• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve kafa yapılarımız?evlenmelik değilmişim?

Boyle adamlar analarinin buldugu layik gordugu kizlarla evlenir ben sana soyleyim. Sen ondan saglam bi darbe yemeden yavas yavas sogut kendini daha iyisinide bulcak gibi olursan koy g.tune tekmeyi. Cunku sen koymazsan o koycak gibi sinyaller geliyo alttan alttan
Annesi gibi birini istiyor.Evlilikten tek beklentim birbirimize zaman ayırıp güzel vakit gecirelimdi.Ama o kendi zevkelrini tatmin etme olarak görüyormus demek

Bence de ya bana da garip geldi gencler bunları düsünmez ya gezmeyi tozmayı düsünür.Kendini 40 yasında baba zannediyor herhalde.Valla babam bile bu kadar degil de zaten

Vallahi 40ı bırakın 60lık 70lik akrabalar fellik felik sağı solu geziyor. Trekking fotoğrafçılık gezi grupları hep dolu. Çift kalça protezli 80lik hanımefendinin yurtdışı turunda fıldır fıldır koşturduğunu gördüm, gezen geziyor.

Beyefendinin ruhu yaşlanmış, ütüsüyle çok mutlu. Hayırlı olsun diyelim. 😅

Ay cok güzel yazmıssınız kesinlikle öyle😊Bide beni beceriksiz görmesi annesini becerikli görmesi yok mu...Yani yazık bu kafalara annesiyle yasasın dimi hayatımı mahvediyordu az kalsın.
Kız, anası ölür kardeşe yapışır, akrabaya yapışır da sana yar olmaz bu. Bu modeller böyle. Midem bulanıyor bunlardan. Aldatan heriften daha tiksinç birşey varsa anakuzusu modeller. Aldatanı bile anlarım yerine göre, ilkel dürtülerini bastıramamış derim, ama ben doğada anakuzusu bir tür görmedim. Hayvanlar bile az buçuk kendilerine yetecek kadar oldular mı ayrılıyor yuvadan.

Ayrılıklar oldu iste, bide ben de tek askım ilk askım modundaydım saf gibi

evladım tıp iyi puan tamam okuması da zor kabul.
ama dünyayla bağını kesme biraz sosyalleş ne bileyim ders çalışmaktan beyniniz mi uyuşuyor anlamadım.
geçen yine vardı biri o da tıptaydı. seninkinden beterdi sevgilisi.
ilk aşk milk aşk diye kendini şu tek hücreliye layık görme lütfen.

Kız, anası ölür kardeşe yapışır, akrabaya yapışır da sana yar olmaz bu. Bu modeller böyle. Midem bulanıyor bunlardan. Aldatan heriften daha tiksinç birşey varsa anakuzusu modeller. Aldatanı bile anlarım yerine göre, ilkel dürtülerini bastıramamış derim, ama ben doğada anakuzusu bir tür görmedim. Hayvanlar bile az buçuk kendilerine yetecek kadar oldular mı ayrılıyor yuvadan.
Ya bir ara şey diyordu yegenlerimi özelde okuturum,abime iş acarım kuzenimi yanıma alcam djdj Ya tamam anlarım iyilik güzel bir sey de biraz gösteris geliyor.Yani eski kafa birisi.Ama genc cocuk ya yazık valla ben de tanımak istememisim demek.Hele sizden destek görünce sevindim abarttıgımı düsünüp üzülüyordum

Vallahi 40ı bırakın 60lık 70lik akrabalar fellik felik sağı solu geziyor. Trekking fotoğrafçılık gezi grupları hep dolu. Çift kalça protezli 80lik hanımefendinin yurtdışı turunda fıldır fıldır koşturduğunu gördüm, gezen geziyor.

