- Konu Sahibi papatyatanesi
Düzeni herkes ister. Ama önemli olan o düzeni beraber kurabilmektedir. Sen kadınsın yapcaksın diye bişe yoktur.Bunu diyince de her erkek düzen ister diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzeni herkes ister. Ama önemli olan o düzeni beraber kurabilmektedir. Sen kadınsın yapcaksın diye bişe yoktur.Bunu diyince de her erkek düzen ister diyor
Kimse için aileni karşına alma. Bu da sana ders olsun. Senin pembe gözlükten göremediğini onlar görür.Ya dimi öyle erkekler de var.Onun icin ailemi bile karsıma alıcaktım ben cogu seyi göze almıstım.Ama degmezmis.Bir yemek ugruna nasıl da bitirdi her seyi soktayım
başka adam mı yok Allahını seversen bırak değerlisin .sınıflandırılacak nesne değil hiç bir kadın evlenmelik nedir ya onlarda adamlık kategorisinde değil farkındalar mıSevgilimle 1.5 yıldır ilişkimiz var,üniversite de tanıstık.Ben yapı olarak rahat bir insanım,öyle ev isi falan annem hic yaptırmadı hep ders calıstım.Neyse bu bana daha ilk aylarda sey demisti”ben misafir severim,ütü severim,akrabalarım degerlidir” falan.Ben de önlem olsjn diye buna kendimi apacık gösterdim.Nasıl biri oldugumu.Neyse bana sey demeye başladı”sen bana kendini belli etmedin baslarda”yani etsem ayrılcaktı demekjfjd
Neyse ögrenci evinde yasıyor arkadası yemek yapmayı bilmedigi icin her gün bu yapıyor ve kütüphaneden gelip yapıyor,arkadası evde yatıyor.Ben de kıyamadıgım icin biraz da arkadasın yapsın dedim.Sonra olay büyüdü.Ben de dedim ki “bana sıra gelince yapmazsın arkadasna yapıyosun”Bana dedigi sey “sen evlenmelik kız degilsin öyle niteliklerin yok”,”iste hadi yol al senle gezeriz böyle,evlenmeyiz ”.Ki sonra ben uzatmadım alttan aldım beni aradı 2 saat sonra ne özür ne güzel söz var.Trip atcaksan kapatalım,görüşürüz dedi ben de kapattım ve ayrıldım.dün aramıs yine kendini savunuyor.Yani bana tahammülü yok ne tribüme ne nazıma.Diyorum ilerde calısırız yurtdısına cıkarız bana diyo ki hayalin hep gezmek biraz da ev düzeni hayal et ( Bu arada kimseyi ayrıştırmıyorum ama kendisi agrılı hani oralarda cok önemlidir bu akraba misafir falan.)Yani ben mi cok abarttım ayrılmalıl degil mi?akıl verin ya cıkmazdayım
Ekleme yapayım: Ben cok misafir almam dedigimde de o zaman senin akrabalrın da gelmez demisti.He bide yemek yapmazsam da kendine kadar yaparmıs kendi yermis fjjf
Bak ısrarcı bile değilZaten ayrılılaım dedim 1 hafta oldu bir kerw aradı daha yazmadı engellemis beni
Evet hemde su katılmamış safsınız. Nerden bulursunuz bu öküzleri Allah akıl fikir versin size. Hala bu insanla beraber olmanıza inanamıyorum birbirinize uygun değilsiniz bunu görmüyor musunuz? Dışarıdan biri gibi yazdıklarınızı tekrar okuyun rica ediyorum göreceksiniz sizde olmayacağınıAma cok asık gibi davranıyor ben mi safım anlamadım?niye öyle dediniz
Aynen sevmiyormuş meger beni simdi anlıyorum gecte olsaBak ısrarcı bile değil
Öyle hakkaten.Bide ciddi ciddi diyo arayınca konuscaklarım var seninle demek bayadır ayrılmayı düsünüyodu bahane arıyodubaşka adam mı yok Allahını seversen bırak değerlisin .sınıflandırılacak nesne değil hiç bir kadın evlenmelik nedir ya onlarda adamlık kategorisinde değil farkındalar mı
Ayrıldınız demi bu öküzden iyi olmuş..Öyle hakkaten.Bide ciddi ciddi diyo arayınca konuscaklarım var seninle demek bayadır ayrılmayı düsünüyodu bahane arıyodu
Evet ayrıldım 1 hafta oldu.Zaten bir kere aradı beni o da bu anı bekliyormus demekAyrıldınız demi bu öküzden iyi olmuş..
