırmayı düsündük, ben ailesi' nin her bireyini tanıyorum cok sevdim hepsini, teyzelerim de biliyor onu, ailesiyle zaman zaman görüstügümü de biliyorlar. Biliyorsunuz artık bir annem yok benim, beni kimse sahipsiz görsün istemiyorum teyzemlerle de konustum bu durumu kabul ettiler, memnun olacaklarını söylediler, onlar da tanısmak cok istiyorlar. Yalnız erkek arkadasımla yasadıgım su durum kafamı karıstırdı, bir süre daha ertelesem mi? diye düsünmeye basladım, cünkü isin icine aile girince olay daha farklı boyutlara dogru ilerliyor diye düsünüyorum.

Benden bu kadar arkadaslar kafam karısık, fikirlerinize cok ihtiyacım var yorumlarınız benim icin cok degerli.
Hepinize tesekkkür ediyorum.

Son düzenleme:
biraz fazla uzun yazmışsın, fazla detaylı okuyamadım ama öncelikle başın sagolsun ALLAHIM sabır versin... sevgilinin yanında olması çok güzel bu onun sana baglılıgını gösteriyo. evet erkeklerin yarı çogu bencildir. ama onuda anlamak lazım bu annenin hastalıgı vefatı derken seni görememiş ve özlemiştir dogaldır. bence olayı fazla büyütmeyn derim sevginizi zedelersiniz. ama seninde elinden gelen bişe yok sanada hak veriyorm mecbur gitmelisn arkadaşın o senin. ama açıkcası sevgilinize üzüldüm ' özlemiş ' ve göremiyo. haklı olarak hırçınlaşıyo. bende olsam bende ister istemez tartışırdım. kendimi onun yerine koyarak düşündüm. benmkide sevgiliyken öyleydi erkekler arkadaşmış felan takmaz fazla. gönlünü alın eminim oda sizi anlıcaktır. güzel bi ses tonuyla konuşun yumuşacagına eminim.

canım benım.sana ılk defa yazıyorum sanırım.hep yazmayı dusundum ama nedense yazamadım.allah sana sabır versın.sevgılın sanırım senı yalnız bırakmak ıstemıyor.hep yanında olmal ıstıyor.dolayısıyla da aranızda az gorusmekten kaynaklı sorunlar oluyor.bunları hıc dert etme.bıraz zamana ıhtıyacınız var.hayatınız normale dondugunde gorusmelerınız de sıklasacaktır.dert etmeyın.

Evet biraz uzun oldu canım, okuyan gözlerine saglık detaylıca anlatmak istedim. Özler tabiki, bende özledim ama biz daha dün görüstük, persembe görüstük ve cumartesi günü söz' den önce yine bulusacagız aksam 7' ye kadar hemde, ama yetmiyor yani baskasıyla cıkabiliyorken onunla görüsmemi istiyor. Ben bu yüzden bencil oldugunu düsünüyorum, hayatımda ondan baska kimse olmasın, ne gerek var ona göre? Yani bu düsünce bana bencillik geliyor. Cünkü ben aradaki dengeyi iyi kurmaya calısıyorum zaten her zaman, arkadaslarım da öyle onlarda calısıtıgından sevgilisiyle görüsüyorlar haftasonu, bende öyle ve simdi ki özel bir an, anlamasını istedim sadece, bir kez olsun normal görüp, hak vermesini istedim.

Son düzenleme:
ilişkinizi durumunuzu bilemiyorum ama, erkek arkadaşınızın yerinde olsam ben de kısıtlı zamanları birbirimize ayıralım isterdim...

..........................

Son düzenleme:

bende tam bunu söyleyecektim, bu günlerde ona da vakit ayır diyecektim, öyle yapıyormuşsun zaten

.....................

Son düzenleme:

canım valla onu haklı bulsam kızarmısın bana :26: inan ben anlıyorm sevgilini. insan sevdigiyle hergün olmak istiyo. eger arkadaşlarıyla çıktıgını duysam ben onu özlemişken dünyayı dar ederdim ona ama senin iş başka mecbur gideceksn arkadaşına.