Beyefendinin ruhu yaşlanmış, ütüsüyle çok mutlu. Hayırlı olsun diyelim. 😅
Ya öyle valla ben de cok severim gezmeyi de cocuga onu diyince “evlilik gezmek mi “ diye tepki aldınfjdj

evladım tıp iyi puan tamam okuması da zor kabul.
ama dünyayla bağını kesme biraz sosyalleş ne bileyim ders çalışmaktan beyniniz mi uyuşuyor anlamadım.
geçen yine vardı biri o da tıptaydı. seninkinden beterdi sevgilisi.
ilk aşk milk aşk diye kendini şu tek hücreliye layık görme lütfen.
Valla her tıpcı böyle deigl bu 20 yıl önce de kalmıs.aileden baskı görmüs buna demisler ki agır dur,erkek ol.Bu da kendini o role bürümüş.Yakısmıyor da zaten ya

Ya bir ara şey diyordu yegenlerimi özelde okuturum,abime iş acarım kuzenimi yanıma alcam djdj Ya tamam anlarım iyilik güzel bir sey de biraz gösteris geliyor.Yani eski kafa birisi.Ama genc cocuk ya yazık valla ben de tanımak istememisim demek.Hele sizden destek görünce sevindim abarttıgımı düsünüp üzülüyordum
Sülalesine yağdırırken kendisine de hizmetçi lazım tabi, çalışıp para getirirse bi de üstüne, misss. Maaş kartını da alır, 100 TL harçlık da verir 2 haftada bir.

Sevgilimle 1.5 yıldır ilişkimiz var,üniversite de tanıstık.Ben yapı olarak rahat bir insanım,öyle ev isi falan annem hic yaptırmadı hep ders calıstım.Neyse bu bana daha ilk aylarda sey demisti”ben misafir severim,ütü severim,akrabalarım degerlidir” falan.Ben de önlem olsjn diye buna kendimi apacık gösterdim.Nasıl biri oldugumu.Neyse bana sey demeye başladı”sen bana kendini belli etmedin baslarda”yani etsem ayrılcaktı demekjfjd
Neyse ögrenci evinde yasıyor arkadası yemek yapmayı bilmedigi icin her gün bu yapıyor ve kütüphaneden gelip yapıyor,arkadası evde yatıyor.Ben de kıyamadıgım icin biraz da arkadasın yapsın dedim.Sonra olay büyüdü.Ben de dedim ki “bana sıra gelince yapmazsın arkadasna yapıyosun”Bana dedigi sey “sen evlenmelik kız degilsin öyle niteliklerin yok”,”iste hadi yol al senle gezeriz böyle,evlenmeyiz ”.Ki sonra ben uzatmadım alttan aldım beni aradı 2 saat sonra ne özür ne güzel söz var.Trip atcaksan kapatalım,görüşürüz dedi ben de kapattım ve ayrıldım.dün aramıs yine kendini savunuyor.Yani bana tahammülü yok ne tribüme ne nazıma.Diyorum ilerde calısırız yurtdısına cıkarız bana diyo ki hayalin hep gezmek biraz da ev düzeni hayal et 🤦🏻‍♀️( Bu arada kimseyi ayrıştırmıyorum ama kendisi agrılı hani oralarda cok önemlidir bu akraba misafir falan.)Yani ben mi cok abarttım ayrılmalıl degil mi?akıl verin ya cıkmazdayım
Ekleme yapayım: Ben cok misafir almam dedigimde de o zaman senin akrabalrın da gelmez demisti.He bide yemek yapmazsam da kendine kadar yaparmıs kendi yermis fjjf
Arkana bile bakmadan KAAÇ!

Doğusu batısı mı varmış bu işin. Ağrılı olunca böyle de izmirli olunca çok mu modern olacaktı. Siz o zaman evlenmelik mi olacaktınız.

hayır adam size evlenmelik değilsin takılırız diyor daha alttam aldım diyorsunuz. Ay cidden hiç mi kendi kıymetiizi bilmiyorsunuz. ??
Yurt dışı hayalinizden bahsediyorsunuz adam size ev düzeni diyor.

yorumlarda ayrıldımı gördüm. Umarım doğru görmüşümdür.

Ya öyle valla ben de cok severim gezmeyi de cocuga onu diyince “evlilik gezmek mi “ diye tepki aldınfjdj

Saydıklarım hepsi evli yahu. 😅

İki yaşında ikiz bebelerle yurtdışı konferansına giden, bir de bir sürü şehri gezen karı kocayı anlatmadım daha düşüp bayılmasın.