İyi olmuş bu kararı vererek kurtuldunuz bu öküzden.Evet ayrıldım 1 hafta oldu.Zaten bir kere aradı beni o da bu anı bekliyormus demek
Merhaba, adam Ağrılı diyorsunuz anladığım kadarıyla. Bana kalırsa sizin en başından hayata bakış açısı olarak fikir ayrılıklariniz var. Siz tamamen birbirinizden farklı karakterlere, aile kulturune ve yapısına sahipsiniz. Şu an yaptığınız ufak tefek nazlanmalar ya da birbirinizle atışmalar evlendikten sonra şiddetli tartışma ve kavgalara dönüşebilir. Bunları göz önüne alarak hareket etmenizi öneririm. Siz yurtdışı diyorsunuz adam gelenek görenek diyor. Ortada buluşulacak gibi değil :/Sevgilimle 1.5 yıldır ilişkimiz var,üniversite de tanıstık.Ben yapı olarak rahat bir insanım,öyle ev isi falan annem hic yaptırmadı hep ders calıstım.Neyse bu bana daha ilk aylarda sey demisti”ben misafir severim,ütü severim,akrabalarım degerlidir” falan.Ben de önlem olsjn diye buna kendimi apacık gösterdim.Nasıl biri oldugumu.Neyse bana sey demeye başladı”sen bana kendini belli etmedin baslarda”yani etsem ayrılcaktı demekjfjd
Neyse ögrenci evinde yasıyor arkadası yemek yapmayı bilmedigi icin her gün bu yapıyor ve kütüphaneden gelip yapıyor,arkadası evde yatıyor.Ben de kıyamadıgım icin biraz da arkadasın yapsın dedim.Sonra olay büyüdü.Ben de dedim ki “bana sıra gelince yapmazsın arkadasna yapıyosun”Bana dedigi sey “sen evlenmelik kız degilsin öyle niteliklerin yok”,”iste hadi yol al senle gezeriz böyle,evlenmeyiz ”.Ki sonra ben uzatmadım alttan aldım beni aradı 2 saat sonra ne özür ne güzel söz var.Trip atcaksan kapatalım,görüşürüz dedi ben de kapattım ve ayrıldım.dün aramıs yine kendini savunuyor.Yani bana tahammülü yok ne tribüme ne nazıma.Diyorum ilerde calısırız yurtdısına cıkarız bana diyo ki hayalin hep gezmek biraz da ev düzeni hayal et ( Bu arada kimseyi ayrıştırmıyorum ama kendisi agrılı hani oralarda cok önemlidir bu akraba misafir falan.)Yani ben mi cok abarttım ayrılmalıl degil mi?akıl verin ya cıkmazdayım
Ekleme yapayım: Ben cok misafir almam dedigimde de o zaman senin akrabalrın da gelmez demisti.He bide yemek yapmazsam da kendine kadar yaparmıs kendi yermis fjjf
Hayalleriniz bu kadar farklıyken neden bu ısrar ?Ama cok asık gibi davranıyor ben mi safım anlamadım?niye öyle dediniz
Kadınları evlenmelik eglenmelik diye ayıran bir mandavalla evlenmeyi düşünmüyorsun herhalde.Şimdiden akrabalarını dert etmiş misafir alacaksın diye bence hic zaman kaybetme.Yemek temizlik öğrenilir yapılır kimse evinde taş yemiyor öyle ya da böyle tencere kaynıyor ama senin erkek arkadasinin karakteri zor değişirSevgilimle 1.5 yıldır ilişkimiz var,üniversite de tanıstık.Ben yapı olarak rahat bir insanım,öyle ev isi falan annem hic yaptırmadı hep ders calıstım.Neyse bu bana daha ilk aylarda sey demisti”ben misafir severim,ütü severim,akrabalarım degerlidir” falan.Ben de önlem olsjn diye buna kendimi apacık gösterdim.Nasıl biri oldugumu.Neyse bana sey demeye başladı”sen bana kendini belli etmedin baslarda”yani etsem ayrılcaktı demekjfjd
Ay sahiden bu nasıl bir varoşlukHizmetçi tutsun bu ne yahu
Bir de bu kadar varoş ve kezban olunmaz, 20 yaşındaki üniversiteli çocuk ev işi, ütü, akraba ağırlatma düşünüyorsa zaten ana kuzusudur kaç kaç kaçççççççççç