Cok saglun, amin. Normalde cıkamadıgım zaman sorun yapmıyor hatta kendisi diyor ben dayanırım, görüsmesekte olur benden yana sorun yok diyor, ki annemin vefatının ilk günleri görüsemedik takdir edersiniz ki gelen giden, akrabalar vs. Evi bırakıp cıkamayacagımı oda biliyordu. Neredeyse 3 haftadır belki de daha fazla görüsüyoruz, tek farkı eskisi kadar uzun sürmüyor babam eve erkenden geldiginden, daha cabuk eve gelmek zorunda kalıyorum durum bundan ibaret yani.

tabı kı anlıyorum senı ve ıcınde bulundugu durumu.sevgılınle acık acık konustunuz mu bu konuyu.bu cocuk senı fazlaca sevdıgı ıcın daha fazla gorusmek ıstıyor altında kotu bır nıyet yok zaten.

Tabiki kızmam canım evet, insan sevdigiyle hergün olmak istiyor ama benim durumum farklı ben arkadasımla onu ekip, es gecip gezmeye gitmiyorum sonucta ve en önemlisi de her zaman olan birsey degil bu, normalde hep beraberiz zaten bir sey daha söyleyeyim sevgilim hep böyleydi benim, zaten beni düsündüren bu oldu, annemin vefatıyla baslasa bu kadar yadırgamazdım sanırım ama 6 yıl boyunca hep böyleydi. Okudugum zaman yurtta arkadasım yok gibiydi olsa bile, yurt icinde sınırlı kalıyordu bir yere cıkmamı istemezdi, o varken benim baskasıyla ne isim var, kuzenler il dısından gelmisti dısarı cıktık gelmek istedi, yani ben nereye cıksam ya gelmek istiyor ya da trip yapıyor ne bileyim, beni sıkıyor bunlar bunalıyorum ben. :26:

benmkide öyle. kuzenlerimle hiç bişe yapmamı istemez dışarı çıkıyosam oda gelcek. valla canım eskidende böyleyse eger düzelmez benmki düzelmedi naptıysam. insanı bunaltıyo bu durum evet. bi konuş bakalım degişir inşallah ama erkekler konuşmadan anlamıyo.

ilişkinizi durumunuzu bilemiyorum ama, erkek arkadaşınızın yerinde olsam ben de kısıtlı zamanları birbirimize ayıralım isterdim...

..........................

Canım ayırıyorum zaten, her fırsatta görüsüyoruz mutlaka az veya fazla mutlaka görüsüyorum onunla söz günü de görüsecegiz zaten, bilmiyorum yani ben mi yanlısım?
Önceleri ilk cıktıgımız zamanlar kardesim, kuzenim hep tepkililerdi bana, ya sevgilimle bulusurdum ya da cıkamazdım dısarı cünkü hemen onunla görüsmemi isterdi. Ama onun da özel günleri oldu hayatın da o da gitti, ben yadırgamadım asla bu durumu, normaldi cünkü. Ama söyle bir gercek var ki, arkadası yok hic, olmasını istemiyor ben ona yetiyormusum öyle diyor.

.......................................................

Son düzenleme:
Başınız sağolsun öncelikle.
Bütün erkekler böylemi demişsiniz.Değil en azından sevgilimden yola çıkarak konuşuyorum böyle bir durumu anlayışla karşılar.

Onu ihmalde etmiyor gözüküyorsunuz elinizden geldiğince görüştüğünüzü söylüyorsunuz.Sizinde yaşadığınız bunca sıkıntıdan sonra değişik bişeyler yapmak arkadaşlarla görüşmek gibi kafa dağıtan aktivitelere katılmanız gerektiğini bilmesi gerekirdi.

Hayat hep sevgilide değil arkadaş eş akraba,dost bunlarda bu bütünün bir parçası.