Yatıp çekirdek yemeye yer aranıyor evlilik bahane. Evlenecek kişi bulamazsa bu sefer annenin evine sığınılır aynı hesap. Siz doğru yolu bulmuşsunuz kolay gelsin. 👍

Sülalesine yağdırırken kendisine de hizmetçi lazım tabi, çalışıp para getirirse bi de üstüne, misss. Maaş kartını da alır, 100 TL harçlık da verir 2 haftada bir.
Ya valla son haftalarda bana sey de diyodu koca oarası yiyenlere sinir oluyormus fjdj demek bana gönderme yapıyordu.Bunun sonu da 100 tl harclık vermeye gidiyor zaten fjdj

Ya valla son haftalarda bana sey de diyodu koca oarası yiyenlere sinir oluyormus fjdj demek bana gönderme yapıyordu.Bunun sonu da 100 tl harclık vermeye gidiyor zaten fjdj
Sorsana, kıymetli anası kimin parasını yemiş? Oh valla, karıdan hizmeti alınca gelenekçi, cebinden para çıkınca modern. Şöyle bir ıslata ıslata dövcen, terapi gibi terapi.

Tam evlenilmeyecek erkek nasıl olur portresi çiziliyor burada. Geleneksel yapıda kurallar serttir ama eşe bir bağlılık da vardır burada o da yok. Bildiğin hesap makinesine matematik formülü girilip evlenme katsayısı hesaplanıyor, maksimum fayda minimum emek. 🤦‍♀️

Bence sevgiliniz gay olabilir .Kız arkadaşına höt zöt olup erkek arkadaşına hep yemek yapması çok garip.
El iyisi ev ayısı bence. Bu tiplerin anası ol, gardaşı ol, can arkadaşı ol, karısı olma b.ku yersin.

El iyisi ev ayısı bence. Bu tiplerin anası ol, gardaşı ol, can arkadaşı ol, karısı olma b.ku yersin.

Bu özdeyişi Kadınlar Kulubu kapısına özlü söz olarak asalım, “el iyisi ev ayılarından uzak durun” diye.

Bizim kırk cümlede anlattığımız bir cümlede özetlenivermiş. 😂

Tam evlenilmeyecek erkek nasıl olur portresi çiziliyor burada. Geleneksel yapıda kurallar serttir ama eşe bir bağlılık da vardır burada o da yok. Bildiğin hesap makinesine matematik formülü girilip evlenme katsayısı hesaplanıyor, maksimum fayda minimum emek. 🤦‍♀️
Mesela babam kirli sepetine çorabını atmamıştır ama evin geçimi ondan sorulur, anneme bir gün de şunu neden aldın dememiştir, annem herşeyin en iyisini alır. Annem çalışmadı ömründe, babam herşeye yetti lakin. Şu zamanda erkek olmaya ne var? Kadın hem çalışsın hem de evde elini işe sürdürmesin, sen gel işten yan gel yat, kadının g.tü anca çocuklar uyuyunca yer yüzü görsün.

Bende sürekli iş hayatım olduğu için ne yemek yapmayı biliyordum nede ev işi vs vs bunu annem kp kv demiş kızım yemek yapmayı bilmez yaptırmadım diye kp de eşimle dalga geçmiş yandın sen yemek yapmayı bilmiyomus ac kalacan diye bunun konusu geçince eşim bana demişti ki makarnayı haşlar yeriz basit ve ekmekle çay iceriz demişti çok şükür şuan internette herşey mevcut açıp izleyip yapabiliyorsun önemli olan seninde istemen erkek ark gelince hiç hoşlanmadım davranışlarından sana değer vermiyor bu ilişkiyi gözden geçir derim evlilik kolay bişey değil en azından filmde ki gibi değil. Çok güzel yanları da var tabii ki bana hiç birşey yaptırmadan yemek yapıp sofrayı kuran ardindan toplayıp bulaşık yıkayan eşim var örnek vermek gerekirse . Karşılıklı sevgi saygı fedakarlık olmalı emin olmadan ciddi adımlar atma derim

Back