Uzaklığın,görüşemenin verdiği bunalımla sizide sıkıyor olabilir.Belki evlenince daha rahat bırakır sizi bu konuda

Defalarca konustum ama hic birsey degismedi, Okul dönemim de dogru düzgün arkadasım yoktu sadece yurt icinde sınırlı kalıyordu arkadaslıklarım, paylasımlar olmadıgı icin de uzun sürmüyordu. Ondan baskasıyla vakit gecirmemin gereksiz oldugunu söylüyordu, her gün mutlaka görüsürdük zaten aynı sınıftaydık biz, onunla bulustuktan 5 dk sonra bile biriyle cıkamazdım dısarı, hic unutmam bir kere onunla bulustuktan sonra yurda girmistim arkadasım da gel dısarı cıkalım, ayakkabı bakıcam fikir verirsin demisti kabul etmistim bende, ona söyledigim de ise neler isitmistim.

Katılıyorum size, hayat sevgiliden ibaret degil ve bizim dolu dolu 6 yıllık bir gecmisimiz var.
Demissinz ki; arkadaslarınızla vakit gecirmeye, kafa dagıtan aktivitelere katılmanız gerekir diye, ben bunu bile yapmıyorum inanın, aslında gayet normal seyler insana arkadasta lazım, akrabaları da lazım. İnsallah degisir evlenince, ama ya degismezse demekten kendimi alamıyorum.

Ya tutarsa deyip bi evliliğe başlanılmaz tabiki.

Sevgilinizin arkadaşları vardır elbet,onlarla görüşümüyor mu?

Yada akrabaları ile.

Yapmanız gereken bu konuda taviz vermemek.O istedi diye arkadaşın sözüne gitmekten vazgeçtiğiniz sürece söz hakkının onda olduğunu düşünüp dahada üstünüze gelir.

Buna alışmak zorunda kimse tamami ile bir kişiye ait değildir.

cnm ben dger konularinida blyorum.oncelikle annene Rabbim rahmet eylesin ama blyomusun senin adina mutlu oldum en azindan boyle zor zamanlarnda yaninda bi sevdigin var.ve cok ozendim sana :) keske benide arkadaslarimdan calan bi sevdigim olsaydi haklisin bi yerde ama oda hakli ozler gormek ister 6 yil sonra bile hala boyle ozlem duymasina helal olsuun diyorum :) bence degerini bil evlilik varsa ufukta boyle biriyle evlenecegn icin senin adina cok sevindim tatlim...

Ben bu davranısları dogru bulmuyorum acıkcası, düzelir mi? düzelmez mi? diye düsünüyorum onunla da konusacagım ilk olsa bu kadar umutsuz olmazdım ama ilk degil bu, annemin vefatından önce de böyleydi hatta daha beterdi, düzeldi biraz ama tamamen degismedi malesef, benim yaptıgım yanlıs veya garip seyler degil, haksızlık hic degil beni su sekilde üzmesine dayanamıyorum artık, bana kalkmıs diyor ki; hani ben köye gidicektim, 10 gün kalıcaktı ve 12 saatlik bir yere gidicekti normalde beni görmeye gelicekti ama gelmedi, hatta konusunu bile acmadı benim de huyumdur dayatmaları sevmem, özellikle söylemedim bakalım ne yapıcak diye? Görüsmedik, pantolon pacasını yaptırmayı tercih etti beni görmek yerine, gittigi yerde kücük bir köy, 10 15 haneli kızmıstım ona, baska pantolo' nun yok muydu? Ya da benden önemli miydi demistim simdi benim yapacagım sey ile bunu bir tutuyor, ikisini kıyas ediyor. Saskınım.

Malesef canım arkadası yok olsa da isyeri icin de sınırlı, görüsmüyorlar akrabaları ile de özellikle görüsmezler zaten abileri yakın, aksamları görüsürler oturmalar da falan, hic arkadası yok, istemiyor hayatı benden ibaret.

Sizinle kesinlikle hemfikirim.
Bu durum yeni cıksa bu kadar sorun etmezdim hep böyleydi kendisi, belki de bu yüzden yoruldum, anlayıs gösteremiyorum artık ona. Kimisi icin ayrılık söz konusu olamazken bu durum, ben ayrılmayı bile düsünüyorum cünkü daha önceki yasadıklarımı da biliyorum, hep aynı seyler tekrarlanınca insan sadece sevgiyi düsünemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…